0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (2,421 puan) tarafından
Öncelikle nasılsınız.. uzuuun süredir yokuum  izmir depremi corona diş sıkıntıların vs vs  hic girmiyodum. 

Benim kız iki yaşında oldu 6 aydır süregelen bi iştahsızlık var yeni bebekken ne versen o kadar iştahlı yerdi şimdi yediği şeyleri bile yemiyor sabah oglenn uykusunda bude aksa. Yaratır  süt içiyor biberonla uyumaya alıştığı için. 

Bugün google araştırdığım da sütün de iştah kesitini yazıyodu. Ama mesela öğlen yemek vermeye çalışsam itiyo  süt istiyo. Yanı süt ne kadar karın doyurur onuda bilmiyorum. Yaşayan anneler akıl verin  biberonu uykusundan nasıl ayırırım ve iştah konusunda şurup  galan kullanan var mi ne yapabilirim 

7 Cevaplar

0 oy
(54,534 puan) tarafından
nasilsin semosum nisa nasil ❤️❤️ dis mi çıkaracak acaba ikinci azilari
(2,421 puan) tarafından
Kuzum onuda düşündüm ama baya uyzun oldu bu kadar uzun sürer mi ki iyim kuzum sen nasılsınnn  ela nasılll❤❤
-Reklam-
0 oy
(2,299 puan) tarafından

Merhaba canım. Sende mi İzmir deydin çok geçmiş olsun. Benim kız da ekimde 2 yaşını doldurdu ve dediğin gibi iştahsız süt içer sürekli. Uyurken de emzikle uyur ama biberonla değil. Yaklaşık 15 gün önce hastaneye götürdük ama doktor kilosu iyi dedi iştahı yok dediğim halde ;) yine de kan tahlili falan yaptırdık kansızlığı ve d vitamini eksikliği çıktı. Onlar için ilaç verdi doktor. Bende belki bağışıklığına ve istahina faydası olur diye möllers in balık yağını aldım onu veriyorum. İlaçlar ve balık yağından mı Bilmiyorum ama biraz biraz önceden sevdiği çorbalardan içmeye başladı. Umarım kahvaltılık ve diğer yemeklerden de yer ☺️ sende kızına bi tahlil falan yaptırt kan değerleri de iştahını etkiliyodur bence. Doktorunuzla konuşup sende balık yağına falan başlayabilirsin

(2,421 puan) tarafından
Olabilir kuzum.bende gotireim bi inşallah faydası olur h9c zaten sofraya  oturtamıyorum  artik ayakta gezerken de yemiyo çok üzülüyorm
(2,299 puan) tarafından
Düzelirler inşallah canım ❤
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Cnm süt vermeyin diyolar doktorlar..bi yarari yokms yani biz yanls biliyomisuz..kansizlik fln yapıyomuş hep..onun yerine kefir ve yogurt verin diyolar..yani süt icsin kemikleri güclensin hurafeymis..
(2,421 puan) tarafından
Ay cok iciyo benimkide ya  başka da bisi yemiyo napicam bilmiyom
(3,074 puan) tarafından
Azaltmaya bak cnm o kansizlik yapar..kansizlik da istahi azaltir
0 oy
(2,421 puan) tarafından
Uste cıktsnnnn
0 oy
(4,284 puan) tarafından
Ben nutrigen üzüm ekstresi kullanıyorum onun yarari oldu suan duru 23 aylik
(2,421 puan) tarafından
Nerden bulabilirim kuzum
(4,284 puan) tarafından
Ben ilk trendyoldan aldkm 58 tl di simdi fiyati uçurumlar ebebekten aldim 2. Sisesini ilk zamanlar pek sevmedi tadı 5 günden sonra kendi söylemeye başladı surup ver diye
(4,284 puan) tarafından
Bebegin kac kilo
0 oy
(2,421 puan) tarafından
Üstte kallllsin yazan olur sa  belkim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cemre demurtekin (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Minikanne (2,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 168 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Minikanne (2,147 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,491 soru

24,477,629 cevap

355,916 kullanıcı

...