Öncelikle linçlenmek istemiyorum benim sorunlarım bana yetiyo zaten sadece akıl almak istiyorum sorabileceğim kimse yok eşimle 1 buçuk yılık evliyiz 4 aylık oğlum var eşim 35 yaşında ben 23 yaşındayım eşim evlenmeden önce kilosu fazlaydı ama sürekli veriyodu vermek için ugtasiyodu şuanda kilosu 110 ben ne yasini nede kilosunu sorun ettim ama herşey çocuktan sonra değişti ağır lohusa depresyonuna girdim ilaç kullandığım için emzirmeyi bıraktım daha sonra yavaş yavaş eşimden soğuma geldi oda durup dururken eşimi sevmediğimi düşündüm ama aklımdan çıkmıcak derecede sürekli aklımdaydı vesveseyle başladı gibi bisey sonra hareketlerine sinir oldum daha sonra yaşına kilosuna taktım kafayı cinsel anlamda aşırı isteksiz bunalıma girdim evlendiğim için o kadar pişmanımki sürekli yatıyo uyuyo hayatımi mahvettim intiharı bile düşünüyorum ama Allahtan korkuyorum boşanmak istemiyorum boşanırsam daha kötü yanı ona yakınlaşmak bile istemiyorum noluyo bana anlamadım bide severek evlendim artık yaşayamaz hale geldim sürekli olumsuz kötü düşünüyorum ne yapmam lazım bana yol gösterin