0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 3 sneelik evliyim ilk başta vajinusmustum jinekolojye gittim sorun yok dediler. Psikiyatriste gittim terapilerle bir şekilde yendim ama çok afedersiniz hiç birşey hissetmiyordum. Normal doğum yaptım geçen sene çok şükür korkumu yendim ama hala isteksizlik var 3 sene boyunca bı kere bir şey hissedemedim bana göre çok gereksiz birşeymis gibi geliyor 2 ayda bir anca eşime izin veriyordum oda anlayışlı ama bu  durumum nasıl geçecek yine mi psikiyatriste gitmem gerekiyor var mı bu durumda olan çok caresisizm. Çok afedersiniz midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum o an gelince ne yapacağım çok kötü durumdayım :( :( :( şuan gebeyim hiç bir riskim yok eşime  diyorum bebeğe birşey olur filan 6 aydır hiç yapmadik kafayı yiyeceğim midem bulanıyor :( :( 

5 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Psikiyatıra gitmeden o cümleleri kendinize tekrarlayıp  beyninizi rahatlamayı denediniz mi
tarafından
Çok denedim dünya üzerinde milyarlarca insan yapıyor kötü birwey olsa herkes yapar mi diyorum . Ama korkmuyorum da yani kasılmiyorum sadece midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum burnumu kapatıyorum zor atıyorum kendimi banyoya çok caresisizm psikiyatri yardımcı olur mu acaba kadın doğuma mi gitmek gerek.
(5,328 puan) tarafından
Psikolog yardımcı olur  ama her seferinde ne kadar gidersin orasını bilmem  bunu altında yatan sebeb ne peki
tarafından
Bilmiyorum ki canım eşim beni çok seviyor çok değer veriyor. Asla gecelik tarzı şeyleri bana yakıştırmiyor Senin kendin olmanı istiyorum hep der başkası gibi görünme sen kendi halinle guzelsin der yani beni obje olarak asla görmez. Ondan yana hiç sorunum yok hamdolsun Rabbim ondan razı olsun 2 ayda bir izin veririm asla laf yapmaz senin mutlu olman benim için önemli der ama bilmiyorum olmuyor midem bulanıyor  ona Cok üzülüyorum :( :( o kadar çaresizim ki
-Reklam-
0 oy
(164,267 puan) tarafından
Senden önce eniste yiycek kafayi kiz şaka bi yana tedavisi olan bisi bence dr git
tarafından
Sevdos valla artık ağlayacak derecedeyim çaresizlikten ölçem . Korkmuyorum kasılmiyorum ama midem bulanıyor hiç sevemedim gitti :(
0 oy
tarafından
Böyle ömür gevmez adami bıktırırsın canm 

Kendi doktorun olacaksan nereye gitsendr boş vaj8nusmusu kendin yeneceksin yapabilirsin ölümün çaresi yok hersetin var cok şükür 
tarafından
Canım bu vajinusmus mu oluyor yani korkmuyorum artık kasmiyorum ama midem bulanıyor çok gereksiz birşey gibi gekiuor afedersin işi bitince burnumu kapatıyorum zor atıyorum kendimi banyoya :( agliycam artık valla dayanamıyorum
tarafından
Kafanda oyle kurmussun kotu biseymis gbi davranmis ondan iyi düşün hatya düşünme daha iyi
tarafından
Sağol canim inslalah hemen gideceğim doktora 3 senedir neler çektiğimi bir ben bilirim bir Rabbim buraya yazdığım için de çok utanıyorum çok çaresiz kaldim eşime çok üzülüyorum Rabbim ondan gani gani Razı olsun çok anlayışlı
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Sehir hastanelerinde bununla ilgilenen doktorlar var, kadin dogum bolumunde cinsel islev bozukluklari uzmanini sorman lazim onlar yönlendirir
tarafından
Çok sağol canım inşallah gideceğim çünkü çok yoruldum artık :(
(6,974 puan) tarafından
Doğrudur canim, uzme kendini zaten aşmışsın en zor olanini, sadece biraz daha ilerlemen lazim, kendine guven insaAllah tamamen yenersin
tarafından
İnşallah canım sagolasin en yakın zamanda doktora gideceğim :(
0 oy
(15 puan) tarafından
Ben de öyle yim benim de karnıma ağrılar giriyo olmasa da olur gibiyim ben hiç yapmadım k istek
tarafından
Ne yapacağız peki nasıl kurtulacağız sen hiç doktora gittin mi canım
tarafından
Bende vajinismus tüm tam yendim dedim oda kolay olmadı tabi bir senemi aldı, sonra hamilelik, hamilelikte eşim birliktelik istemedi sonra normal doğum oldu,  hala denemeye korkuyorum ya yine yapamazsan ya yine eşimi geri itersem. Allah yardımcımız olsun. Sen doğumdan sonra kasiomiyorum artık demişsin. Umarım bend eoyke olurim
(15 puan) tarafından
Ben de ikinci doğum da böyle oldum kızım 5 aylık şuan

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 440 göst.
19 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde halalpdgn (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 360 göst.
6 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 415 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ftm.ogz92 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 111 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ftm.ogz92 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,654 soru

24,480,215 cevap

356,511 kullanıcı

...