0 oy
1,546 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
1 yıllık evliyim. 6 aylık hamileyim. Eşimi haddinden fazla kıskanıyorum. Patalojik kıskançlığım var. Ve üstesinden gelemiyorum.  Hamileyim serklaj oldum sıkıntı stresten ağlamaktan. Düşük tehlikesi geçirdim daha öncede.  Kocamın bir şey yaptığı yok. Ama ben nasıl kendimi durduracağım. Onu düşünmekten kendimi düşünemez hale geldim. Bide 3 aydır yurt dışında çalışıyor. Bu beni daha da etkiledi. Her gün Kurana yeminler ettiriyorum. Annesinin üzerine yeminler ettiriyorum. Anca öyle biraz rahatlıyorum oda 2.3 saat. Yardım edin lütfen

27 Cevaplar

0 oy
(6,189 puan) tarafından
Sen bı psikologa git çünkü normal değil bu durum.Ayriyeten kocana ve kendine güveniyorsan neyi kiskaniyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Patalojik kiskanma ne demk?
(2 puan) tarafından
Yani sınırda kıskançlık. Ölümle bile sonuclanan
tarafından
Senin bu davranisin elinde tutmaz ben sana diyim yapmak isteyen her turlu yapatlr biz 11 senelik evliyiz hamdolsun tek bir ters hareketini gormedim ve simdi oda yurt disinda saygimda,guvenimde sonsuz cunku kendi annesi babasi dagilmis bir aile 21 senedir ayri
0 oy
(407 puan) tarafından
Böyle devam edersen yalanları daha çok artar en ufak şeyi bile saklar senden canım hamilesin daha çok duygusalsn anlarım ama bu sefer adam bişey yapmasa bile senden en ufak şeyi saklar bu daha kötü olur diyim yani sıkma o kadar yapacak olanı zincire vur yine yapar. 
(2 puan) tarafından
Bu kadar gidersem üzerine saklar demi benden en ufak biseyi bile. Ben kendime eziyet etmekten başka biseh yapmıyorum resmen. Farkındayım ama durduramıyorum bile kendimi
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Canım bunu yapmayacak olsa dahi her dakika aklına sokarak yapmasını sağlarsın nasılsa yapmadığı şeyin hesabını her gün veriyo bu adam. Bence bir yardım almalısın çünkü bunun sebebi bağlanma problemi ve kaybetme korkusu. Azıcık araştırırsan da  bunun sonucunda adam seni aldatmadan rahatlamayacak ve adamı darlamaya devam edeceğini okursun. Kendi elinle adamı başkasına verme.
(2 puan) tarafından
Ettim var. Ayni yerde yakınız. Acaba onunla konuşsam mı. Oda biraz farkinda bazi şeylerin. Akli basinda da. Bilmiyorum bana yardımcı olur mu acaba
(3,209 puan) tarafından
Senin ciddi yardım alman lazım kuzum psikolog veya psikiyatriste gitmelisin
0 oy
(562 puan) tarafından
Bende oyleydim canim aslinda sonsuz guvenmeme ragmen hep bi suphe vardi megersem hocalik iş varmış istersen guvendiginiz hocaya sorun büyü vs eve birsey koymuşlar mi. Bize birisi yedirmişti çok şükür muska koyduk duzeldik birde hoca demiştiki banyo yaparken bazen oluyorya insan tuvaletini yapiyor. Oda kiskancliga sebep oluyormus bunlar hep vesvese. İnan bi kendini rahat biraksan daha mutlu olursun ben kendiligimden yapmiyordum ama boşanma asamasina gelmiştik hamileydim genede kavga ediyorduk. Cok şükür suan bitanecik bebegimiz var ve cok mutluyuz rabbim senin gonlune o ferahligi versin inşallah kendini kastikca oyle oluyorsun seni cok iyi anliyorum onu kskandigin an baska şeylere ver kendini 
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Aldatan her turlu aldaatır canım yapmak ısteyen yanında bile yapar ruhun duymaz böyle yaparak eşini sıkıp kendinden uzaklaştırırsın öyle düşün. Yapma öyle bence 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 899 göst.
10 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,447 göst.
7 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 437 göst.
0 oy
20 cevap 1,046 göst.
12 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Çerkez kızı (1,145 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,947 soru

24,378,816 cevap

348,547 kullanıcı

...