0 oy
727 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Öncelikle linçlenmek istemiyorum benim sorunlarım bana yetiyo zaten sadece akıl almak istiyorum sorabileceğim kimse yok eşimle 1 buçuk yılık evliyiz 4 aylık oğlum var eşim 35 yaşında ben 23 yaşındayım eşim evlenmeden önce kilosu fazlaydı ama sürekli veriyodu vermek için ugtasiyodu şuanda kilosu 110 ben ne yasini nede kilosunu sorun ettim ama herşey çocuktan sonra değişti ağır lohusa depresyonuna girdim ilaç kullandığım için emzirmeyi bıraktım daha sonra yavaş yavaş eşimden soğuma geldi oda durup dururken eşimi sevmediğimi düşündüm ama aklımdan çıkmıcak derecede sürekli aklımdaydı vesveseyle başladı gibi bisey sonra hareketlerine sinir oldum daha sonra yaşına kilosuna taktım kafayı cinsel anlamda aşırı isteksiz bunalıma girdim evlendiğim için o kadar pişmanımki sürekli yatıyo uyuyo hayatımi mahvettim intiharı bile düşünüyorum ama Allahtan korkuyorum boşanmak istemiyorum boşanırsam daha kötü yanı ona yakınlaşmak bile istemiyorum noluyo bana anlamadım bide severek evlendim artık yaşayamaz hale geldim sürekli olumsuz kötü düşünüyorum ne yapmam lazım bana yol gösterin 

23 Cevaplar

+2 oy
(16,447 puan) tarafından
Psikolojik olarak sıkıntı yaşıyorsun bi tedavi gören istersen yada kuran oku bol bol dua  elini aç Rabbine doğru yolu işte şeytan vesvesine kapılma çok oku 
-Reklam-
+1 oy
(29,037 puan) tarafından

Dua edip Rabbime sığın sonra bir piskiyatriye git..

Önemli olan dış güzellik değil kalbin güzelliği dir bu yönden de bak..

0 oy
(4,293 puan) tarafından
Daha once de ayni soruyu yazdın diye hatirliyorum
(14,742 puan) tarafından
Evet yazmıştı
0 oy
tarafından
Eşin sana karşı nasıl 
tarafından
Eşim bana karşı iyi
tarafından
O zaman namaza başla bol bol dua et nazar olabilir şeytan senle uğraşıyor olabilir sabret
0 oy
tarafından
Boşanmak istemiyorsun sevmediğini söylüyorsun adamada yazık canım kendini toparla biran önce elinle itersin sonra kendisi boşanır senden o raddeye getirme 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Esinle konus ilgi işte belki ilgisiz kaldığın için böyle düşünüyorsundur
0 oy
(258 puan) tarafından
Canım aile terapisine  gidin bakin orda da olmuyor size kalmış iş  rabbim yardımcın olsun canım 
0 oy
tarafından
Aç kuranini kitabini oku dua et bacim seytan durtuyo seni namazda dua et rabbim esimi bna şirin goster bnide ona de vesveseye düşme vercem tek fikir bu olur benm sAna rabbim kalbine evine mutluluk versn
0 oy
tarafından
Psikoloğa git . Sevmiyorsan boşan o adama da yazık. Herşeyi kabul edip evlenmişsin sonuçta 
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Ciddi bir tedavi görmen lazım senin. Daha önce de aynı postu açmıştın. Bu durumları esinle konuşman daha mantıklı ayrıca. 
0 oy
(13,086 puan) tarafından
Boşan. Adamın hayatını zehretmeye hakkın yok. 
tarafından
Seninde böyle bi yorum yapmaya hakkın yok boşan demek kolay nasıl bi psikolojide olduğumu zaten söyledim ilaç kullanıyorum ve bunlar doğumdan sonra gerçekleşti öncesinde kesinlikle böyle şeyler düşünmedim bile senin gibiler sırf burda zarar insanların yuvasını yıkarsınız yorumlarınıza dikkat edin.
(13,086 puan) tarafından
Sen yazıyorsan bunu sürekli ben de sana tek çıkar yolu söylerim bacım bunu tek diyen de ben değilim. Sürekli dile getirdiğin şeyi eşine sence yansıtmıyor musundur? Genellikle ılımlıyımdır aynı post birkaç kez açılınca haliyle insan karşı taraf adına da düşünüyor
tarafından
Yaşamayan insan bilmez işte ne kadar anlatırsan anlat boşş acaba böyle şeyler yaşayanlar oldumu bana düzgün bi şekilde akıl vermeniz için paylaşıyorum aynı postu bir kerede acarım bin kerede acarım bu seni alakadar etmez karşı tarafı düşünmek sana mi kaldı burda eşiyle tartisanlara yada aldatanlara hemen boşan kapının önüne at bilmemne ben olsaydım şöyle yapardım böyle yapardım yapacagindanda değil senin gibiler burda kılavye sanatçılığı yapıyorsunuz.
(13,086 puan) tarafından
Allah başıma getirmesin. Rabbim sana da hidayet versin. Selametle.
tarafından
Amin inşallah Allah kimseye kaldıramayacagı yük vermesin Allah herkeze anlayış ihsan etsin.
0 oy
(9,589 puan) tarafından
Sabır şükür dua+terapist 
0 oy
(10,509 puan) tarafından
Şu an depresyondasin bu günler geçiren ben 3 oğlumda öyle oldum zamanla düzelsin sabır et bikaç ata duzelirsin insaallah
tarafından
Sizdemi böyle düsünuyodunuz
(10,509 puan) tarafından
Maalesef sonraları çok pişman oldum
0 oy
(388 puan) tarafından
Bazen bende kednimi öyle hissederdim. Niye bu adamla evlendim neyini sevmişim aptalmisim vs. Diye kendimi ondan soğutuyordum  resmen. Ama bizim kavgalarımiz vardı sebepsiz değildi. Ben kırılgan bı yapım var vs. Kendinize bol bol okuyun. İnanın bizim neyimize nazar değer dersiniz ama değiyor. Kendi kafanızda kuruntu yaptıklarınızı bı gözden geçirin ne kadar doğru. Eşinizin davranışları iyiymiş. Ağır bı depresyon geçirmiş olabilirsiniz. Rabbim kolaylık versin. Tez vakitte atlatirsiniz insallah
0 oy
(3,837 puan) tarafından
bence depresyon hala devam ediyor canım bi doktorla görüş derim
0 oy
tarafından
Canım yanlıs anlama ama asırı bozuk psikolojin oyle boyle degil psikiyatra tekrar git ve hepsını anlat ilacının dozunu yukseltsın gerekirse yatarak tedavi ol
0 oy
(10,221 puan) tarafından
Oluyor depresyon durumlarnda boylw şeyler. Bnde eşime aşırı aşırı bağlanmştm. Adamı bunaltıyordum. Işe gtmesini bile istemiyordum nerdeyse. Ama zamanla duzelecek. 

Biraz obsesif bozukluk vae gbi geldi ama psikiyatriste gtmelisin bnce. Oncesinde kuran abdest namaz.. Allah yardımcb olsun
0 oy
(1,053 puan) tarafından
Iyide bunu aynı böyle biri daha yazmisti
(228 puan) tarafından
Simarik be kendisini güzel bulup eşini yaratık gibi görüyor yazık değil mi o adama adam buna dese hissettirse begenilmedigini zir zir ağlar ozaman
(1,053 puan) tarafından
E herkez evlenince bakarken daha guzel hepimiz değiştik ilk evlendigimiz halimiz gibi değiliz napalim herkez bosansinmi
(228 puan) tarafından
Tabiki ya herşey dış görünüş mu evine karısına çocuğuna bakıyorsa mutlu ediyorsa şiddet yoksa huzuru veriyorsa daha ne istiyor
(1,053 puan) tarafından
Işte herkez ayni degil
0 oy
tarafından
Çevrenden esinle ilgili çok mu dolduran var seni işte sana yakışmıyo senden büyük kilolu die 
0 oy
(568 puan) tarafından
Canım bakara suresi dinle evde banyo yaparken elma sirkesi köy içine oku o suyu bildiğin dualar ve kunut dualari zaman zaman herkes soğur eşinden ailesinden çocuğundan büyük ihtimalle nazar vardır düzelir inşallah yuva yıkmak kolay sen Allah a sığın sabır et dirayet et 

İlgili bir soru bulunamadı

408,256 soru

12,263,798 cevap

37,408 kullanıcı

Kategoriler

...