+1 oy
593 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Gorucu usulu tanismalarda neler sorulmali sizzler ne surdunuz?

Ne sorulmasi onemli sizce?

23 Cevaplar

0 oy
(3,097 puan) tarafından
Görücü usulü evlendim sayılır. En son söylenecek sözü en başta söylerim deyip girdim konuya. Tesettürüme karıştırmam. Hayatımda alkol istemem kırmızı cizgimdir. Çok para istemem evin araban yoksa yok bana malını mülkünü sayma. Adam dediğin taşı sıkıp suyunu çıkarır evine baksan kimseye muhtaç etmesen yeter. Birde iyi eş olmak iyi bir baba olmaktan geçer. Annemin evinde de huzurum yerinde. Huzurumu bozmak için evlenmiyorm. Evimde huzur isterim. Kimse karışmasin. Ailene saygısızlik etmem bişey söyleneceksr sen söylersin. Aynı şekilde kendi ailem içinde birşey söylenecekse ben söylerim sen saygılı ol yeter. Altınmış takıymış eşyaymış şu kadar olsun yada illa olsun demem neye gücün yeterse. Aileme gidip gelmeme karıştırmam gidemezsin vs şeyler duymak istemem. Kararında gelir giderim. Evimizde olan evimizde kalır. Bizi ilgilendiren konularda kararı birlikte alırız dedim bunun gibi bir sürü cümle kurdum. Bir ay sonra söz nişan yapıldı 6 ay içinde de düğünümüz. Şükür mutluyuz. Nasip olursa haftaya bebegimizi kucağımıza alacağız. Biraz uzun oldu hakkını helal et :) 
-Reklam-
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Valla kuzum bizim ilk sorumuz namaz kuran dı daha sonra da beklentiler oldu eşim testtüre karşı isteklerini söyledi bende kalbul ettim bende ailesi ile bi kaç soru sordum  öyle rabbimde nasip etti oldu
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Valla yeri geliyor kaç yıl tanıdığın insan fos çıkıyor, görücü usulü bana göre daha riskli, bilemiyorum belkide kader

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 233 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 530 göst.
0 oy
48 cevap 866 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 2,077 göst.
5 Aralık 2019 Aile kategorisinde Minik aslanim (178 puan) tarafından soruldu

407,681 soru

12,237,631 cevap

36,944 kullanıcı

...