0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar 2 kglik yoğurt var yeni mayaladim ama önce ki mayadan kaynaklı sanırım biraz bozuluyo gibi tadı var ne yapsam pogaca kek yapsam bitirsem pogoca kek tadini kötü yapar mi 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Süzme yoğurt yap 
tarafından
Himm tadi degisemez mi
tarafından
Yok bence bişey olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bugun sutu kaynattim. Ogluma icirdim sogusun yogurt yapcam dedim bi geldim. Kendiliginden yogurt gibi olmus cok sasirdim :D annem de eksimis sut dedi

Ben inanmadim yine de yogurt gibi mayaladim falan. Bi actim su ustte altta kalip gibi bise :D annem cokelek olmus suz de borege falan kullan dedi corekotu falan attim bakalim yarina nasil olcak :D sksksks
tarafından
sit oyleyse curumus diyorlar bizde.onu suzub suyu iycd silinca yeniyor.ama ogluna verdikden kisa sure oyle olmussa cocugada dokunmasa bari.kisaca sut bozulmus yani.
tarafından
Yok yok oglum saglam hamdolsun :D ama vermeden tadina bakmistim
tarafından
ha o zaman sonradan bozulmus .bisey olmaz ya canz geliceyne mala gelsin.sen suyunu suzubde sume yapa bilirsin oylede iyi oluyor o suyunu aldikdan sonra tamamen
0 oy
tarafından
Kaynatip çökelek peyniri yapabilirsin canım 
tarafından
Yoğurdu nasıl kaynatcam kiz sut değil yoğurt olmud
tarafından
Kuzu çökelek peyniri yoğurttan yapılır zaten :)
tarafından
Haaaa bilmiyorum ki canım nasıl yapiliyo bi youtube de bakim olmadi
tarafından
Bak canim bak . Takildin yer olursa sor :)
tarafından
Tamam bebis sağol ;)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 247 göst.
31 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Hicrannn (2,394 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 365 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (2,394 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 555 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,518,101 soru

24,744,118 cevap

371,742 kullanıcı

...