0 oy
839 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından
2 yıllık evliyim göbeğim sanki hamileymiş gibi eşim tüylerden nefret ediyor mahrem diye kuaför yollamıyorum ne yapabilir sizden ricam siz oranın temizliginde ne kullanıyorsunuz birde kararma için öneriniz var mı yuva daha fazla zarar görsün istemiyorum kocam benden soğusun istemiyorum zaten kendime söz verdim vericem kilomu

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
O kadar önem veriyorsa yollasın epilasyona, sırf ondan yuva bozulur mu yaa tuhaf
tarafından
Binde ağda bantları var inalri denedin mi yapıştırıp çekiyorsun 5 dk ni alır anca
(25 puan) tarafından
Kızlar Allah sizden razı olsun iyiki burası var bazen insan çok bunalıyor destek için çok soulun
(25 puan) tarafından
Denerim İnşaallah
tarafından
Dene canım sende de biz niye varız burda birbirimize destek olmak için köstek olanlar da var ama olsundu ;)
(1,908 puan) tarafından
Müsade etmiyorsa katlanacak kılına tütüne kusura bakmasın para gidicek diye istemiyodur
-Reklam-
+1 oy
(491 puan) tarafından
Yav bacim senin göbeğin var diye senden soğuyacaksa bırak soğusun zaten hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde her halükarda sevecek olan sevmeli bence yani ben bu şekilde düşünüyorum üzme kendini 

Özel bölgene gelince de evde ağda ile temizlemen oldukça zor olur şahsen ben hiç yapamam kuaföre git  gidebiliyorsan 
0 oy
tarafından
Al eline eldiveni car curt tamam tertemiz 
(934 puan) tarafından
Kız onu nasl yapyrsnz bn de onu yapamm
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Ağda yap kuzum yaparsın bir sey Yok esin manken alaymış rahatsız oluyorsa göndersin kuaföre sende o yokken git ne sanki canım 
0 oy
(3,549 puan) tarafından
valla canım kesin bir şey istiyorsan lazere gideceksin ben nişanlıyken lazere gitmiştim 10 seans gittim zaten sarışın olduğum için çok kıllı bir insan değilimdir öyle ki bacaklarımı senede 3 kere alırım doğru dürüst tüy bile çıkmaz 10 seans yetmişti bikini bölgesi için tüysü tüysü çıkıyor bazen onları da jilet ile alıyorum ama eşin senden bu nedenden dolayı soğuyacak sa o adam zaten her türlü soğur
0 oy
tarafından
En pratik ağda bandı 
0 oy
tarafından
Canım eşin göndermiyorsa bir zahmet kendi temizlesin bu arada jilet venüss oynar başlıklı yedek parçalı olan jileti al kaygan olduğu için rahat alırsın 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Ağda yap canm evde sır ağda kararmam hiç olmadı bende 
0 oy
(143 puan) tarafından
Canım vallah eldiven le yap 

Şöyleki soylıyım eşin rahatsız olmasını bir kenara bırak  dinimizde de temizliğe çok önem verilmektedir  bilmiyorum dudunuz nu o bolgelein uzamamasi  gerek 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 219 göst.
0 oy
8 cevap 604 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gleren (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 503 göst.
6 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde sebnem77 (1,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 701 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,967 soru

24,626,031 cevap

364,836 kullanıcı

...