0 oy
814 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hgckvkcvk

39 Cevaplar

0 oy
(5,482 puan) tarafından
Kardeşi sonuçta kış günü açıkta bi yeri olmaz, bebeği almış sonuçta kötü bir şey yapmamış ki. Ben birşey demedim, abla odam da dağınıktı ama derdim sadece dersem
-Reklam-
0 oy
(1,631 puan) tarafından
Bende onun yatak odasına giriyorum sıkıntı yapmiyorz birbirimize 
0 oy
(162 puan) tarafından
Sorun etmem niye edicem benle evlenmeden öncede sonuçta odasına giriyordur illa ki odam kariştirmadıktan sonra sıkıntı yok 
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Ayıp ama kendi ayıbı kendi düşünemeyip pat diye dalıyosa odaya gördüğü dağınıklık içinde kendi kusuruna baksın
0 oy
(13,448 puan) tarafından
Samimi iseniz olur canım eniştesi olsa yatan tuhaftır yani senin kız kardeşin olsa ama kendi abisi 
0 oy
(5,939 puan) tarafından

Ben birsey  demem  ama eşime  söyletirim zaten  görümcem o düşüncede  bir  insan  degil izin  istemeden girmez   odama  kardeşlerim  bile  girmez  benim  odama  boş  olduğu  halde  ben izin verirsem öyle  

0 oy
(7,117 puan) tarafından
Ben umursamam böyle şeyleri. 
0 oy
tarafından
Bunda birşey yok ki cnm.kardesi sonuçta .
tarafından
Kardeşi tabikide ama evli artık orası yatak odası  sadece abisinin odası değil ki
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Kardesi sonucta esin eltin olsa anliycam da kardesinden ne olacak canm
tarafından
Konu yatak odası olunca takıldım normal zamandada girer takılmam çünkü toplu olur odam ama yeni uyandık diye birazcık takıldım sanırım
(2,586 puan) tarafından
Doldurusa getirme canm kendini bisey olmaz :)
0 oy
tarafından
Bence fazla takilma gene kurcalamamis dolap vs  bebegi alip cikmis
tarafından
Kurcalayanlarda var haline şükret desene :))
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Kapıyı tıklayıp izin aldıysa sıkıntı olmaz eşinde uygun şekilde yatiyorsa odanın dağınıklığıda normalse ortada özel eşyalar yoksa sorun olmaz bence
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Eşim evde olsun olmasın oda toplu olsun olmasın yatak odam benim mahremimdir ve kapisi hep kapalı olur annem dahi girmez ne olursa olsun 7 yaşında bir oğlum var o bile girmez bende aynı şekilde kimsenin yatak odasına girmek istemen böyle birşey olsa birşey de yapmam yani o bunu bilmiyorsa bu yaştan sonra ben mi ona öğreticem birşeyleri 
0 oy
(9,751 puan) tarafından
Sorun etme derım abısı sonucta nıkah düşmez evını sakınma derım canım eger laf soz edecek bırı degılse nolacak hepsi cul cabut vs 
0 oy
tarafından
Çok takma bence canım düşünmemiştir belki abisi olduğu için
0 oy
(205 puan) tarafından
Aranizdaki samimiyete bagli benim gorumcem  oyle bisey yapsa hic bisey demem .. 
0 oy
(344 puan) tarafından
canım sorun etme sen lavobadayken belki bebeğin sesine belki bişeye abisi ordaykende kapı çalıp girmiştir belki . boşver sen zaten kötü niyetli olup olmadığını anlamışsındır halinden . bekar ve küçükse cahillikten girmiştir 
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Benim gorumcelrim asla girmez  yaaa bende hic hoslanmam
0 oy
(19 puan) tarafından
Ah bacım benim cingen görümcemde öyle hele kendi evi gibi girer muyfaga bana danışmadan istediğini yer içer çingen kızı var 7 yaşında ne görse bana demez y anasına der ya kayınnama istediğini yaptırır Bnde deli olurum eşlerimiz arkamızda olmadığı sürece bunlar evimize yer içer ş.... Lar
tarafından
Senin ki baya kötüymüş canım yaa

İlgili bir soru bulunamadı

412,583 soru

12,421,526 cevap

45,254 kullanıcı

Kategoriler

...