0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (553 puan) tarafından
2.ayından beri oğlum geceleri kesintisiz uyurdu sabah uyanıyordu. Neredeyse 2 haftadır ara sıra geceleri bi iki kez uyanıyor sallıyorum yatmıyor taa ki emzirme kadar emzirince uyuyor. Ama ben gece emzirmeye alıştırmadım hiç şimdide alışsın gece beslenmek için uyansın istemiyorum napmaliyim

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gaz sorunu olmamış demekki canım ki doğduğundan beri düzenli uykusu varmış ama malesef her düzen aynı kalmaz 20 diş çıkana kadar da bu durumu yaşayacaksın.Dis ağrılarını emzirince rahatlar .

Masallah benim kızımda gaz sorunu oldu ilk 3 ay  ama 3 aydan sonra düzenim oturdum 18 ay  17 diş çıkardık maşallah ama diş sorunu olmadi ateş uyku vs rabbim korusun ..

Gece emzirmeye alismamissin ama o şekilde uyuyorsa tek çaren o .
(553 puan) tarafından
Evet canım çok şükür oğlumda hiç gaz sorunu olmadi.  Dış olduğunu düşünmüyorum çünkü uyandığı zaman huysuzluk yapmıyor ağlıyor kaldırınca hemen gülmeye  başlıyor oyun oynamak istiyor yani dişten olsa huysuzluk yapmazmi
-Reklam-
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Dişten canım benim birde artık dönüyorlar herşeyi keşfetmeye başlıyorlar benim oğlum da 6 aylık olana kadar akşam yatar sabah kalkardı 11 aylık Olcak hala gece defalarca uyanır sallarım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 143 göst.
9 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Melekhnm (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
0 oy
2 cevap 72 göst.
22 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu