0 oy
346 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (329 puan) tarafından
3 aylık hamileyim aslında tıkabasa yemek yedigim halde sürekli degil ama 1 2 haftada bir kes oluyo ve elim ayagım titriyor kendimi mutfaga zor atıyorum sizce neden olabilir basına gelen varm7

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Evet bn gel sarılalım :'(kan şekeri cnm bu tatlı yemelisin çikolata fln 

(329 puan) tarafından
Sizde i hamilesiniz
tarafından
Yok cnm bekarken bile vardı halen var kendimi aç bırakınca öyle olurum ne kdr yesem bile kendime gelemem yarım saat sonra düzeliyorum çok zor bjr durum var ya
(329 puan) tarafından
Sizde seker olabilirmi acaba Bi dçbaktırın isterseniz
tarafından
Çok baktırdım cnm oturup ağldğmi hatırlıyorum hiç birşey çıkmıyor herşeyim tmm vitamin kan şeker bnde blmiyorm tam olarak nedenini
(329 puan) tarafından
Ozmn normal kan sekerim düşüyo ondn oluyodur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kan degerlerin dusuk mu? Ben yasadim kan degerlerim dusuktu
(329 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm  en son iki hafta önce yapmstı normaldi smdide degiştim bilmiyorum
0 oy
(205 puan) tarafından
Kan sekerin dusuyor olabilir..bende hamileyim suana kadar olmadi ama daha oncesinde oluyordu.. bi kesme seker atiyordum
(329 puan) tarafından
2 paket kek yedim bir paket kraker halen yerken agzım titriyo
(205 puan) tarafından
Farkli biseymi acaba seker kana karisinca ben normale donuyordum.. uzan biraz dinlenmeye calis istersen gecmezsede bi acile falan gidin
(329 puan) tarafından
Smdi normale döndüm cnm cok sükür daha iyiyim
(205 puan) tarafından
Sukur sen yaninda  kuyu meyve falan bulundur..cok gecmis olsun
(329 puan) tarafından
Hiç sevmiyorum kuru meyveyide. Cnm ya ben acı eksi yemeyi seviyorum tatlı sevemıyorum
0 oy
tarafından
1. kan şekeri düşünce öyle oluyor

2.troid değerlerinde eksiklik yada fazlalık varsa oda çok etkiliyor 
(329 puan) tarafından
Ay cok kötü ya tam uyuycam Bi anda tuttu aynen cnm tedbirli olmak lazm valla Bi anda insanı yere atar
tarafından
Bana oldu o Bi kere üni okurken yurtta gece yarısı açlık bastı elim ayağım bedenim titredi. Yanımda bisküvi yoktu. Arkadaşlar akşamdan çubuk kraker yemişti bana dediler canın isterse al ye diye. Öyle titreyince terde bastı  Bi anda. Kraker aldım suyumu aldım odadan dışarı çıktım ses olmasın diye. Krakerleri nasıl yedim nasıl yuttum bilmiyorum kendime gelene kadar durdum öyle. Fena oluyor insan
(329 puan) tarafından
Aynen öyle keki elime almadan Bi baktım bitmiş bende sizin gbi yaptım :)
tarafından
:) Allah sağlık şifa versin inşallah
(329 puan) tarafından
Amin cümlemize inş :)
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Bak bugün ben de öyle oldum acıktım şu an açım ama birşey yemiycem :( 23 haftalık ve 12 kilo almışım 
(329 puan) tarafından
Olabilir cnm yok yok nerde bn hamilelgi cok zor gecenlerdnm oglum olmasa sabahtan aksamda kadar yerden kalkamazdm oglum da kilo olarak 9 kiloyla doguma grdm dogana kadar mide bulantısı oldu bnde ve syle karnımı doyuramazdm
(5,399 puan) tarafından
Benim de aksine hiç midem bulanmadı hiç kusmadım. Ama kontrol için merkeze gidiyorum o da yollar engebeli 3 4 saat yol gidiyorum yolda midem agzimdan geliyordu doktor bulantı ilacı yazdı drmamine olmalı çok iyi geldi ama sadece yolculukta 1 tane alıyorum
(329 puan) tarafından
Hmm banada prilam yazdı yine bulanmıyo ama kusturmadıgı için midem agrımıyoda kustugum zaman cok zorluyorum kendimi oda mide agrısı ve bas agırıs yapıyo bnde
(5,399 puan) tarafından
Doğru canım Allah yardımcın olsun kolaylık versin
(329 puan) tarafından
Amn cnm cümlemize inş
0 oy
tarafından
Kan sekerın dusuyor canım hemen tatlı bırsey Yemen lazım 
tarafından
Gunluk tatlı ihtiyacını karsıla canim bende de cok olurdu aclıktan ölcem sanırdım yerdim hala ac ellerim zangır zangır tıtrersı sonra gunluk tatlı yiyince duzeldı
(329 puan) tarafından
Haklısın cnm günde Bi parada olsa yemek lazm
(329 puan) tarafından
Bide benim tatlıya hiç aram yok ya aklıma geldkce midem bulanır
tarafından
İste kuzum onda dusuyor mutlaka ye
(329 puan) tarafından
Olabilir cnm tatlıyı sevmedim için hiç aklıma gelmiyo
0 oy
(87 puan) tarafından
Bende öyle oldum bu hafta hamileligin basından beri mide bulantısından yiyemedim simdide doymuyorum
(329 puan) tarafından
Bilmiyorum bu nasl olacak ilk oglum da dogana kadar böyleydim bundada doktor prilam yazıda biraz ayaga kaldırdı beni
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Şekerin düşüyor canım

(329 puan) tarafından
Aynen cnm biseyler yiyince kendime geldm

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 73 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,447 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 439 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Npp (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 372 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
7 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu

412,583 soru

12,421,519 cevap

45,250 kullanıcı

Kategoriler

...