0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından
Kızlar bilen yada başına gelen varsa cevaplasın 44 günlük oğlum dünden beri doğru düzgün emmiyo  mama yemiyo kakasinda mukus var bu gün iki defa gördüm ondan mi acaba bilmiyorum süt ve süt ürünleri tüketmiyorum emerken kendini kasiyo sıkıyo  ağlıyo memeyle boğuşuyo resmen niye böyle yapıyor olabilir emmedigi için cişide azaldı. Ama aç olsada bağırır ciyaklar aç bebek anlam veremedim niye böyle oluyo. Bide her gün suya ceviz ıslayıp yiyorum 3 tane yada 4 tane o mu dokunuyo acaba ceviz sütü yağlandırır ya tok mu tutuyo oğlumu kafam karışık iyice bakalım takip edicem 3 gün ceviz ve yumurta da yemiycem  durum aynı olursa doktora götürcem  siz böyle bi durum yaşadınız mi niye böyle oluyo,   sizce emme isteksizliği neden olabilir 

5 Cevaplar

0 oy
(865 puan) tarafından
Memede kendini kasiyosa gazdan olma ihtimali cok yuksek 
-Reklam-
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Meme de kasması gaz canm
0 oy
tarafından
Bebegin gazi vardir sürekli  bacaklarini cekiyosa gaz oluyo ayaklarina sicak su torbasi koyup biseye sarip sicak yaparak gecirdim ben
0 oy
tarafından
Cevizi suya ıslatıp yemek çok şiddetli ihale neden olur oda karo  krallı yapar bellimi bebeğinde gaz sancısı var canım emerken kasılıp ağladığında göre cevizi p şekilde tüketmeyi kes direkt ye ıslatmadan dışkıda ki mukus da sürekli ön süt aldığından kaynaklı olabilir tam emmeyip bıraktığı icin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 191 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Rabia2 (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
20 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
19 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 342 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,117 soru

24,381,104 cevap

348,742 kullanıcı

...