0 oy
840 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Merhaba kızlar hamile olduğumu öğrendiğim andan beri bir sürü bebek kıyafetleri geldi bana ne yapsam yıkayıp kullansam mı yoksa atsammı bilemedim

38 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Bende gorumcemden ve teyzemden gelenlerle büyüttüm yavrumu şimdi benden de başkasına gidecek bence güzel bir durum bu israf olmuyor 
-Reklam-
0 oy
(5,913 puan) tarafından
Bende giydirdim hala giydiriorumda kizim 7 aylik alacak durumumuzda vardi ama obur aya giydiremiceksem nie o kdr para verimki inan daha gecen 2ay once iki takim aldim ustleri dar gelmeye basladi zor giydiriorum herhiri 60 tllik kiyafet yazik gunah guya buyuk almistim
0 oy
(471 puan) tarafından
Kullan bence bende hamileyken 1 valiz bebek kıyafeti gelmişti hep kullandım oglumda
0 oy
(1,399 puan) tarafından
Ne güzel keşke banada getiren olsa akşama kadar sürekli kıyafet değiştiriyorum yeni aldığım da zaten yikanmaktakn eskiyor o yüzden şimdi den yeni yeni giydiririm hayali kuruyorsun belki ama ömrü fazla olmuyor çabuk eskiyor yikanmaktan 
0 oy
(16,858 puan) tarafından
Niye atiyorsun. Hele ki bu devirde. Valla benim kızımın şu an giydiği kiyefetleri önceden 5 kişi giymis. Kızım 6. Kişi ama kıyafetleri görsen yeni gibi. 
0 oy
(119 puan) tarafından
Cnm bebeğin o kadar çabuk büyüyecek ki onları bir iki kere anca giyicek.. Bana da hep eski bebek kıyafetleri verildi ben yıkadım ütüledim kullandım. BİR günde 5 zıbın değiştirdiğimiz oluyor yazık yenisini almaktansa kenara koy o parayı, zaten yenidoğan zıbınlarını 2 3 hafta anca giydi sonra bedeni değişti. BİR de kıyafet yetiştiremiyeceksin bu kış zamanı kurulmuyor çamaşırlar ne kadar çok elinin altında varsa o kadar iyi bence tabi karar senin.
0 oy
(5,156 puan) tarafından
Tabikide giydir ne olacak valla ben giydiriyorum 
0 oy
tarafından
Benim esim cok karsi baskasinin bebeginin giydigi kiyafetleri giydirmem dedi bana getirmeden once sordular getirsek giydirir misin diye ben ilk basta giydiririm ne var dedim ama esim hakkimi helal etmem deyince herkese getirmeyin dedim giydirmiceksen soyle bosuna getirmesinler
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Ben hepsini yıkadım giydirdim niyw atayım ki yırtık sökük degilse. He kullanıp kullanmamak da tercih meselesi kullanmak istemezsen de başka birine verirsin ziyan olmasın yani
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Tobe ya ... Niye atiyosun onu anlamadım.. anlam veremedim şuan
0 oy
tarafından
Yıka ütüle kulan kuzum bende kulandim çabuk büyüyorlar zatten
0 oy
(4,857 puan) tarafından
İnsanlar düşünmüş getirmiş güzelce yika kurut utule katla koy dolaba 
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Kuzenim çocuklarının bebeklik kıyafetlerini vermişti yeni doğum yaptığım sıralar.Yıkadım ütüleyip kullandım .Zaten çok çabuk büyüyorlar fazla giymeden yes yeni kalıyor..İlk çocuğum olduğu için heves ettim bende 3-5parça aldım 3-5parça hediye gelen oldu.Oğlum büyüyünce bende başkasına verdim
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Kullan temizse lekelileri at gitsin
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Kullanmayacaksan kabul etmeseydin keske 
0 oy
(1,390 puan) tarafından

Giyse ne olacak ki. Ben böyle düşünceye çok karşıyım ya. Durumum çok şükür iyi kızıma dolusuyla kıyafet aldım.ama beşiği park yatağı letgodan 2.el aldım parayla. Temiz ürünlerdi bir güzel sildim yine tertemiz oldu. Mağaza fiyatının 3te 1ine sahip oldum o parayla çocuğum anaşka ihtiyaç aldım. 

Demem o ki 2.ele karşı değilim 

:D

0 oy
tarafından
Ben giydirdim ma o zamanki şartlardan dolayı.. 

Ve çok temiz birisi yengemden aldım başka da almam dedim

Baya temiz kullanmıştı yengem saolsun ütülemiş uğraşmayım diye ama büyüdükçe yeni aldım kimseninkini giydirmem
0 oy
(481 puan) tarafından
Bende ikinciye hamileyim koli koli bebeknkiyafeti geldi tertemiz yıkadım  yerleştirdm  dolaba  cok lekelyse kullanma ama temizse atma yazık olur 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 87 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 87 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
13 Ekim 2024 Aile kategorisinde _Masal0211 (371 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 230 göst.

401,279 soru