Öncelikle selamun aleykum hepinize günaydın. Cumartesi oğlum doğum günü 1yas ilk ve virüs olduğu icin malum yapmicam seneye Allah nasip ederse. Konu şu hem evlilik yıldönümü hem oglum ilk yas günü bugun aradilar esim ailesi pasta yaptircaz resimli getirirsin yiğiti dedi esimde tamam dedi ben konuşmuyorum ailesiyle bilen bilir 1 yila yakin hemen hemen . Esimde kapattıktan sonra napayim gitcem yetim gibi artik dio bide .insan der o gün ozel gün biseyler yaparız beraber ilk yas günü evlilik yıldönümü sonuçta. Bende heveslendim 3muz pasta aliriz evi süsleriz maksat anı kalsın kac yıl sonra olmus evladimiz.. üstüne tartisiyor benimle kavga ediyor. Sanki 1 çöp mü aldilar ogluma ilk yas günü cocuk büyüdü degerli oldu ben zorluklar cektim tek basima kimse kapımı calmadi üstüne neler yaptılar. Silip atamiyrm gözüm onune geliyor. Esim aşırı ısrar ediyor tartışıyor bu konuda sizce napayım yardimci olun akil verin ya hep boyle ozel gunlerimizde arayp bisey çıkarıyorlar. Bende diyorum oglumu yalniz mi birakmayim gideyim inadimi kırıp yoksa cok üzülürüm çünkü esim alip götürcek. Napayım bilemedim yoksa gitmeyim mi off canımı sıktılar yine ya
Oğlunu yanlız göndermektense gitmeni öneririm yanlız kalmasın olan olmu s boşver sende pek oralı olma gitmek için git yani
Postunu ve yorumları okudum
Ben senin yerinde olsam o gün herşeyi ayarlar gün içinde kocamı deli ederdim, giyim kuşam vb evi süsler keyfimi çıkarırdm,
Sonrada foto çekerdim
Akşam da onlara gider kocamla hiç sıkıntım yokmuş gibi davranırdim,
Hatta çektiğin fotoları gösterip bizde kutladık derim
Sonra evime gelirim onlar sabaha kadar catlarlar
Onlara fırsatı sen vermissin sen hazırlık yapıp hayir virus var kimseyi alamayiz hem yıldönümü hemde oglumuzun ilk yasını kutlucaz diyip bence hala zamanin var ben olsam asla vermem neden vereyim
Bu arada bende Çerkes kızıyım
1,514,268 soru
24,694,695 cevap
368,567 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın