Oldugu kadar olmadigi kader canim
Suan tam beni anlattin ya
Yuh nasıl yapıyor
Mesela ben ) eşime karşı hamilelikte uzaklasmadm valla kişiden kişiye değişir :)
Hamilelikte hiç kaçınmadım
Doğumdan 2 gün önceye kadar yaşadık. Bi gün önce küstük o yüzden ara verildi :D
okurkn cok guldum kzzz kararmis memeler ) vallahi bnde ole oldum bin bir turlu degisiklige grdim bn daha 29 haftayim ve zorlnyrm ins gecicidr
Valla kendimi taşıyasim yoktu bi de neden kadinlik yapamiyorum diye kendimi kasmadim. Hiic takmadim esimde hic zorlamadi. Ki zorlasa ne koca göbeğimi zor tasiyorum bi de onla mi uğraşcam haftada bi bazen 2 haftada bi anca oluyodu. Mide bulantilarima ragmen yemegini önünden eksik etmedim. Bel agrilarima ragmen temizliği goz ardi etmedim. Yeter o kadinlik ona
Sanki biraz şehir efsanesi gibi ama neyse.. normalde haftada 4 beni zorlar hamile hamile bilemedim yani tam bir birleşme olmuyorsa tamam ama diğer türlü zor gibi canım..
Kişiden kişiye değişiyorherhalde . Bende hiç uzak kalmadım canım . 35 haftalık doğum yptım normal doğum gerçekleşti 10 ocakta doğum oldu en son ilişkim 8 ocaktı hamileliğmde eşimle birlikte şuan knden daha aktiftik
Ama bazı kişilerde ters tepebiliyor canım . Benim arkadaşım eşinin kokusundan bile midesi bulanıyorDu yanına normal bile yatmıyordu daha kötüleri var her zaman pozitif düşünn...
ayni beni anlatmisin hamileyken bende oyleydim alistim oyle kaldi simdi dermisim adami yataga bile almiyorum yaşasın kotuluk
Bndede aynı sorun var malesef cnm
Okurken baya güldüm canım geçer merak etme
1,486,730 soru
24,305,602 cevap
344,368 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın