0 oy
1,172 göst.
Aile kategorisinde (35 puan) tarafından
Hanımlar hamileliğin ilerleyen aylarında yani karın baya büyüdükçe ilişkiye nasıl giriyorsunuz benim bir arkadaşım da var biz haftada 4 kez yapıyoruz diyor 30 haftalık, ben 33 haftalık haftada 1 zor oluyor yada olmuyor :( göbeğimden anlamıyorum birşey ve çok canım acıyor. Sanki ilk gecem gibi o kadar daralmış ki o ara hiç anlamadım birşey. Eşimde zorlamıyor ama kendimi kadınsal olarak kötü hissediyorum. Göbeğimde çatlaklar, kararmış hatta zenci memesi gibi memeler, bazen önümü zor görüyorum oranı temizlerken. Ruh halimde hiç iyi değil ama millet hamileyken bile eşine çok güzel kadınlık yapıyor :(

27 Cevaplar

0 oy
(342 puan) tarafından
Hic ihmal etmemeye özen gösterdim aksine o dedi sürekli bebegimize bişy olur olmasın o dogdukran sonraki günler bizim bi zevk ugruna pişmn olacagımız seyler yapmayalım diye ama ben yindede hic ihml etmedim her konuda canım 
-Reklam-
0 oy
(244 puan) tarafından
Burada özel hayatinizi anlatmissiniz. Ama buradakiler nirmal hayatta birbirini tanımadığı için sıkıntı olmayabilir de, sanal olmayan hayatta tanidiginiz bir bayanin çıkıp da, eşi ile özelini anlatmasi edebe aykırı bence.

Eşi ile yatak muhabbetini ve haftada kac gun olduğunu anlatacak kadar, edepden mahrum bir bayanmış.

Hic sevmem o tür kadinlari.
0 oy
(150 puan) tarafından

Bende seninle ayni durumdayim canım hatta 31. Haftadan sonra yapmadık bizde gerci ben yokladim eşim istemedi karnin büyük bebege birsey olur dedi benimde isime geldi :))) suan 38+4 olduk daha dogum dogumdan sonra 40 gun beklemesi var yapacak birşey yok:D 

0 oy
(145 puan) tarafından

Canım bende 32 haftalık hamileyim benimde ilişki  durumum hiç değişmedi ya hergun hergun olmasa 2 günde bir . bende zorlaniyorum ama eşim ilişkiyi çok seviyor .birazda korku var aslında bende .kayınbabam  kaynanami  aldatmiş  babam aynı şekilde  ne bileyim bende korkuyorum   artık doğru mu yapiyorum  yanlış mı bilmiyorum :angel:

0 oy
(328 puan) tarafından
aynı beni anlattın canim ben 32haftalk oldm sırf bu yüzden de biran önce dogurmak ıstiyorum artık kendimi çok kötü hissediyorum
0 oy
(351 puan) tarafından

Hamileyken eşime kadınlık yapmak zorunda değilim diye düşünüyorum önceliğim bebeğim... Son aya girdik eşimi kırmak istemedim ama dediğin gibi ilk gecem gibi oldu zaten bebek inmemis sezeryan bekleniyor ilişkiye girmek doğum yolunu açar diyorlar ya açmasa da olur yani :D

0 oy
(1,449 puan) tarafından

Ilk öğrendiğimiz gün itibariyle yan yana bile yatmıyoruz degil ilişki :) doğum sonrasına kadar herhangi bi durum olmayacak zaten doktorumuz yasakladı kadınlık sadece o işler degil ayrıca:) neyse :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 276 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde smrmhmt (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 270 göst.
0 oy
7 cevap 234 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Seher_2156 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,011 göst.
7 Şubat 2020 Aile kategorisinde Gzde (128 puan) tarafından soruldu