Ne yapacan diyim sana git bir gecelik giy çık karşısına birak oyunu de al elinden teli gelir gerisi bak ne güzel fikir verdim kolay kolay kimseye demem bele şeyler beni dinle git şimdi
Canın eşinin illa süslen püslen demesine gerek yok eşler bazen şaşırtılmak ister sen bir kadınsın çok afedersin sana fantezi giysileri giy demiyorum sadece bi ruj güzel bir saten gecelik giyebilirsin arada şaşırtmalısın eşini belki bu davranışları değişebilir..
Tıkandıgim sorulardan yine biri
Bizimki de öyle haftada 1 yada 2 haftada bir ben halimden memnunum ama benim canım çok tatlı
Kızlar bugün ayraninizmi kabardı bu yatak postu çok açılmış bugün napacaniz anam boş verin rahatça uyuyun uykusuz kalmiyonuz herhalde siz
Canım benim eşimde bı ara öğün çok oynuyordu ama seninki gibi laf etmiyidu ben aldım karşıma ozaman daha hamileydim karşılıklı konuştuk ve en son dedim eğer oyun oynamaya devam edersen Allah şahit senden razı değilim dedim seni Allah'a şikayet ederim dedi. Eşimde dinine düşkün baya dedim bak orda göreceğin azaplari düşün dedi. Baya gözü korktu pupg oynuyordu zaten elinden aldım sildim tamam dedi sarıldık felan sonra bidaha yüklemedi diyo nolur beni Allah'a şikayet etme ben senden razıyım sende benden razı old dedi geldde bu adamı sevme ❤️
1,491,751 soru
24,375,986 cevap
348,330 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın