0 oy
534 göst.
Diğer kategorisinde (463 puan) tarafından
Eşimin işi gereği işten geç çıkı ilk defa evimizde yılbaşına evimizde giricektik yeni ayrı eve çıktık. İşten altıda çıktı canım çok sıkılıyodu markete götür yeter dedim bime gidicekti yeterki hava alayım dddim. Götürmedi gitti geldi. Sinirlendim ona orda. Annesiyle aynı mahalledeyiz annesine gitti geldi eve aradan yatım saat grçmiş annem gelicek he diyo. Öbür eltim uzakta oturuyo bir gün gitmiş değil yanına. Gelip saçma sapan laf sokucak akşam akşam. Ben de öbür oğluna gitsin dedim. Annemleri çağırmıyosun hiç varsa yoksa kendi annenler dedim. Tuttu babamı aradı çaya çağırıyo. Kaynanam annemi her görüdğü yerde saçma sapan laf sokan biri dört yıldır annemlere gitmiyo sırf oğlunun zamanında yediği bokları kabul etmediler diye. Ben de bağırdım annen bi laf soksun anneme kavga çıkarıp annemin evine gidicem allah şahidim olsun dedim. Kahkaha atıyo karşımsa sırf beni sinir etmek için. Kahkaha atıyo ara o zman gelmeisnler dedi ben de sen anneni ara o gelmesin o zman dedim. Kahkaha atıyo hala sırf sinirleniyim diye ben de geçiridm bi tane bacağına. Duşa girdim. Çıktığımda evden gitmişti anasında telefonla konuşuyo gelmicez annmel siz rahat rahat oturun demiş bide. Ben de çağıran sensin annemleri bu dünyaya beni çıldırtmal için grlmişsin dedim. Çok karışık oldu sinirden karışık yazdım. Haksız ben miyim. Daha dün kaynanamdaydım hamile halimle içli köfte yaptı yardım ettim eve geldiğimde kasıklarımda ve belimde çok ağrı oldu. Bize gelip saçma saçma laflar sokuyo. Öbür oğluna gitmez. Ben onu kaç defa evime kahvaltıya çağırdım ondan kaçan biri değilim çağrıyorum hep ama habersiz geliyo geldi mi boş boş konuşuyo kaldıramıyorum artık

7 Cevaplar

0 oy
(54,507 puan) tarafından
ee annenler geldi mi
(463 puan) tarafından
Gelmediler annem hamileyim diye kıyamıyo gelmez
(54,507 puan) tarafından
anneler öyle
-Reklam-
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Bence haklisin ilk yilbasinizmis beraber olmak varken nie ailesi geliyo biseydende eksik olsunlar cok lazimlar yemin ederim yarardan cok zararlari var 
(463 puan) tarafından
Bide aynı mahalledeyiz ben her gün gitmiyorum ama ona kalsa her gün grlicel
0 oy
(228 puan) tarafından
Hiç takmamazliga al ya bu kayinvalidelere hayirdir iyiki bi oğlan annesi olmuş millet vekili gibi davranıyorlar afedersiniz  oğlunada anasına da hiç kafana takma bacım laf söylediği an lafını sok altta kalma 
0 oy
(228 puan) tarafından
Ben bi laf söylediğinde susmuyorum eşim huyumu biliyor bi laf duydugumdan ortalığı karıştırıyorum oda bunun olmasından korktuğu için annesine kızıyor sakin laf söyleme diye bence altta kalma normalde saygimi asla bozmam deli gibi hizmet yaparım gülerim muhabbet ederim ama ortada beni gıcık edici bisey olduğunda susmam napza göre şerbet 
0 oy
(568 puan) tarafından
Yemin ederim ki Allah böyle insanlara iyi eş iyi gelin verio benim eşimde aynı daha evde üç dört defa kahvaltı yaptık her hafta sonu ordayız birkere bile öğlene kadar sarılıp uyumak nasip olmadı varsa yoksa babası ailesi bıktım yeminle şu iki canımı burnumdan getirdi 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,647 göst.
4 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 226 göst.
+2 oy
19 cevap 865 göst.
+1 oy
10 cevap 577 göst.

Kategoriler

1,492,993 soru