0 oy
825 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar ben böyle yaşamak istemiyorum ya eşim ne güzel arayı düzeltmek için cips kola abur cubur almış gelmiş banada iyi davranıyordu 6 da falan kbaba aradı çocuğu getir diye olmaz falan dedim İsrar etti neyse kırmayın dedim gönderdim 8 de falan eşim geldi hadi ara da getirsinler dedim tamam dedi aradı görümcem kapıya geldi babam yollamiyor dedi bidaha göndermeyecekmiş de dedim tamam dedi gitti eşimde biraz birlikte kalalım dedi bende tamam dedim neyse 10 a kadar güzeldi konuştuk ettik mutluydu kahkaha falan atıyorduk o derece kızımıda aldık bu arada sabah hiç bagirmiyor şey yapmıyordu ordan bı geldi çığlık atmaya bağırmaya başlamış naptilarsa çocuğa neyse bebek bu 8 Aylık tam taklit zamanı kendi kendine bağırıp oyun oynuyor du çıngıraklı yılan aradı yine bozdu herşeyi eşime bişey söyledi ondan sonra beni istemiş o çocuğa baksanıza yazık kaç saattir ağlıyor diyor ağlamıyor oyun oynuyor diye tersledim kapattım eşim ne surat asiyorsun bişey demedi nazar degmistir diyo dedi bende ne nazar degmistir diyo dedim bakmiyormusuz çocuğa agliyormus dedim bidaha gondermiycem huyu değişip geliyor dedim saçmalama başlama yine diye bağırıp çağırıp gitti başka odaya uyudu 

Kaynana da ben hamile olduğumu duyunca direk şey dedi oğlan olursa altın harf takarım kız olursa bişey yok kız olduğunu söyledigimizde de somurtu şimdi ne oldu da böyle yapıyor bunaldım gerçekten eşimden de ailesinden de 

7 Cevaplar

+2 oy
(7,745 puan) tarafından
Eşin napsin boşver sen takılma desinler dursunlar aranı bozduguna değmez .. erkek olursa harf takacaklarmis lafa bak o harfi münasip bir yerlerine taksinlar ayrımcı pisler 
tarafından
Eşimde onları destekliyor hep düzgünce konuşsam da aynı kızsam da kendisinin de 3 kızı var onların kine gelince ben şunu aldım bunu aldım diyordu kızıma bu 100 TL taktılar yabancı gibi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
8 aylık bebeğin annesiz başkasında olması hiç de mantıklı gelmiyor ben kimseye bırakmam kimsede isteyemez
0 oy
(13,598 puan) tarafından
Keşke surat asıp eşine yansitmasaydin aranız bozulmuş boşu boşuna 
tarafından
Elimde değil hep aynı şeyler oluyor sanki bilerek yapıyorlar gibi
(1,330 puan) tarafından
Bencedee bisu bosuna olnus daha farkli dene biseyker soylerken esine bnd oyle yapiyorum
tarafından
Benim sabrım kalmadı önce sesimi çıkarmıyordum öyle olmamı istiyor en küçük şeyde küsüp başka odaya yatıyor
(1,330 puan) tarafından
Emin ol tam tersi g8bi olmayi zamanla ogreniceksin sanimrim yeni evli sayilirsin zamanla duzelicek inslaah
tarafından
Evet 1 buçuk sene oldu olmadı ama çok yıpranmısim bunalmisim herşeyden inşallah düzelir
(1,330 puan) tarafından
Hicc merak etme hepimiz gectik bu yollardan
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Çocuğu bırakma konusu başka da

Erkekse şu kızsa bişey yok cümlesine istinaden

Kendisi de kız doğmuş kaynanananın. Kendini yok etsin cinsiyetinin değersiz olduğunu düşünüyorsa. Bi bitmediler ya
tarafından
Kesinlikle sırf geliniyim diye dedi o lafida hamileyken hep kendi kızına bunu aldım bunu aldım diye ovunuyordu onunda ilk kızı olmuş ben biseyini istemem ama bı 100 TL vermesi de zoruma gitti
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Sende iyi cesaret var ben 8 aylık cocugumu hayatta bensiz bir yere göndermem 1 yaşında 1 kere bile birine birkaip bir yere gitmedim gittiysem de o da geldi benimle
tarafından
inan benimde aklım sürekli çocukt a Altlı üstlü oturuyoruz eşime bende diyorum çok ama anlatamıyorum burdan tasinabikirsek Allah'ın izniyle ayda yılda bir geleceğim zaten
(3,276 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin kuzum taşınırsınız inşallah bizde bir çok sebepten eşimle atıştık sallanmaya alıştı en basidi onun için aylarca tartıştım
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Huy değiştirdiğini biliyosan gönderme bi daha. Gelsin senin evinde sevsinler çocuğunu.

Ben mesela direk uyarırım bişey olduğu zaman.

Bugün kaynanam görümcemler ben ve bebem binanın önüne indik bebeyi dolaştırdık falan. Uyku saati geldi diye aldım kucağıma eve gidiyoruz oğlum diye. Anam benim oğlan ağlıyo girmek istemiyo. Güzelce söylüyorum uyku zamanı geldi gitmemiz lazım diye ama dinlemiyo.

Arkadan kaynana koşa koşa geliyo geldim oğlum ben yanındayım ağlama sen diye.

Dedim anne senin için ağlamıyo eve girmek istemediği için böyle. Git sen otur istediği kadar ağlasın. Alışması lazım ben girelim dediğimde ağlamadan girmeye diye.

Biz oğlanla girdik yemek yedirip uyuttum. Kaynanam gelince sen doğru diyosun her istediği yapılmaz takdir ettim seni diye.

Sağolsun beni anlıyo. Ha anlamasalar da kendileri bilir. Çocuğu uzak tutar gelip gitmem ve çocuğumu asla yalnız göndermem
tarafından
Ne güzel benimkiler laftan anlamaz anca sinirle konuşursam anlıyorlar değişik benimkiler görüp bakmanız lazım anlamanız için bizimkileri
(1,635 puan) tarafından
Güzellikle anlamıyosa sinirli konuşcaksın tabii ki.
Bizimkiler de bazen anlamamakta ısrar eder ama ben sertte olsa ne istiyosam onu yaptırırım.
Benim için önemli olan şey bebeğim ve benim. Eşimde ailesini savunuyosa haksız olsalarda o zaman yol alır gider yani. Kimse kusura bakmasın.
O çocuğu ben doğurduysam benim istediğim gibi davranmak zorundalar
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Ben çocukları 4 5 yaşına kadar annesiz hiç bir yere gönderme taraftarı değilim çağırırlarsa bende giderim kızımla beraber eşimle de onlar için arayı bozmam anladığım kadarıyla aynı binadasınız ya o binadan kurtulcan yada onlara papuç bırakmayacan 
tarafından
Evet altı üstlü oturuyoruz o yüzden böyle oluyor canım tadinacagiz güya ama ne zaman bilmiyorum
(3,822 puan) tarafından
İnşallah en kısa zamanda taşınırsın

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 620 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Vedat45& (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
0 oy
5 cevap 556 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 351 göst.
23 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu

410,031 soru

12,328,537 cevap

39,164 kullanıcı

Kategoriler

...