0 oy
567 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11,929 puan) tarafından
Kızlar sabahtan beri kotuyum yazmıştım burqyada covid belirtileri var. Sürünerek dusa girdim atesim dusssun diye. Doktorumu aradım sonra o da belirtiler var test yaptır dedi. Eşim test yaptırmak istemiyor, ara doktorunu bende yok birsey tansiyonum dusmus de diyor. Atesin dustu covid degilsin sehir hastahanesine gidersen orada normal dogum yaptırtacaklar sana göreceksin diyor dalga gecer gibi. Birde güle güle ablasını arayıp yok ya birseyi gel sen bize 4 gün canın sıkılır yıl bası kutlarız diyor. 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Gelsin kız gelsin varsa da bulaşsın da görürüm ben onları kendi kasinani kasiyacaksin
(11,929 puan) tarafından
Birde benden hizmet bekleyecek kocam
tarafından
Senin kocandan zaten bi b.k olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız eğer covidsen herkesi tehlike altına atiyosunuz
(11,929 puan) tarafından
Onu diyorum bende ben nasıl bile bile cıkayım yanlarına
0 oy
tarafından
Belliki bencil ve anlayışsz eşin var

Daha ablasını çağırıyor sen o haldeyken doktora götürmesi gerek ablasını çağırması gerek değil o hasta olsa sen ailenden birini gel yılbaşı kutlayalm diye çagırsan ne ypaardı acaba,?
(11,929 puan) tarafından
Aaa kıyameti kopartır
0 oy
tarafından
Dinleme sen onu 184 ara hemen covid belirtisi var de test yaptır sağlık ekibi gelip hastneye götürüp geri getiriyorlar seni hamilesin bide yazık günah 
tarafından
Deli midir nedir ya hamilesin canım saçmalamasın 184 ara hemen gizli ara gerekirse filyasyon ekibi gelince ses edemez
(11,929 puan) tarafından
Saka gibi ya karantinaya girmek istemiyor herhalde
tarafından
Mecbur girecek valla yoksa temas ettiği herkes korona olacak
(11,929 puan) tarafından
Ne yapacagım bilmiyorum kaldım oyle
tarafından
Yarın o evde yokken ara canım
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Ya ara 112yi gelip alsınlar eşin cahil mi?Hastalık zaten bı şey yoktur diyenler yüzünden çoğalıyor bide hamilesin
(6,198 puan) tarafından
Ya kocana ne neye hayır diyor ara gelsinler.Hamilesin sen farkında mısın?Sana direk yatış vermeleri lazim
(11,929 puan) tarafından
İşte o da onu diyor birseyin yok bosu bosuna alacaklar seni oraya birde normal dogum yaptırtacaklar diyor
(6,198 puan) tarafından
Ya ne alaka normal doğumla günün gelmeden kim sana normal doğum yaptiracak
(6,198 puan) tarafından
Eğer koronaysan özelde doguracaksan özel sana test yapar,eğer koronaysan seni kabul etmez
(11,929 puan) tarafından
Etmiyecek seni diyor bana eyvalha ta daha dogum tarihine 19 gün var sonuc olarak
0 oy
tarafından
Herşeyi anladım da normal doğum yaptircaklar demesini anlamadım cnm normal olmanı istemiyor mu ???
(11,929 puan) tarafından
Ben normal yapmam lazım da canım
0 oy
tarafından
Test yaptır koronalı olduğunu sonra dan anlarlarsa seni hiç bir hastane kabul etmez pandemi hastanesin de doğum yaparsın ayrıca eve gelip test yapmıyolar 112 test yaptırmak istiyorum diyip evine gelmez gelmiyor yani geçiren biri olarak söylüyorum 
(11,929 puan) tarafından
Dr oyle dedi bana da ondan.
tarafından
Eve filyasyon ekibi gelmiyor eğer biri pozitif ise gelir oda büyük şehirde çok zor gelmiyolar kendiniz imkanlarınız ile hastaneye gidin diyolar
(11,929 puan) tarafından
Hadi ya ne sacma. Benşm özel aracım yok yazık degil mi o taksiciye ya poziyifsem
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Eşin inan değil 
0 oy
(598 puan) tarafından
Ay inanmıyorum nekadar düşüncesiz daha bide ablasını çağırıyor
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Bence esine söylemeden 112 yi ara gelsinler Allah korusun durumun ağırlaşıyor bebeğe bi zarari olursa nolcakmis

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 399 göst.
10 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Veraaaa. (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
5 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 513 göst.
17 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda00 (737 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 415 göst.

411,466 soru

12,386,116 cevap

43,532 kullanıcı

Kategoriler

...