0 oy
494 göst.
Diğer kategorisinde (219 puan) tarafından

Tavsiye ediceginiz bebek arabasi varmi travel sistem arkadaşlar  4 baby ve baby force gibi

image

14 Cevaplar

+1 oy
(282 puan) tarafından

Sakın bundan alma ağır kullanamiyorsun tek başına bu model al ben aldım o modelden pişmanım valla  

image

(219 puan) tarafından
Gidip civil yerinden baktim kullandim mağazada hafifti
(282 puan) tarafından
Aldığında öyle demiceksin ama tek başına kullanımı zor yanında biri olmadan dışarı çıkamıyorsun bı elinde bebek bı elinde puset onu tak çıkar zor oluyor
(219 puan) tarafından
Pusetlide katlaniyodu ama aciliyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Siyah almaa yazın bebeer sıcaktan çok etkileniyor açık renk almanı tavsiye ederim 
0 oy
(14,237 puan) tarafından
Travel Sistem bende var çok ağır kenarda duruyor şu pandemi döneminde keşke almasaydik diyorum 1500 tl az değil aklım olsaydı almaz biraz büyüyünce baston alırdım hafif daha kullanışlı 
(219 puan) tarafından
Çivilik mağazasında gidip baktim cok hafif ama sadece tekerlek sorunu oluyomus galiba
(14,237 puan) tarafından
Araba kendisi hafif zaten çocuk binince ağırlaşıyor suan oğlum 9 aylık olmak üzere tek bir yere goturemem
(3,033 puan) tarafından
Ben öyle yaptım sadece oto koltuğu puset aldım maxi cosi oda dolaptan yazın kabin boy  baston alicam hiçbiyerde çıkmıyoruz
(14,237 puan) tarafından
En mantıklısını yapmissin
0 oy
(4,854 puan) tarafından

Bende 4 baby kullanıyorum ama bundan değil 500 lira benim dediğim memnunum sadece biraz ağır tek başına sıkıntı oluyor 

Bunlar büyüyünce kullanışlı olacağını sanmıyorum küçük 
0 oy
tarafından
Bende concort kullanıyorum mükemmel ya tavsiye ederim
(219 puan) tarafından
Resim atabilirmisiniz
tarafından
Olur cnm
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Canim attigin 4 baby bizde var 3 ay once aldik grisi, cok cok memnunum tavsiye ederim
(219 puan) tarafından
Tekeri ciktimi bide oturma yeri herkes yorum da google de ondan şikayetçi bebek icinde oturunca kayiyomus ve tekerlek hep çıkıyor mus
(2,018 puan) tarafından
Yok hic oyle bir sorunla karsilasmadik canim ve esim olmadan cok rahat bi sekilde indirip cikarabiliyorum bebekle
0 oy
tarafından

image

bu canm concort neo
0 oy
tarafından

image

cok kullanışlı
0 oy
tarafından

image

pusetide var ama puset arabada takılı benim kusura bakma
tarafından
Bu araba bana travel den daha çok güvenli geldi bakınca  travel de sanki çocuk emaneten oturuyor gibi geliyor rahat değil gibi. Bu kalıp gibi heryerini kaplar sanki. Daha rahat daha güvenli geldi
tarafından
Çok daha iyi cnm
tarafından
Fiyatı nedir acaba
tarafından
Bilmiyorum cnm ben ikinci çocuğumda aldım 4 yıl önce şimdi bu bebegimdede kullanıyorum
tarafından
Baktım da 4 milyar küsür yazıyor :(
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Baby force aldım ben canim memnunum yanı 800 TL almıstım indirimdeydı bı ara cıvılde traver sistem canım evin ıcınde bile kullanıyorum uyudugu zaman ıcıne koyuyorum yeme falan yapıyorum rahatlıkla oyuzden ben cok begendım 
(219 puan) tarafından
Tekeri cikma oldumu
(4,061 puan) tarafından
Yok canim olmadı
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Joie litetrax 4 tavsiye ederim kullaniyorum cok memnunum
0 oy
(1,018 puan) tarafından

Cnn ben 5 yıl bebek mağazasında müdürlük yaptım ama travel tavsiye etmem. Çok hantal kullanmadı zor.  Gösterişli güzel ama iyi değil. Bak ben bunu aldım bunlar daha kullanışlı.

image

(219 puan) tarafından
Evet buda guzel mis
0 oy
(695 puan) tarafından

Bu 4baby çok iyi değil dedi satıcı bize kabin boylar daha kullanışlı bana göre bunları kısıtlı bı zaman kullanıyoruz ama duruşunu bende çok beğeniyorum benimki bu tek elle açılıp kapaniho hiç her tutmuyo minicityde var 

image

(219 puan) tarafından
Bakıcam cnm teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bu araba bana hiç güven vermiyor  ne zaman görsem sevemedim. İmkanım zaten yok ama olsada almam kesin. Çocuk kalıp gibi ortada duracak gibi gösteriyor 
(219 puan) tarafından
Bende öyle diyodum ama çevrem dekiler oyle olmadığını dediler
tarafından
Sen kullanınca anlarsın bence. Beklenti ile ilgili bu tarz eşyalar

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 316 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.
10 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Melis33 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 630 göst.
7 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zumranaz (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 294 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde rada21 (37 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,983 soru

24,394,349 cevap

349,586 kullanıcı

...