0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde (2,479 puan) tarafından
Sarma çekmişti canım bende eşime söyledim annene sor belki yapmıştır canım istiyor yaprakta almadın bana kaç seferdir söylüyorum sana dedim bu arada 15 haftalık hamileyim aşermek değil ama canım çok istiyor ne zamandır yesem de doyamam o kadar neyse işte sordu yok kızartma yaptım gelin dedi sen bize yaprağın varsa bir kerelik ver de Yeşim’in canı istemiş dedi neyse biz gittik yaprak verim demedi ben dedim anne yap ben sana yardıma da gelirim diye yarın yapamam sonraki gün yaparım dedi bende yaparsan söyle ben yardıma gelirim dedim neyse ertesi gün belki yapar erken gidim yapacaksa yardım edim siye aradım açmadı dönmedi de bu arad cumartesi söylemiştik canımın istediğini dün işte elektrik gitti tüm apartmanda herkes’de geldi gelmedi bende karanlık oldu eşim de yok gelemedi bakmaya noldu diye anneme geç ben gecikeceğim dedi bende gittim gitmez olaydım lahana sarması yapmış yiyorlardı bir sarma istedim bir de hamileyim yani dedim sen yaprak sarması istedin diye çağırmadım dedi lahanayı bahane etti eşim de ismini koymak istiyor koz olursa ben tamam demiştim ama sonra çok pişman oldum çünkü ilk çocuğumda eşim annesinin ismi için çok kavga etmişti çok ayrılık durumuna gelmiştik şuan isim olayından nasıl sıyrılacağım diye düşünüyorum eşim laftan da anlamıyor aslında bir çok şey var da işte neyse nasıl sıyrılabilirim bu durumdan kuzular annem de çok sorun çıkardılar bana diye katma demiyor ama razı değil bunu eşime söyledim yine de katacağız diyor

11 Cevaplar

0 oy
(1,397 puan) tarafından
Ya gerçekten vermedimi ya hamilesin sonuçta sende varya 2 gün onu bekliycegine alsaydın sarsaydin kendine çok üzüldüm vallah 
(2,479 puan) tarafından
Burda alabileceğim bir yer yok canım eşime söylüyorum o da sorumsuz almıyor
(1,397 puan) tarafından
Kıyamam ya kaynanan çok ayıp etmiş ya çok insafsız mış gerçekten o bebeğin ve senin günahın onun boynuna eşinle konuş bunu söyle yani
(2,479 puan) tarafından
Alınganlık yapıyorsun boşuna diyor
-Reklam-
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Ay vallahi yazık ya hamilesin ve canının istediği bir şeyi niye yapmamış hatta yapmış seni niye çağırmamış inan okurken çok üzüldüm bu kadar mı vurdumduymaz kayınvaliden kız ben hamile oldumda bana Allah razı olsun kayınvalidem hep sormuştur oraya gittiğimzde canın bir şey çekerse söyle bana yaparım diye yazık valla ya...
(2,479 puan) tarafından
Eşim de iş yok kız oda diyor sen yaprak sarması istedin boşuna alınganlık yapıyorsun diye ben sadece sarma dedim yaprak  al dedim diye onu da lahana bir kere denedim yapamadım yani ondan yaprak istiyordum yoksa ikisinin de içeriği aynı
(3,159 puan) tarafından
Eşine de ne denir bu durumda acaba? Çok şey var denilcek ama neyse kalsın şimdi... Çok üzüldüm ben ne bilim ya...
0 oy
tarafından
Allah cezasını verir hiç canını sıkma karnındaki bebeğin günahına girmiş yılan kadın eşinde öküzün teki anasına çekmiş herhal ayy çok sinir oldum ya
(2,479 puan) tarafından
Bir sarma nedir yani değil mi oda ben yardıma gelirim dedim
0 oy
(20,311 puan) tarafından
Halbuki kendilerinide bi ana dogurdu herkes ana kuzusu yapsaydi elinemi yapisirdi yaa hamilesin birde inadina yapar gbi lahana yapiyor ben bu insanlari anlamiyorum bu kadarmi zor iyilik yapmak
(2,479 puan) tarafından
Yabancı gibi görüyor hala demekki cNım eşim bişey istese ikiletmezler ben bişey deyince yapmazlar
(20,311 puan) tarafından
Isteme ya onlardan bisey bosver hazir satin alsana yada baska yapabilcek kimse yokmi benim yakinimda olsan valla billa yapar verirdm cok uzuldm ya
(2,479 puan) tarafından
Bidaha  istemem canım zaten tövbe ettim
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Ne yaprakmış Bee. Aynısı başımdan geçti. Marketten aldım çöpe atılacak kadar kötü çıktı. Oturdum nefsime kadar sardım baya da karnım var. At onları yeme diye tutturdu. kaynana alt katta bu arada güya dolabında yoktu. İki hafta sonra torunu görümcemden sarma istemiş yaprak bulmuş da dolabının bir köşesinde sarmış nasıl gücüme gitti anlatamam. İsmini de bence eşin vazgeçecek gibiyse teklif et. Vazgeçin. 
(2,479 puan) tarafından
Hiç vazgeçecek gibi değil napacam bilmiyorum
0 oy
tarafından
Sende kendimi gördüm bir kez istedim öyle onuda makalat etti koydu yapması da istedigimi daha bir şey istermiyim bulurum bulustururum dilenirim daha olamdi ac otururum yinede bir şey istemem allah muhtaç etmesin 
(2,479 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Gurban olsun sana Yaprak sarması adres ver sana kazan kazan sarıp yollarim senin canin sağolsun öylesine insan demem ben Allah bildiği gibi yapsın emi ayy vallahi cok sinirlendim yaa 
(2,479 puan) tarafından
Canım ya bunu düşünüp  söylemen bile çok mutlu etti teşekkür ederim
tarafından
Ne demek bacim bizde hamile olduk bizimde canimiz cekti o konuda ellerinden geleni yatilar eşim tarafi sagolsunlar ama seninkiler iyice tuaflarmis hamile bi insana bu yapilmaz inan Allah yardimcin olsun
(2,479 puan) tarafından
Kendileri kaybeder canım vallahi güya içli dışlı olmak istiyorlar bende ona göre davranırım artık
0 oy
tarafından

Bi benimki böyle saniyordum demekki hepsi ayni bu kayınvalidelerin . 27 haftalik gebeyim bende canim irmik helvasi çekmişti kayinvalidemde güzel yapar istemiştim 10 gün geçti yapmadi . Eşime dedim böyle böyle sen söylesene canim istiyor  vs diye yapar dedim . Hakikatten eşim söyledi ertesi gün yaptı :ermm:

(14,698 puan) tarafından
Buketimmm canım benim sen iste ırmik helvası fabrikası acayim kız gel yapayım yanına da kahve yaparım bak :-*
tarafından
Kahveler benden :-* Prensesi mıncırırım amaaa
(14,698 puan) tarafından
Prenses huysuz teyzesi dışarı çıktık ya burnunuzdan geldi :( duramadık bile
tarafından
Ay teyzesi bakar ona :-* Anlaşır gideriz biiz . Sen bizi beslee :D
(14,698 puan) tarafından
Siz isteyin ben yaparım kuzularım:-* minik bebiş de doğsun da
0 oy
(14,698 puan) tarafından
Iki isim koy ilk kendi ismini koy yani senin seçtiğin diğerini de kulağına okutun olsun bitsin vicdansız ya keşke yakın olsaydık ben yapardım sana Allah ıslah etsin 
0 oy
(7,131 puan) tarafından
Nerde pturuypsun ki canim yakimsan ben sana veririm yaprakk
(2,479 puan) tarafından
Canım benim çok sağol düşünmen yeter
0 oy
(2,093 puan) tarafından
Canım bı daha canın isterse markette konservesi satılıyor ordan al ye ben ordan alırdım 
(2,479 puan) tarafından
Sarmanın hazırı yenmez kız
(2,093 puan) tarafından
Olmayınca yeniliyordu canim :) kilosu 95 tlydi ve güzel değildi sarılacak bı tarafı yoktu
hamileydim Kıbrıs'taydik hazır yerdim canim :)

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,787 göst.
0 oy
24 cevap 862 göst.
0 oy
3 cevap 394 göst.
14 Ocak 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Zezeee (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 309 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu

406,355 soru