0 oy
834 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar yadrgayip linç etmeyin lutfen

evde devamli makyaj yaparim abarti olmasa da eşim evde oldugu zamanlar cnku sever yapmssam hastamsn der yani  simdi izinde yapiyorm abdest alip makyaj yapıorm göz makyajı sadce rimel sürme bu yani abdestm bozmuorum ama gözumdeki makyajdan dolayi rahatsizlk hissedp her vakit abdest tazelemeye calsyorum sadece göz makyajı ile kılinirmi yani size sormak istedim 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kılınır cnm bende bazen gözüne sürme çekip kılarım 
tarafından
Surme ile kilyorm kuzum ama eşim kirpiklerimi uzatmami sevio onun için hep yapiodum rimel olmuyo sanrm surmemek en iyisi
(1,306 puan) tarafından
Surme farklı rimel farkli Allahin huzuruna rimelle cikilmaz hocamisiniz kılınır demissiniz net bir sekilde yok daha neler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Makyaj ile abdest alinmaz su değmesi gerek bide makyaj malzemesi nin içeriği helal olması gerek geneli domuz yagı içeriyor. 
tarafından
Evet canim işte rahatsızlik duyduğum icin her vakit yikiyorm kilinirmi ondn sordum he vakitte yika tekrar yAp uzun suruo:)
(28,654 puan) tarafından
Makyajliken abdest almayi sormams canim abdestini alip makyajli namaz kiliyomus
tarafından
İçerigi önemli :) anladim caım :))) abdest alıp bidaha sürmek zor oluyor mu yaaa malzemelerin cabuk biter :D
0 oy
(24 puan) tarafından
Abdest alip sürüyorsan  abdestli sayilirsin ama abdestini sakatlamis oluuorsin canm sadece surme sursen sıkıntı olmaz ama rimel olayi girince iceregi belirsiz oldugu icin
tarafından
Haklisin canım teşekkür ederim rimel benimde aklimi karstryodu
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Dini bilgilerim fazla olmasa da kabul olmuyor diye biliyorum. Sürme olabilir ama rimel olmaz. Bı tanidikta bir kilo boyayla kılardı niye yikamiyorsun dediğimde çıkmıyor diyordu madem rimelin çıkmıyor sürme derdim ama eyeluneri bile duruyordu
tarafından
Bn bekarken calstm yer makyajsiz ise gelince almiordu orda bende mevbur makyajli kiliodum kis ama bilgm yoktu rabbim kbul etsnde
(1,795 puan) tarafından
İçeriği temizse kabul olabilir ama ne kullanıldığını bilmek lazim
0 oy
(28,654 puan) tarafından
Yani bilemedim ama abdestin bozulunca  napiyosun zor olur 
tarafından
Kız evdeyim diye yapiorim dışarda zaten surdrmz herif her vakitte yıkayıp abdest alip tekrar yapıyorum zor oluo:)
(28,654 puan) tarafından
Evde yap zaten kız bende evde yaparim zaten disari cikmiuyorzki hahahahha :D bence naap biliyomusun aksamdan sonra yap aksama abdest al yatsiyi da kilarsin onunla tekrar tekrar yapmazsin
tarafından
En garantisi o heralde asamdan aşama yapmak:)bari tek surme sürüm
(28,654 puan) tarafından
Aynen kuzum :)
0 oy
tarafından
Linç edilecek bir konu değil güzel bir soru ve konu olmuş teşekkür ederim bilinçlenmek lazım. Arkadaşların dedikleri gibi rimel ve ayrıca ruj sakat oluyor biraz, makyajı silip abdest al sonra göz kalemi sürebilirsin namaz bitince de rimel yapabilirsin. Rimel zararlı aslında çok kirpik döküyor sen bilirsin ama 
tarafından
Evet kuzu da eşim de en cok kirpgmi uzatmami sevyo onun için suryodum göz makyajı sadece ama saktliyomis gayri surmem:)
tarafından
Aynen canım ruj ve rimel sıkıntı işte :). Allah kabul etsin daim etsin inşallah ❤️❤️❤️
0 oy
(406 puan) tarafından
Abdestini bozmuyosan makyajlı bende kılıyodum yani sonuçta abdestin var bence
tarafından
Evet ama makyaj malzemesnn icerigi abdesti sakata getryomus bacım bilgin olsun ben bekarkn calstgm dönem ise bAkimli gelmek zorunluydu makyaj yapma eve gondeyolArdi orda mecbur abdesti makyajlı kiliodum
0 oy
tarafından
Makyajdan önce abdest alıyorsan sıkıntı yok ama sürekli rimeli silcen falan sikinti
tarafından
He ya yika tekrar sur kirpim dokulcek tirsiyom:)
0 oy
(4,856 puan) tarafından
Bence sen garantiye al makyajsiz kil namazı 
tarafından
Şu an evet en iyisi bu gibi görünüo sagol kuzum:)
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Sürme abdest bozmaz ama abdestin alıp makyaj yapman lazım. Rimel de bozmaz. 
tarafından
Eminmisn kuzu diğer cevaplar içeriği blnmedigi için kilnmqz felan denldi
(13,312 puan) tarafından
Ben arkadaşlar kadar türbanlı falan değilim bu kadar biliyorum bildiğim kadarıyla olur  ben de mevlüde falan giderken öyle yapıyorum sadece ruj bana hoş gelmez.
tarafından
Anladım canım en garantisi makyajsiz kılmak sanrm
(13,312 puan) tarafından
Tabiki en doğrusu o.
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Sürme sünnettir canim cok abartmadan kilabilirsn tabiki 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 167 göst.
+1 oy
8 cevap 291 göst.