0 oy
290 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (842 puan) tarafından
ben bir senelik evliyim uc aylik kizim var. bekarken çalıştığım icin ev işi yapmaya pek vaktim olmazdi şu an mecbur ben yapıyorum ama elim cok agir bulaşıkları yikamam toplamam bile bı saat sürüyor. bu sebepten temizlik yaomaktan sogudum resmen esim evdeyken silio supurmeyi yapmaya calisiyorum o yokken vebekten dolayi yetişemiyorum esimd pasaklısin diyo sinirim bozuluyor. siz nasim yetiştiriyosunu, bebekle temizligi. temizlikre nasıl daha pratik olabilirim fikri olan varmı.

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Canım öncelikle evde düzenini oluştur temizlik için her gün düzenli yaparsan zamanla elin alışacak pratikleşicek eşinin sözüne gelince terbiyesizlik etmiş beğenmiyorsa az yesinde hizmetçi tutsun hadsiz... 

Eşin gelince evi dağınık görmesin ona o lafı söyleyecek fırsat verme... ağzına hiç laf verme 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zamanla oluyo anca :)
0 oy
(505 puan) tarafından
Birikince zor oluyor cnm mesela 1 bardak kirlensin yikarim gunluk toz alirm supurrum hep temiz kalir dagilani aninda toplarim ertesi gune birakmam
0 oy
(610 puan) tarafından
Evinde fazla eşya vsrsa temizlik okadar yırucu ve zaman alır her şeyi makineye diz canım bekletme kolay olur işin
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Motor tak :)))))
0 oy
(65 puan) tarafından
Yapmayarak pratik olursun yapamıyorsan çok da zorlama yapma gitsin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 432 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde Syma (842 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 77 göst.