0 oy
596 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sık sık gorustugunuz arkadaşınız var mı? Ya da komşunuz bir kahveye gelen,  ya da gittiğiniz? Akrabalarınızla ya da eşinizin akrabaları aralarınız nasıldır?

Ben dikkat ettim de konsum hiç yok arkadaşlarım uzaktalar arada sırada bir görüşürüz akrabalarıma hep ben giderim eşimin akrabaları da dahil. Ama kimse gelmez kimse ben aramazsam aramaz. Çok uzun süredir herkesden elimi ayağımı çektim aslında kafam az rahat ama kendimi değersiz hissediyorum. Sizin günleriniz kimle nasıl geçiyor 

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok yakın küçülüp arkadaşım vardı kendi kendine triplendi evlendikten sonra konuşmadı bende yazmıyorum.

Ama çok özlüyorum onu çok temiz bi insandi
tarafından
Evet cnm ya ben normal evlenmedim kaçarak evlendim oda triplendi
tarafından
Arkadaşın değilmiş o zaman arkadaş dediğin böyle yapmaz. Ne olursa olsun yani insaniz hepimiz hata yaparız. Bende kaçtım ne olacak yani.
tarafından
Ne bilim canım valla canımdan çok seviyodum. En son hamileligim son zamanında yazdı napiyosun falan çocuğun fotosunu atarsin dedi. Sonra ben annemlere gideceğimi biliyodu gelmedi bile bende atmadım bidaha da konuşmadık ama benim için çok değerliydi ya.. numarası var ama sadece var iste
tarafından
Hım aslında o ilk adımı atmış sende atsan belki yine eskisi gibi olursunuz
tarafından
1 sene olck nerdeyse aman yazmicm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Komsum var surekli gorusrz kahve cay keyfi yapariz 

Arkadaslarimda var onlarlada haftada 1 defa gorusrz akraba nadir
tarafından
Ne güzel çok imreniyorum böyle hayatlara işte
0 oy
tarafından
Selinim var hergun konuşurz görüntülü 

Onun dışında pek samımı olduğum kımse yoksa 
tarafından
Arkadaşın mi selin
tarafından
Evet canım
0 oy
tarafından
Vardii artık yok çünkü taşındım telefonda konuştuğum görüştüğüm insanlar var o kdr yeni insanlar tanımayı seviyorum ama hemn öyle arkadaş olamıyorum
tarafından
Memoş keşkem yakın olsak :)) la ne güzel olurdu
tarafından
Tanıyayım :) kimsin nesin anlat bakayim
tarafından
Bende bıraktım artık gerçekten fazla yoruldum
tarafından
Taniyon beni:)))) mizoo yakin saylriz bitliste deglmsn
tarafından
Yok kız Gebze'ye taşındım 1 buçuk yıldır
0 oy
tarafından
Benimde yok hiç arkadaşım.  Millet paylasiyo dogum gününde 5 6 arkadaşı çiçek göndermiş. Bana mesaj bile atan yok 
tarafından
Yani zor zamanlarda kötü oluyorum . Mesela korona oldum ne arayan ne soran oldu.  Doğum yaptım kimse aramadı annem ablamdan falan başka.  Ama bazen de iyi oluyor kafam rahat .
tarafından
Kaç yaşındasın peki canm
tarafından
25 yaşındayım 2 kızım var
tarafından
Maşallah bende 21 yaşındayım 2 oğlum var
tarafından
Talibim doğum günlerini kutlamaya kuzum :)
0 oy
tarafından
Sevom var dogustan kankam Ankara'da ama malesef uzağız arariz hep başkada yok 
tarafından
Kendini kötü yalnız hissettiğin zamanlar oluyor mu peki
tarafından
Kızım doğmadan önce oluyordu ama artık o var
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Benim var canım, ablam, kız kardeşim, iki yengem hemen hemen yaşıtım, bir görümcem var yaşıtım, eltim var benden 10 yaş büyük ama arkadaş gibiyiz, eşimin hala gelinleri var, aöca gelinleri, benim amca, hala, teyze, dayı kızları var çoğu yaşıtım komşuya başka birine sıra gelmiyor canım, bunların hepsinden yine en çok dertleştiğim annem ablam kız kardeşim görümcemdir :) 
tarafından
Benimde kardeşlerim var 3 ablam 2 abim var annem var zaten en çok onlarla görüşüyoruz ama onlarda 37 38 yaşlarında falanlar biz yaşlandık artık deyip hiç gelmezler bana hep beni çağırırlar yani onları bile hep ben ararım
0 oy
(1,157 puan) tarafından
3 tane eski is arkadaslarim var gorusuruz hala suan koronadan dolayi bir araya gelemiyoruz ama goruntulu gorusuyoruz birde 11 senelik cok yakin bir arkadasim var ama o memlekette o yuzden yazdan yaza gorusebiliyoruz ama surekli haberlesiriz oyle komsum falan yok esimin ailesiyle pek bir bagim yok kendi akrabalarimada arada giderdim ama oda suan mumkun degil 
tarafından
Kendini yalnız hissetmiyor musun peki arada olur ya insana öyle
(1,157 puan) tarafından
Hissediyorum tabi bazen o kadar cok bunaliyorum ki oturup agladigim bile oluyo valla arkadaslarimla gorusmek istiyorum ama iste malum hastaliktan dolayi oylece kaliyorum napiyim
tarafından
Evliliginde getirdiği ağırlıklar var tabi ki
0 oy
tarafından
Var komsularim 2 tane cok severim hergun yanyanaydk 2 hafyadr onlarin ailesinde korina cigaldi diye girusmuyirz arada bir yanyana geliyiz
tarafından
Benim hiç konsum yok mahallede oturuyorum o yüzden yani hep yaşlı takımı şehirde apartmanda otursam olurdu illaki
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Arkadaşlarım var liseden ve çocukluktan ayda bir buluşmaya çalışıyoruz. Komşularım var hergün bor kahve içimlik vakit ayırıyoruz biribirimize. Yalnızlığı seviyorum ama insan da aranıyor 
tarafından
Aynı ben işte kurduğun son cümle
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Tek eltim var hep gider geliriz yemek çay kahve falan arkadaşlarımda benden uzakta arada tlfonda konuşuyoruz öyle 
tarafından
Benimde eltim var daha 1 ay bile olmadi evleneli:) o da bana özeniyor hep benim kardeşlerim car ne guzel ablan falan var benim kimsem yok diyor bende onu imreniyorum onu da arkadaşları çok sık arıyor tablo falan yaptırıp yolluyorlar hediye ediyorlar hep
(1,396 puan) tarafından
Özenme kimseye canım sen onlara değil onlar sana özensin
tarafından
Ya özenmek değil imrenmek yani hoşuma gidiyor
0 oy
tarafından

Hayır yok gerek de yok :D

tarafından
Kiz naptın doğum gününe bişey düşündünmü ben kafayı yicem ya düşünmekten;)
tarafından
Düşündüm canım, klasik balonlardan yapacam pasta börek sarma makarna salatası yeterli :D

Oğlanla oynuyorum kuzum, sen napıyon Rabiş?
tarafından
Oy Valla ben bilmiyom hala;)
tarafından
Zaman kısıtlı yavrum, bir an önce bul :D @Nesli

Hayat sana güzel Rabiş :d
tarafından
Aynn cnm hklisin
0 oy
(49 puan) tarafından
Kimsem yok ne arkadaşım ne de duyarlı bir akrabam ne de komşum canım maalesef kız kardeşim falan da yok tek.kizim akşama kadar yatyorum dolaplar bana ben onlara bakıyorum hergun aynı düzen alıştım artık 
0 oy
(205 puan) tarafından
Pandemi sureci oldugu icin kimseyle gorusmuyoruz.. ama komsularim iyidir herkes birbirinin kapisini tiklatir nasilsin iyimisin der.. akrabalarima bayilmam zaten.. arkadaslarimlada tlf la gorusuruz.. hamile oldugum icin kimse gelmez hastalik varsa bulastirirz korkusuyla
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Buraya tasınalı 2 yıl oldu geldiğimde kimse hoşgeldin bile demedi ardından bebeğimi kaybettim basın sağolsun demedikleri gibi gözüme sokar gibi hamile karnı burnunda boş kalan karnımı gözüme sokarcasına kapıma gelip yoğurt isteyip durdu. Bu şehirde kimsemiz yok  ailem 15 saatlik yolda gidemiyoruz konustugum kimsem yok 
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Ailelerle aynı şehirde degilz.her yaşadığım şehirden bir sürü arkadadim var pandemi öncesi farklı yerlerde olsak bile çok samimi olduklarimizla gidip geliyorduk oturduğum sitede iş arkadaşlarımdan oturan çok tabi şuan ben ücretsiz izindeyim o yüzden bu yere gidemiyoruz gorusemiyoruz da normal zamanlarda sürekli dışarda falan da buluşturduk 
0 oy
(338 puan) tarafından

En yakın arkadaşım ile o kadar uzaktayız ki şimdi ben antepde o mersinde :'(

0 oy
tarafından
En yakın arkadaşım Ankara 'da ben bodrum'da :) Senede bir kere yan yana geliyorduk ondada bu yaz koronadan gelemedi  . Martda doğumuma gelmek istiyordu ama ortalık düzelecek gibi değil  . görüntülü idare ediyoruz artık :) Onun dışında sıkı fiki olduğum kimse yok . hastaliktan dolayi gel gitimizde yook zaten :)
(14,919 puan) tarafından
Bana arkadaşını şöyle sana kim olduğunu diyeyim :D ahahahahsh
tarafından
hahaha manyak gaci :D
0 oy
tarafından
Arkadaşlarımda var komşularımda var eşimin akrabalarının bazıları ile aram çok iyidir anne babasıyla zaten iyiyim gelir giderler 
0 oy
(2,460 puan) tarafından
Arkadaşım var ama arkadaşım diyebilir miyim diye uzuuuun bi düşünmem lazım. Akrabalarımla yakın oturmuyoruz. Ailemle görüşüyorum. Bi de eşimin amcasının geliniyle yakın oturuyoruz onunla görüşüyordum ama koronadan dolayı onunla da görüşmıyoruz bayadır

İlgili bir soru bulunamadı

412,583 soru

12,421,520 cevap

45,251 kullanıcı

Kategoriler

...