4 5 aydır sürekli sol göğüsü ağrıyor ve götürmediğim kardiyoloji doktoru kalmadı ambulanslar ezberlediler acil ezberlediler sürekli kalbim ağrıyor diyor götürüyorum birşey çıkmıyor özel hastanelere bile götürdüm yok yok yok sürekli ölücem diyor kalp krizi geçircem diyor perişan olduk hepimiz hamileliği den de bişey anlamdım her gün hastanede acildeyiz hep ekg çekiyorlar yok efor ekor yaptılar yok nükleer tıpa bile girdi yine yok nedir bu nolur yardım edin prof doktor bile baktı yok ama hergün daha kötü oluyorum dyor artık heran ölecem diyo yiyip içmiyor acaba bilinmeyen bişeymi diyo emara girmişti orda korkmus kalbi küt küt atmış ordan sonra oldu inanmıyo piskolojık deyil kalbimde bişey var diyo konyada doktor kalmadı
Panik atak gibi geldi sanki..annemde oyleydi cunku..psikiatriye gidin bide canım gecmis olsun
Bisey cikmadina göre psikolojik olabilirmi acaba
Benim babamda ayniydi tum testler yapildi hic birsey cikmadi en son psikolojik oldugunu anladik simdi ilac kullaniyor gayet iyi tum testler yapildiysa birde psikiyatiriye goturun derim
Kalpte bir sıkıntı olsa genelde sırt ve sol kol da sıkıntı meydana gelir bence bir de psikologa gidin bana tamamen psikolojik geldi bu kadar muayeneye rağmen birsey çıkmamışsa panik atak filan olabilir
Sen bir kere ikna et psikiyatriye götür panik atak ve ölüm korkusu kapalı alanda korkmuş psikiyatriye götür ilaçlar ıyi gelmezse kardiyologa geri gideriz de yada kardiyoloji psikiyatriye gitmesini tavsiye etsin belki doktoru dinler
canım aynı sorun erkek kardeşimde var di hemen hemen hergün acile gidiyor gitmediğimiz kardiyolog kalmamıştı en sonunda bu krizlerin kalple ilgisi olmadığını panik atak krizi olduğunu en belirgin özelliği ise ölüm korkusu olduğunu söyledi dr. kardeşimde bu durumun psikolojik olduğuna inanmıyor kalbim agriyo sıkışıyor deyip deyip bizi korkutuyordu. psikoloğa gitti panik atak teşhisi konuldu ve çok düşük doz ilaçla tedaviye başladı ve çok şükür o düşük doz bile onu iyileştirmeye yetti düzenli olarak ilacını kullanıyor şimdi. kesinlikle gitmeli ve tedaviye başlamalı hiç korkmayın eşinizi ikna edin ne güzelki kalbinde bir sorun yok panik atak da tedaviyle normale dönecek bir hastalık biz çok rahatız artık önemli olan onunda buna ikna olup dr a gitmesi lazim sadece geçmiş olsun
Ben evlenmeden önce yaşadım nerdeyse aynısını. Bir gece yatarken ani bir ağrı girdi kalbime öleceğim sandım. Öyle böyle bir şey değildi. Ertesi gün hemen hastaneye gittik ekg falan ne varsa çektiler bişey çıkmadı. Doktor psikiyatriye sevk etti direk. Meğer panik atak varmış. Ilaç kullanmıştım öyle geçti anca
Kesinlikle panit atak canim.
Okur okumaz panik atak olduğunu anladım
Cok gecmis olsn Rabbim acil sifa versin. Ama bence piskolojik bir rahatsizlik gibi geldi. Siz tibben elinizden geleni yaptiktan sonra hala gecmediyse guvenilir bir hocaya okutun bence belki vesvese falan olmustur...
4 buçuk ay yaşadım bunu ben canım. Ağır panik atak teşhisi koydular sonunda . Hergün acildeydim.
Cnm bana sanki eşine musallat olmuşlar gibide geldi ki Allah korusun inş öyle bişey yoktur bir hocaya götürün yada evinize getirin birde hergün 1 fatiha 3 ihlas 7 ayetel kürsi oku üfle eşine ayrıyetten suyada oku onuda içir yüzüne kalbine göğsüne sür...Birde çok önemli bir bilgi vericem sakın olaki banyoda abdest sldığınız yere idrar yapmayın eşinizede yaptırmayın Allah korusun yıllarca onlarla birlikte yaşayıp anlayamayan bir çok insan var takii ilerleyip bize zarar vermeye başlayana kadar bu peygamber efendimizin bizzat sahih hadisidir araştırabilirsiniz sakın yapmayın çok dikkat edin ve mümkünse banyoda cimadan uzak durun duramıyosanızda besmelesiz girmeyin banyoya ve ilşkiye besmelesiz asla başlamayınki onların gözlerine perde insin sizleri göremesinler ALLAH kırusun insanlara aşık olabiliyolar malesef.....
Bnm kardeşim de oyleydi. Kalbim diyordu sürekli gitmediği doktor kalmadı. En son babam psikolaga götürdü yani. Düzeldi ilaç kullandı bir ara. Onları içerdi uyurdu. Smdi iyi. Sonra okuttu babam öyle de geçti. Allah eşine şifa versin
Aynisi eski patronumda olurdu babası öldüğünden beri nerdeyse har gece acile giderdi adama sürekli özel hastanelerden randevu alırdım artık bişi çıkmayınca dedim sizde panik atak var sonraları ne yaptı bilmiyorum
kesinlikle panik atak benim abim böyle oldu gitmediği doktor kalmadı en son psikiyatriye gitti bi ilaç verdi daha şikayet etmiyor
Canım psikolojik bnm annemde öyle oldu götürmedigim Dr kalmadı ne yap et psikologa götür ilaç yazar iyileşir
kardeş efendimizin sünneti olan hacamatı denediniz mi?ilaç kullanmıyosa biraz da hacamatı araştırırsa kalbine iyi gelecektir Rabbim şifa bersin acilen..
Bu erkekler bizden daha beter benim eşimde bağırsaklarımda sorun var kesin kanserim yok löylryim böyleyim diyio durdu psikoloğa gittik ilaç yazdı düzeldi psikolojiktir canım o kadar gidipte bişey çıkmadıysa
Psikiyatriye gitti mi? Bir de onu deneyin panik atak sık sık kalp kriziyle karistirilir. Stres vs. durumu nasil?
401,984 soru
12,034,187 cevap
36,262 kullanıcı