Kizlar bbe bekarken bize cok misafr gelirdi el isi de yapardim bnde disari cikardim ama o kadar bol zamanim oluyodu ki arada bi soylensemde herseye yetisiodum.evlendgm yerde pek misafrlik kavrami yok kimse kimseye gidip gelmio.yani evime bi gorumcem kaynimgil bide ablam gelio.bi iki defa da esimin arkadaslaryla esleri geldi.herneyse hamile olmadan once seviodum misafr agrlamayi.hamileligim kotu gecti kimseyi eve almak istemedim cunku temizlik yapamiodm surekli evimde buyuk ve mustakil temizligi zor oluyor.dogum yapinca gecer dedim ama iki hafta oldu dogum yapali.eve cocuklu biri gelse cildiriom sanki her yeri dagitiyolar hele yere bsy doktukleru zmn sinirden oluyom.gorumcemin 4 cocugu var aksam geldi deli oldum cunku yeni dogum yaptim kucuk bebegim var dun aksama kadar ev temizledim oglum ztn gece yatmio.temizlik yaptim kaynanamlara indim ordada bi suru bulasik yikadim eve ciktin dinlerim biraz dedim dikislerim agriodu bi baktim kocasylageldiler ev yine batti.gorumcem oldugu icin dgl ablamn da gelmesni istemiom ayip ediom kendime kiziomda bi yandan sacmaliom diye ama sabrim kalmamis oglum gece hic uyumuyo yorgunluktan oluyorum lohysaliktan mi bole acaba
Bence anlayışlı olmaları lazım gelince yardım etmeleri ya da hiç gelmemeleri lazım benim kuzenimin eşi doğum yaptı geçen ay hastane haricinde gitmedim halam git filan dedi ben de kendi derdi kendine yeter biraz toparlansin dedim is yapmaya kalksam yaptirmaz biliyorum gidersem de pastami boregimi yapar giderim ama buyuk ihtimal toparlanana kadar gitmem
Daha yeni dogum yapmışsın normal bende ilk zamanlar öyleydim onların biraz düşünceli olması lazım lohusasin sonuçta ama bosver yine de yüzünü asma güler yüzlü ol
Bu çok normal senin evin batıyormuş benim evimi bile batırdıkları yok ama birileri geldi mi huzırsuz oluyorum çünkü daha bebekli hayata alışamadım bebek 6-7 aylık olsun ondan sonra gelsinler istiyorum. Kızım hıysuzlanyor bi geln oldu mu gazını fln çıkaramıyor uyumuyor ayağa dikiyor bizi ben de ter içinde kalıyorum.
Bende öyleyim canım boyuna sürekli misafir gelmek istiyo gelicekler bi şekilde tamam ama sürekli her hafta sonu misafir agirliyorum bir kızım var 3 yaşında birde 45 günlük oğlum zaten evi zar zor topluyorum bazen toplayamiyorum bi'le bide bi misafir gelince ortalık dagikiyo eteklerini silik hic biseye dokunmadan gidiyolar nasıl sınır oluyorum.. dün akşam bana baya misaifr geldi 14 kişiydik çocuklar hariç Su an ev savaş alanı oyuncaklardan basmaya yer yok tezgah artık görünmüyo ve ben yorgunluktan sadece yatmak istiyorummm..
seni cok cok iyi anlıyorum canım bende aynıyım hamileyim yeteri kadar iş yapamıyorum ve görümcemgil gelir odaya oturdukları yerden kesinlikle kıpırdamazlar cayj meyvesi faln bazen yemege gelirler yorjluyorum sadece eltim yardjm eder heryeri temizler gider oda sürekli gelemiyo dogumdada aynısını yapacaklar eminim bnm suanki düşüncem kimseyi kabul etmek istemiyorum habersiz gelirlersede odadan cıkmıcam cocugumla bas basa rahatca yatırım rahatca emziriim kalabalık bi ailesi var esimin aynı görümcemin 4 cocuk digerinin 3 hepsi nirbirinden fena kendi evlerinde bişy dökmezler temizlerler faln ama benm eve gelincede evi yerle bir edrler moral bozsam esimi kırıyorum bişeh demeynce tepeme cıkıyorlar nabacam bilmiyorum
1,491,704 soru
24,375,379 cevap
348,296 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın