0 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar aranızda prenses doğum yapan varmı ağrısız doğum yapan varmı ilk defa özele gittim 3.800 tl diyor doğum ağrısız diyor açılma olursa normal doğum yasayan varmı 

10 Cevaplar

0 oy
(164,082 puan) tarafından
Ben yaptim ne istiyosan sor yazarim
tarafından
Acısız ağrısız mi gerçekten acaba
Çünkü belli bir miktar odeme yapicaz az da değil sağlık limi hem sorun yasadinmi hiç
Belden bi igne yapiyolar sirtina bi kova buz dokmusler gibi hissediyon snr bi rahatlama geliyo ooh miss☺️☺️☺️ agri aci hissi var ama milletin bagirdigi kadar degil adet agrisinin azicik fazlasi acilman hizlaniyo ben 3 saatte dogurdum epidural olmasaydim dr ilk dogum uzun surer demisti cok rahat tavsiye ederim
tarafından
Tesekür ederim canım peki ücret ne kadar ödedin
Belcikadayim ben bacim tl gore bayagi pahali
tarafından
Anladım canım sağolasın
-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından
Prenses doğum nedir ?
(3,521 puan) tarafından
Belden uyuşturuyorlar sancı çekmiyorsun normal doğum da
(852 puan) tarafından
Sezeryan gibi yani sadece normal dogum
(3,521 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Kız bizim burda sezeryana 2000 TL istiyor doktorum o neymiş öyle 
tarafından
3.800 dediler banada ama bilmiyorum bakalım Allah büyük bu zamanlardada maddiyat baya zor oldu herkez icin
0 oy
(552 puan) tarafından
Köle izavra  gibi doğum yaparım o parayı gene vermem:D SAKA SAKA kız gerçekten rahatsa yap yanı ve imkanın varsa iyi olur inşallah
tarafından
aslında devlet hastanesine gidiyodum ama doktorum insan azarlar gibi bide üstüne hic bilgi vermiyor cocugun kalp atisi bile kaç ay duyurmadi en son azarlar gibi olunca ozele gittim kontrole ama doğum bilmiyorum bakalım
(552 puan) tarafından
Bende özele gidiyorum sürekli 9 ay boyunca eşim askeri personel olduğu için bide indirimli giriyoduk uygun oluyodu sonra doktorum devlete geçti devlette doğurdum çok memnun kaldım cnm
tarafından
Sevindim canım senin adına bende devlete gidiyordum  nerdeyse kalp atışı bile duyurmadi bilgi vermedi azarlar gibiydi doktor özel e gittim geçen hafta Allah var çok ilgilendi  ama 3.800 de az değil insani düşündürüyor
(552 puan) tarafından
He bacım biraz pahalıymış ama ne yapican eğer imkanın varsa rahat diyorlar prenses doğum için yaptır
tarafından
Nasip canım bakalım sağolasın
0 oy
tarafından
Arkadaşım yaptı acısız değil sadece bir süre ağrın geçiyormuş doktorumdan iste içtim bende ağrı oluyor demişti zaten o hastanede değil devlette yapınca bir parolu bile kırk nazla verdiler :) 
tarafından
Bende devlete gidiyodum ilk defa özel gittim doktorum maşallah insan azarlar gibi ilgisiz makineler eski hiç umursamazdı yani soru soruyodum cevap yok dogru dürüst  ondan özel e gittim ama bakalim zaman neyi göstercek
0 oy
tarafından
Doğumun prensesi olmaz valla her türlü acı :)
0 oy
tarafından
Epidural oldum hayvaann gibi sancı cektimm bağıra bağıra  neden bende bilmiyorum 
tarafından
Yaa banada ağrısız dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum illa bir acı çekerim diye tatmin ediyorum ücretli mi dogum oldu devlettemi
tarafından
Ozelde yaptım evet ücreti ayrı oluyor yani kimi duyuyorsam sancısız oldu diyor ama ben epidural olmama rağmen çok sancı çektim sunide almıştım biraz ondan olabilirmi bilemiyorum
tarafından
Herkesin vücudu farklı oluyor yinede canım gelmiş geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Normal doğuma değerdi ....
0 oy
(12,562 puan) tarafından
Bana verdiler ama çok kötü oldum doğuma değil cenazeye gidiyordum sanki Bi baygınlık aşırı uyku hali çöktü.. Sonrasında sezaryene alındım orda da verdiler orda tamamen bayıldım ☺️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
+1 oy
3 cevap 301 göst.
0 oy
6 cevap 419 göst.
0 oy
2 cevap 173 göst.
1 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde PrensAnnesi6 (223 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,616 soru

24,403,261 cevap

350,305 kullanıcı

...