0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ve hepimizin kocasının içinde gizli bir canavar var her erkeğin içinde odlugu gibi 

İki oğlum var elimden geldince saygılı sevgili yetiştiriyom umuyorum umuyorum hiç bir kadının kılına zarar vermezler bazen korkmuyo degilim:'(

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah hepsine akil fikir versin . Kadina ar edep namus,erkeğe de şeref haysiyet merhamet.asla katliamları desteklemiyoruz fakat bircogu(istisnalar haric) gercekten kadin sebepli olabiliyor. Su Esra Erol başladığından beri herkesten nefret ettim
tarafından
Ya çok kadın var yerinde durmayan ama.kjm.neden oldurulurki
(3,036 puan) tarafından
Hiç bir sebep bir insanı öldürmeye bahane değil
tarafından
asla degil.bi cana kastetmek kimseye düşmez fakat adamın cocugu da başkasından olduğunu
Seneler sonra görünce şeytan durdurmuyor fıtrat olarak bizden farklilar o yüzden merhamet diye belirttim.onlarda doğurmak gibi bi mucize yok can kıymetini ne bilsinler
-Reklam-
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Allah korusun öyle şeyler getirme aklına 
tarafından
Ya valla çok zor ya umarım saygılı evlat olurlar :(
(4,854 puan) tarafından
Amin inşallah bu zamanda cok zor cocuk yetiştirmek Rabbım hepsini kanatlarının altına alsın
tarafından
Amin canım
0 oy
(121,624 puan) tarafından

Yine nolmus meltem :'(

tarafından
Yakarak oldurmus sevgilisi kadını:(
(121,624 puan) tarafından
Oohaaaaaa
tarafından
He sevda haberlere bak
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Katliamın kadını erkeği kalmadı malesef canım iyi insan vicdanlı merhametli insanlar yetistiririz insallah.kadinlar kadar bu ülkede sevgilisi ile bir olup kocasını öldürün kadınlar da var hiç kimse öldürülmeyi hak etmiyor 
tarafından
Ama erkekler kadar vahşi değiller dir:(
(7,441 puan) tarafından
Müge anliyi izledikçe ne kadar vahşi olduklari ortada canım sonuç olarak kadın da erkek te bir can Allah verdi Allah alır ben olaya kadın erkek diye bakmıyorum can olarak bakıyorum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
0 oy
tarafından

Eceli gelmiştir erkek sadece fesile olmuştur ben burda kaynanamı savunmaya geçen kişilerden çok duydum şimdi biri vefat etse eceli gelmiştir diyip geçiyorum   benim can parçalarim  içinde öyle dediler kaynananın suçu yok eceli gelmiş dediler 

tarafından
Yaa eceli gelmişse neden bir erkeğin elinden oluyor ölümü mantığa bak ya
tarafından
Benim postuma bak anlarsın cnm. Kaynanamı savunacaklar diye annelime bile laf ettiler  o yüzden acımasız olacaksın bunu anladım
tarafından
Sen bosvee onları canım onlar konuşmak için konusurlar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 174 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gozdeh (10,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 424 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 325 göst.
26 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Zehra 76 (90 puan) tarafından soruldu