0 oy
557 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (723 puan) tarafından
Eşime her  sabah Kahvlati hazırliyom kalkmak bilmiyo .bide saçma sapan konuşmaları yok mu beni öldürecek.saat kaç diye soruyom Kahvlati hazırlarken kaç oldu diye kaç diyo bana soruyo hep böyle garezine  der gibi değişik değişik konusyo. Sana yaranilmiyo dedim bende.saol aşkım Kahvlati için dedim.kalkti sen kodeksin diye hakaret etti ve siniyi tekmeledi. Hadi soyleyin hanımlar siz böyle bi öküze napardinizbi daha icinizden gelerek Kahvlati hazırlar miydiniz .yemin ediyom ki şuan yasak olmucak çıkıp annemlere bi hafta gelmicem konusmucamda akıllancak .kaç oldu böyle cins cins konuşma diyetli sınır hastası etti beni .

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sen simartmissin sanki, bırak ne hazırlıyon
(723 puan) tarafından
Aynen oyle cok yuz verdim sanirim. Bugün ne yemek hazırladım ne Kahvlati kendi yapsın gitsin yapcaksa umrumda değil bu saatten sonra
tarafından
Sırf senin lafın icin böyle dediyse tek bugün değil birdaha yemek yapma
(228 puan) tarafından
Kahvaltıya tekme çakmak nedir ya
(723 puan) tarafından
Çok yüz vermeye gelmiyo insanlara kendilerini adamdan sayıyorlar böyle.zıkkım yesin o gelmeden koyar yerim yemeğimi toplarm sonra kendi Napiyosnz yapsın
-Reklam-
+1 oy
(598 puan) tarafından
Bu yasak hiç kimseye yaramadı valla bütün evdeki huzurlar bozuldu
(723 puan) tarafından
Öyle. Ama yaskdan da değil kuzum bunlar huy meselesi .nankör k.pek bi kalkmış bana köpek diyo iyilik yaranmaz insanlara sorsan ona gore ben çok suçluyum. Bağırıp duruyon diyo.tak etti artık sabah sabah cins cins kelimeler kullanıp duruyo değişik değişik konusyo.kac kere konuşma sevmiyom dedim
(699 puan) tarafından
Valla doğru +
Bizde her hafta kavga ediyoz
(598 puan) tarafından
Sakin olduğu zaman bi konuş değişmezse ozaman sende ona göre mesafe koy surat fazla verme
(723 puan) tarafından
Yok bu sefer hiçbişi konusmucam. Kaç oldu bu .siniyi tekme çakmak nedir.zor bulur bu saatten sonra o sofrayı.brn ona hiç inat yapmadım öyle yaptı diye bisi yapmadım sustum altan aldım bu sefer inat etcem konusmucam yemek hazırlasam dahi önüne koymucam alsın kendi yesin.oyle harekete böyle hareket artık.kendim de değerliyim.
0 oy
(303 puan) tarafından
aynı bnm esimde öle canım bende hergün hazrladım artık  nasıl davdanıyorsa aynı o sekilde davranıyorhm bende
(723 puan) tarafından
Bende öle yapcam bundan sonra .yok Kahvlati mahvaltı o gittikten sonra kalkcam yapcam kendim .
(303 puan) tarafından
valla canım iyilik görmeyince iyişik yapmann bi anlamı Yok bence aynı şekilde bnde öle yapıyorum yüzünede söledim eşimn sen ne zmn bana adam gibi davran bende sana öle davrancam simdi senn bana davrandıgın gibi davrancam diye
0 oy
tarafından
Ay bende ilk evlendiğim zaman kalkıp hazırlardım hep, uyku sorunum vardı uyuyamazdım 5 6 ya kadar yine de uyanıp bazen hiç uyumayıp hazırlardım. Ne kalkardı hemen ne insan gibi davranırdı. Uykuya çok düşkündü uyandım mı söverdi saçma saçma en son ağzına bir s.ctım daha da hazırlamadım hiç. Ha sonra düzeldi o huyunu ağzına ede ede bıraktırdım ama artık işe giderken hazırla dese de hazırlamıyorum Evde olduğu zaman bile kendisi uyanır o zaman hazırlar yerim onunla erkenden uyanıp kahvaltısını hazır etmem yani, geç mi uyandı çok, ben kendime hazırlarım, uyanınca da ben yedim sen ne istiyorsan git mutfakta yap derim kalkıp yapar
(723 puan) tarafından
Walla canım en güzelini yapmissin ben okuyamiyom olsun diyom öfkem geciyo hazırliyom ama sabah sabah sessiz sessiz altan altan sınır ediyo cıvık cıvık konusyo daha yeni kalkmışım afyonum patlamamış Kahvlati hazirlicam diye ugrasiyom sal.k sal.k konusyo .bide utanmadan bana keyif yapıp azarlayıp ise gidiyo walla yaşanılmaz bolelerine bende mesaj çektim bundan sonra o tekmeledigin siniyi bi daha goremiceksin dedim.aksam yemegini yapcam kendim yicem yicekse kendi koysun yesin.
tarafından
Kız yemeğini de yapma bırak kendine kadar yap bırak ne b.k yerse yesin. Hem nimeti tekmelemiş gibi oluyor siniyi itiyor hem de senin emeğinin içine ediyor yazık günah
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Bırak aç kalsın

0 oy
tarafından
Kuzum yüz vermissin astarını istiyor seninki 
0 oy
tarafından
Bidaha hazirlamam zikkim yesin
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Iatee hergun hazirladigin icin degersiz canm birak zikkim yesin. Valla bn arada hazirlarim arada oluncada kocam ovguker yagdirr yada wevirim sagkl canm hergun olsaa kiymeti kalmazz. 
(723 puan) tarafından
Eşimdir ac kalmasin yoruluyo çalışıyo diyorm bide beraber Kahvlati etmek daha güzel geliyo tek yiyesim gelmiyo ondan .ama haketmiyo bundan sonra
(4,152 puan) tarafından
Valla  canm ben hamileyken hep hazirladim.bir iki gun agrim vardi yapamadim zatn hic yapmiyosun ki dedi sen misin onu diyeen bebegim uc aylik dahadaa kalkmadim. Anca haftasonuu hazirliyorum oda kizlarimda var berbaer oturalim diee. Simdi daha kiymetliyim inanki.
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Saati sordu diyemi çıkti bu kavga anlamadım canm
0 oy
tarafından
Siniyi alıp kafasına geçireydin sende bırak dert yesin ne kendini hasta ediyon onun yüzünden 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 413 göst.
10 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 496 göst.
19 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Reyyreyyy (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 385 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 102 göst.