0 oy
747 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Hgckvkcvk

39 Cevaplar

+1 oy
(84 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Ben kendi anne babamın odasına bile kapıya vurarak izin alarak girerim. Ne kadar kardeş de olsa böyle bir şey yapması hoş değil. Belki ortalıkta olmaması gereken bir şey var belki abi müsait değil :woot:

Yani herkes maalesef aynı görgüde olmuyor. Benim kayınvalidemin öyle pis huyları yok çok şükür. Görümce zaten yok. İki eltim de uzakta allahtan. Ama tabii bu yok dşye başka dertlerimiz yok anlaşılmasın. Kayınvalide kayınvalidedir :P

tarafından
:) görümcem bekar ben onun odasına bile kapıyı çalarak girerim yani
(84 puan) tarafından
İşte buna devam etmen iyi olur. Ben kayınvalideme gittiğimde çekmecesini açarken bile anne açabilir miyim anne alabilir miyim diye soruyorum o da aynını bana soruyor. İşte anlayış önemli herkes anlamıyor senin hassasiyetini. Yine de sen devam et ihtiyatlı davran belki birgün anlayan çıkar :p
tarafından
Hahaaa öyle yapıyım bari belki bir gün olur istediğim: ))
-Reklam-
+4 oy
tarafından
Ben böyle şeyleri pek takmıyorum altı üstü bebeği almış didik didik etmemiş. yatan da yabancı değil abisi/kardeşi 
0 oy
tarafından
Samimiyete bagli
tarafından
Samimiyiz benden 1 yaş küçük anlaşırız ama ben ablamın yatak odasına ablamdan izin almadan bile girmem de ben mi abartıyorum acaba
tarafından
Senin verdiğin rahatlıktan dolayı girmiştir.
Hemde bebek almaya bişey olmaz yani
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Samimiyet varsa arada sorun olmaz benimkiler benimle girer dolabimi acar ama bilirler benim musade ettimi sormadan girmezler 
0 oy
tarafından
Valla bende olsam gitmem ama kaynanam görümcem özellikle eltim girer yatak odama ama tabi yatılı kalmazlar gündüzleri filan
tarafından
Yaa ben eniştem evde yokken bile ablamadan izin alır öyle odasına girerim de ben mi abartıyorum acaba diye düşünüyorum :)
tarafından
Biz anamizdan babamızdan terbiye edep gördük cnm herkes öyle değil
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Yengem sahsen bana bisey deseydi agzini kirardim :)))
tarafından
:))) canım özel alan sonuçta oda yani sendee
(7,654 puan) tarafından
Tamam da ben uyanmışım odaya saldırmamış icerde yatan abisi kardeşi  ;)bazen fazla abartıyoruz
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Hiç takılmam öyle şeylere 
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Biz bir Oturuyoruz gider gelir sıkıntı etmiyorum sonuçta yegenini alıyor 
0 oy
(759 puan) tarafından
Ayıp etmiş evet ama demek ki onu sorun etmiyor yani bebeği alıp çıkmış sorun etme sende
tarafından
Yok yaa büyük bi sorun etmedim zaten bişey demedim ama acaba ben mi yanlış düşünüyorum diya fikir almk istedim :)
0 oy
tarafından
Cocuk aglamissa almis olabilir abisi bisey olmaz giriyorlar ben yokken girmezler kaynanam giriyodu dolabimin icine herseye neymis oglan annesiymis girermis bunu soyleyende esim . Cocugu almasinda bisey yok ama abisi uygunsuzda olabilirdi 
tarafından
Bende o düşünceyle yaptığı yanlış mı dedim yani oda uygun olmayabilir yada dediğniz gibi abisi uygun olmayabilir gbi
tarafından
İste sonradan aklima geldi abisi uygun olmayabilir diye ama misafir olunca dikkat ediyoruz ortada bisey birakmiyoruz ustumuzede dikkat ediyoruz yatak odasindada . Bisey olmaz idare et canim
0 oy
(679 puan) tarafından
Abartmayın lütfen gorumcenize kızacak yer aramayın:) kötü niyetle söylemiyorum kendinizi doldurmayın gayri ihtiyari çocuğu almak için girmiş ne var abisi yani odayı gezmeye de girmemis çocuk almış 
tarafından
:)) yok canım sadece oda uygun olmayabilir mesela düşüncesiyle soruyorum sonuçta mahrem alan yani
0 oy
(50,769 puan) tarafından
ablasi mi kardesi mi bilmiyorum da esin evlenene kadar onlar zaten ayni evde yasayorlardi evet girmese iyi olurmus ama keyiften girmemis bebek icin girmis 
0 oy
tarafından
Ayıp tabi eşin çıplak da olabilirdi
0 oy
tarafından
Kız nolacak ya girsin ortada özel bisyin yoksa girsin abisi sonuçta orda yatan nolcak ben hiç düşünmem öyle bisy olsa ki benim için kardolapici önemli bakması rahatsız eder ama yatak odama herkez girebilir 
tarafından
Özel bişeyim yoktu tabikide ama olabilirdi yani :)
tarafından
Özel olan herseyini evde misafir varken sakla canım
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Bnce takilcak bisey degil cnm yabanci degil abisi soncta..bide ikiniz odadayken dalmamis yani..
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Giremez samimi de olsam giremez orası benim mahremim.Bebegi istiyorsa istesin senden sen getirirsin
tarafından
Bende bu düşüncedeyim yani evli ablam var eniştem yokken bile müsade almadan odasına girmemde acaba abartıyo muyum diye sormuştum ben gibi düşünenlerde varmış ne güzel :))
(6,200 puan) tarafından
Valla abartmıyorum mahrem bı alana annemi de sokmam bu sadece görümce için geçerli değil.Belki benim geceligim,iç camaairlarim yatakta ya da farklı seyler
0 oy
(871 puan) tarafından
Birşey demezdim
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Esim kesinlikle boyle biseye izin vermez odanin kapisi aralikli oldugunda dahi kiziyo bana kapa diye 
0 oy
(483 puan) tarafından
Valal bnm  kyananm bir kere direk girdi o gunden beri kitlerim kapıyı  acik birakmam ama cocuk icin girilse bise demem 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Pek takmiyom girer de sorun degil

İlgili bir soru bulunamadı

403,503 soru

12,088,888 cevap

36,380 kullanıcı

...