0 oy
458 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (102 puan) tarafından
Kizlar kasina kina suren var mi kinayla boyatan.Ben 5 sene once ilk defa boyatmistim asiri derecede kasinti oldu kizrdi kabuk bagladi yara bere icinde kaldi kaslarim.Dün tekrar boyatmaya karar verdim dedim ki belki kuaforun kinasi kotuydu o yuzden oyle oldu ama yine ayni sey.Kinaya alerjim yok sacima elime falan surdugumde sikinti yok bi tek kaşımda. Kina haric neyle boyatabilirim veya kas icin ozel boya var mi?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm kıl tekniği yaptır ne gerek var ki boyaya 
(102 puan) tarafından
O ne kiz
tarafından
Atayım dur
(102 puan) tarafından
Microblading mi
tarafından
Aynn aynn
(102 puan) tarafından
Kiz pahali o :D O parayi verince uyuyamam
tarafından
Kaşlarından olursan vallah öylede güzel verirsin :D hahahha kız bnm tenim çok beyaz kaşlarimn rengi çok açık o yüzden dışarı çıkınca arasını doldururum kaş kalemi ile
(102 puan) tarafından
Ya o tamam da cok üşeniyorum.Etrafimdakiler kinayla bi boyatiyo sabah aksam dugune gider gibi kaşlar halihazirda bekliyor. :D
tarafından
Onlara yarıyor o zmn haahha kız cildin hassas kabul etmiyor demek bı kuaföre sorsana
(102 puan) tarafından
Hep sorucam unutuyorum. Bi ara sorarim insallah unutmazsam.:D
-Reklam-
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Var canım kozmetikcilerde satiliyo ben kullanıyorum onu sürüp 10 15 dakika bekleyip kabuk gibi soyuyosun çok güzel duruyo benim kaslarimda seyrelme başladı diye kullanıyorum doğumdan önce ihtiyacım yoktu ama sonrasında çok  ihtiyacım oldu malesef 
(102 puan) tarafından
Pahali bisey mi
(9,621 puan) tarafından
Yok canım 5 10 lira ben ınstagramdan aldım ama sadee onu sipariş verirsen göndermezler en az 40 liralık alışveriş yapman lazım
0 oy
(137,589 puan) tarafından
Kiz benim kasimda dikis var ben 2 senede 1 kalıcı kas yaptiryom ohh kafam rahat sende yaptir
(102 puan) tarafından
Dovme gibi mi
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Saç boyası ile boyuyolar yada makyozlerde kas boyası var onla boyatabilrsin 1ay a kadar kaliyo 
(102 puan) tarafından
Sac boyasi hic denemedim kina boyle yaotiysa o daha beter mi yapar diye
(1,632 puan) tarafından
Onun haricinde zaten kas boyası da var onu deneyebilrsin
0 oy
tarafından
Saçlarıma yakıyorum kendim alıyorum malzemelerimi yıllardır yaparım 
(102 puan) tarafından
Bende elime fln sıksık surerim ama kasima surunce kizariyo kabuk bagliyo pulpul oluyi
tarafından
Alerji var o zaman sürme

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
27 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aras_aycin (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 400 göst.
2 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra yasin art (784 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 533 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde fatma23_karakas_ (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 358 göst.
16 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde NurAsel09 (131 puan) tarafından soruldu

414,040 soru

12,461,616 cevap

46,737 kullanıcı

Kategoriler

...