0 oy
645 göst.
Aile kategorisinde (184 puan) tarafından
Allah canımı alsada kurtulsam artık ya

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tobe noldu  Deme oyle ya :((
(184 puan) tarafından
Ya tek oğlan bu herseylerini bu yapıyor hiç bir şekilde bana sormuyor fikir almıyor varsa yoksa anası babası
tarafından
Sana saygisizligi sevgisizligi varsa yazdiklarimi onemse ama iyi davraniyorsa yapcak bsy yok benim esim 4 kardesler biri polis biri blmm ney biz yeni evliyiz hayaimizi yasayamadik evliligimizden bsy anlamadik herkezin skntisiyla biz ugrastik benim ailemde dahil hep biz kostuk kimse ilgilenmedi
(184 puan) tarafından
Ben sevgiye fln inanmiyrum sevgi saygı hiç yok ben anlamıyorum napmya çalıştığını
tarafından
Allah yardimcin olsun insallah
(184 puan) tarafından
Bnmde var iki erkek evladım bukdar olmaz
-Reklam-
0 oy
(20,070 puan) tarafından
Aaaa kiiz tövbe de ne biçim konusuyosun Allahın gücüne gider noldu 
(20,070 puan) tarafından
Olsun evin ayriymis bak ne güzel
(184 puan) tarafından
Eşim hergun oraya gidiyor onlar bize yemeğe geldiği zaman bana çok Emir veriyor inanirmsn bazen sofrya Uzak oturuyorum salata fln uzanamiyrum önüme itmez ailesinin önüne iter
(20,070 puan) tarafından
Ah güzelim benim herkesin bi sorunu var üzulme hayatta hersey mükemmel degilki sende esinin güzel yanlarini sev iyi yönleri vardir illaki
(184 puan) tarafından
Bunlar hep iyi yönlerini kapatyor gerçekten bıktım iki çocuguma üzülüyorum:(
(20,070 puan) tarafından
Evinden cikma bosver gitme gelme onlara kendi gitsin kocan insan esine de değer vermeli üzülme cocuklarina anneliğini en iyi sekilde yap Allah büyük anlar kiymetini
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Niye kiz evin ayrı degilmi 
(184 puan) tarafından
Ayrı ama hiç Bir fark yok eşim çok anneci onların yanında sürekli azarlıyor bi hiç gibi görüyor beni onların eseri gibi tutuyor
(1,396 puan) tarafından
Gidip gelme canım ya uzak dur huzurunu bozuyorsa
(184 puan) tarafından
Bu seferde laf edylar kendisi benim ailme adım atmaz sevmz bizim evin her seyinde Kendi ailesiyle biyere gider onlarla bişey yapar onlarla bana sormaz
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Tobe de dua et Allaha sığın 
0 oy
tarafından
Kiz delimsn macerami ariyon elti gelse daha zor
(1,396 puan) tarafından
Allah seni ya ☺️☺️☺️ haklısın ama ya
tarafından
Millet eltiden şikayetçi ya ben dahi 1 tanesi öyleydi oda kendini duzlti simdu iyiyz şükür ama cekememzlik var ha :D
(184 puan) tarafından
Ya esim bıktırdı beni inanki
0 oy
tarafından
Kız tovbe de ne oldu
0 oy
tarafından

Tövbe estağfurullah saçmalama kızz hiç bir dert tasa için ölsem de kurtulsam denmez Allah korusun ya Allah sana bir dert verse yatalak olsan naparsın deme öyle Rabbim büyük kimseye kaldıramayacağı yük vermez 

(184 puan) tarafından
Ya sırf iki çocuğum için susuyorum canma tak etti
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Öle deme canım .. öle diyene kadar umursamaaz takıl akıllı olup dünya kahrı çekeceğine deli ol dünya kahrını çeksin
(184 puan) tarafından
Naocami şaşırdım artık biri bana akıl versin:(
(4,962 puan) tarafından
Dedim ya canım umursamaz takıl beceremessen de rol yap yani ne diyim boşver ya 3 günlük dünya
(184 puan) tarafından
Umarım yapabilirm
0 oy
(5,156 puan) tarafından
Tövbe cnm Allah korsun
(184 puan) tarafından
cNm çok yanıyor artık:(
(5,156 puan) tarafından
Kıyamam sana ya kim ne yapıyorsa sana Allah ıslah etsin inşallah
0 oy
tarafından
Canım demissinde onların yanında beni azarlıyor diye eğer karşılık verdiğini zaman susacak biriyse o seni nasıl azarlıyorsa sende karşılığını ver de mesela bağırıyormu kak çay koyyy diye sende deki eşine düzgün istesene ben senin hizmetcinmiyim de ama dövmeye falan kalkarsa da seslenme kimi zaman hasta numarası yap kimi zakan annesine gitti ya çocukları uyut geceliğini giy mesaj at seni bekliyorum hazırlandım de koşa koşa gelir inşallah böyle böyle bağlanır sana bazen ben çok hastayım de git kucağına otur canım sıkıldı benimle ilgilen de git öp sarıl eminim düzelir 
(184 puan) tarafından
Onların yannda beni çok ezer başka zaman ezmez ama hep aile olunca degsyor
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Tovbe de canim, illa ki zor seyler yasiyorsundur ama mesafe koy sana iyi gelmeyen insanlarla. Acik acik de cok yoruldum iyi hissetmiyorum de
(184 puan) tarafından
Kendisini bnm ailemi insan yurdunu bile koymz halbuki adamların bi zararida yok sürekli hakrt ediyor onlara
(6,978 puan) tarafından
O zaman agirlini koyacaksin canim, madem sebin ailene saygisi yok onun ailesinden uzak dur
0 oy
tarafından
Tek gelin olmaz herzmn zor galiba ama bnde suan tek gelinim hic kolay kolay bisey yaptığımı hatirlamam bisey yaptirmaz kaynanm ve evimde ayri cok şükür yapmak istemiyosan yapma 
(184 puan) tarafından
Ben istemesem nolck eşim sıkıntı beni kotuluyen ezen o
0 oy
(964 puan) tarafından
Suanki ruh halim postta yaziyo vallaha 
(964 puan) tarafından
Yorumları okudum ayni bende öyleyim anlıyorum seni tek olunca tüm yük bizde bende artık isyan etmiyorum ama dayanılacak gibi de değil
(184 puan) tarafından
Değil gerçekten değil Allah günah yazmasın onlar ölmeden belki mutlu olunmaz
(964 puan) tarafından
Bazen diyorum Allahim ben affetsem de sen affetme Rabbim bilir hersey i insallah oluruz
(184 puan) tarafından
Bnm sıkıntım eşimde beni çok eziyor onların yanında
(964 puan) tarafından
Allah büyük kuzum aldırma hic ben artk oyle yapıyorum duymuyorum bile bazen

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 304 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 344 göst.
8 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy