0 oy
528 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ya ben sabahtan beri kusuyorum Afedersiniz. .Neden acaba ...normalmi sizce. ...27 haftalik hamileyim. .İlk dönemde bile bu kadar kusmadim. .bide her kustugumda midem ağrıyor. .Bebek yerinde durmuyor sanki..Çok sıkıyorum kendimi. .Ne yapmam lazım sizce. ..

3 Cevaplar

0 oy
(8,076 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim tuzlu kraker falan atıştır iyi gelir 
(8,076 puan) tarafından
Limon varsa bir dilim limon ye canım yada yeşil elma da iyi geliyor
tarafından
Deniyecem cnm çok tsedkeim :))
(8,076 puan) tarafından
Rica ederim kuzum inşallah yardımcı olmuşumdur geçmiş olsun kuzum
tarafından
İnşallah cnm bu kusma bitsinde hayirlisiyla :))) :**
(8,076 puan) tarafından
Inşallah biter tatlım
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Canm ya geçmis olsun bi bilgim yok ama son haftalarimda mide bulantim oluyodu benm de ben hic kusmadim ama hamileligim boyunca

Bide annem her zaman anlatir bebek baş aşağı dönerkende mide bulantisi yasamirmis 3 hamileligindede aynisini yasamis bebegin baş gelişmiydi makat mi? En sonki muayenede
tarafından
En son kontrolde Evet cnm Makati demişti. .mantıklı aslında. ..Sanki böyle şey gibi yani midem birsey kabul etmiyor gibi..Bu saat oldu daha yemek yiyemedim. .korkuyorum yemekten valhi. ..İnşallah geçici bir durumdur. ..
(3,797 puan) tarafından
Bence geçici canm dedigim gibi olabilir cunku tecrübeden ögrendim bende :))) bir sonraki kontrolunde dönmüş olabilir bebiş zamani zaten dönmek için
tarafından
Çok sağol cnm benim için. Rahatladı biraz...İnşallah duzelirim bugün. .
(3,797 puan) tarafından
Insallah canm benm bol bol su ic
0 oy
tarafından
Leblebi ye bol :)
tarafından
Yedim cnm ama yine çıkardım. .midem kabul etmiyor hiç birşey. ..Bir yudum şu aldım onu bile Afedersin kustum. .:(

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,506,743 soru

24,595,699 cevap

363,293 kullanıcı

...