0 oy
641 göst.
Aile kategorisinde (7,935 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 

Evlendiğimizde oturduğumuz evden ev sahibi yatak odasından oturma odasına klima taşıdık diye cıngar cıkardı çok devintici bir kadındı 2yıl önce şimdiki evimize taşındık.Çıktığımız ev de 2.kattı şimdiki oturduğumuz ev de 2.kat.Burayı 2yıl önce ben bulmuştum, benim annem hastaydı taburcu olunca anneme bakarım diye anneme yakın olduğu için seçtim .Ama annem biz taşındıktan 1ay sonra annem vefat etti.500 tl ye oturmuştuk ev sahibi 1yıl sonra 600 yaptı kirayı , şimdi 2.yılımız doldu 800tl yaptı.Eşim bir ev bulmuş şehir merkezine biraz uzak, eski , alt kat kirası 400tl düzenli verirlerse zam yapmam demiş .Bu evi ben seçtiğim için eşimin seçtiği eve razı oldum.Çünkü virüsten ötürü iş yok çalışamıyorum 17aylık oğluma bakıyorum.Bu eve alışabilir miyim doğru mu yaptım bilemiyorum .Çok fazla çevrede şuan boş ev yok boş olanlar da 1000tl-1500tlçok pahalı 

11 Cevaplar

+2 oy
(14,168 puan) tarafından
Bence yuvada huzur olduktan sonra merkeze uzak olması falan çokta önemli değil virüs dönemi zaten bir yere gittiğimiz yok hep evdeyiz. İnan ben İstanbul da yaşıyorum ama bildigin koy burasi en yakın yer arabayla yarım saat eşim yokken iettyle 45 dk falan gidiyorum istediğim herseyi bulamıyorum yakınmda hep küçük marketler var evim de eski 1 buçuk senelik gelinim ama eşyalarım mahvoldu ama eşim çok iyi Allah à şükür mutluyuz huzurum var çocuğum sağlıklı başka ne isterim 
(14,168 puan) tarafından
Arnavutköy diyelim :D
(14,168 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum orası nasıl bir yeerr
(14,168 puan) tarafından
Kız burda sokakta tavuklar ordekler kazlar geziyor inekler otluyor :Dd
(7,935 puan) tarafından
Eşimle huzurum iyi canım.Evlenirken kredi çektik aylık 1700tl kredi ödüyor o yüzden böyle sıkıştık .4yıl sonra bitecek .Ev almak için kredi çekmeyi düşünüyoruz
(14,168 puan) tarafından
Eşinle iyiysen gerisini takma canım. Devir zor birseyler sahibi olabilmek için malesef birşeylerden fedakarlık etmemiz gerekiyor
-Reklam-
+1 oy
tarafından
canım bir süre durun orda hem durumlar toparlanır zaten bir yere çıkamıyoruz ki olsun alt kat olsun eski eğer tehlikeli bı yer değilse ne olacak ki 
(7,935 puan) tarafından
Yok canım yere yapışık değil. Etrafı temiz .toplanıyoruz , salı günü taşıyacaz işte yine de kafamda deli sorular
+1 oy
tarafından
Huzur olsun geri kalan hersey hallolur canım 
(7,935 puan) tarafından
Eşim iyi biri canım huzurum var .Evlenirken çektiğimiz krediden ötürü sıkıştık bitmesine 4yıl var .O yüzden böyle bi eve geçmek zorundayız
+1 oy
tarafından
Yorganına  göre ayağını uzat kuzum evinde huzur kutluluk eksik olmasın
(7,935 puan) tarafından
Bende öyle düşünmeye çalışıyorum aslında canım.Ben çalışabilseydim sorun olmayacaktı.Ama iş bulamıyorum , 17aylık oğlum halen emiyor benden ayrı kalmak istemiyor.Bu süreçte oğlum biraz büyür ana okulu çağına gelince bağlılığı azalır , virüsün iş piyasasına etkisi de azalırsa iş bulurum .Ama şimdi böyle kemerleri sıkmalıyız sanırım
tarafından
Aynen kuzum önemli olan ailenin yanında olması mutlu olmanız
+1 oy
tarafından
Canım bende bir yıl boyunca şehirden uzak altı kata oturdum kira 700 dü baya büyüktüde ama artık dayanamadım hiç bişey yok hiç bir yere çıkamıyordun açıl bişey olsa anlamıyordum dayanamadım taşındık şuan tam merkezdeyim kira 1000 TL 
(7,935 puan) tarafından
Evet biraz zor olacak ama zaten toplanıyorum bi deneyecez bakalım. Eşim işten erken çıkıyor bir ihtiyacım olsa getirir
Evlenirkenki kredi bizi biraz zorladı
tarafından
Canım benin eşimde alırdı Allah'a şükür o konuda eksiğim olmadı alır fazlasiyla  esin eğer erken geliyorsa beraber biseyler yapıyorsanız iyi bile olabilir benim eşim sürekli çalışırdı ve ben sürekli yanlizdim gezecek gidecek bir yerde yoktu ondan çok zorlandım hakkında hayırlısı olsun inşallah
(7,935 puan) tarafından
teşekkür ederim amin canım
+1 oy
(1,908 puan) tarafından
Canmm kesen nereye uyuyosa ve huzurun yerindeyse kümeste  olsa orası sana saray gelir 
+1 oy
(491 puan) tarafından
Bence hiç yerinden oynama
(7,935 puan) tarafından
Hiç bişeye dokunmadım evi eşim kendi topladı .Elimden gelse kıpırdamam ama çalışmadığım için sözüm pek geçmiyor
0 oy
(9,570 puan) tarafından
Cnm git bak rutubet var mı  bide lavabolara bak tıkanmış mi bı sıkıntısı yoksa git alt kat olsun şehre uzak olsun kirası az olsun
(7,935 puan) tarafından
Eşim gitti yıkadı canım ben çocukla yapamam diye öyle bir sorun yok tuvalet banyo kapısı pakben
0 oy
tarafından
Hep ucuz diye ordan orsya taşınmak mantıksız geldi bana zaten masraf ediyorsnz ordan oraya ucuz olunca kalitede düşüyor rutubetli oluyor sağlığımdan olacaksam ne anladım ben ucuz evden yaptığın temizlik yaramıyor eşyan mahvoluyor birde sürekli olarak taşın sil baştan ben tasinmam açıkçası eski evimde tertemizdi ev aldık sıfır rutubet oldu elimi sürmek istemiyorum esimede kırk tane şey söyledim müteahhit yaptıran diye ben sevmem öyle herşeyim temiz olacak en iyisi olacak 
(7,935 puan) tarafından
Eşime taşınırken masraf olacak biraz burda idare edelim diyorum veremeyecek gibi olursak öyle gideriz diyorum .Masraf bir kere olacak ama buraya her ay yüksek verecem diyor.Virüsten ötürü iş yok oğluma bakıyorum canım çalışamıyorum.Çalışamadığım için çok da üstüne gidemiyorum şöyle olsun diye
tarafından
Haklısın sende cnm :/ Rabbim hayırlısıyla ev nasip etsn inşaallah kiraya verdiğimiz parayı sokağa atıyoruz
(7,935 puan) tarafından
Aynen öyle canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben merkez cadde üzeri yeni yapım bir binada bir dairede oturuyorum ama gel gor ki o evin içinde yapa yalnızım eşim yok dostum yok dört duvar birde ben bunca zamandır evliliğine verdiğim emeği döktüğün dili o dört  duvara yapsam onlar dile gelirdi kuytu köşede olaydı bir göz oda olaydı ama her akşam şen kahkalar atsaydım eşimle oturup bir bardak çay içip sohbet edip derdimi söyleyip derdini dinleseydim ne olursa olsun eşim var cocuklarim var ister eski ister uzak olsun huzurum var gerisine gerek deseydim işte velhasılı kelam mutlu huzurlu olda basında bir dam olsun yeter
(7,935 puan) tarafından
Huzurum yerinde canım çok şükür .Evlenirken çektiğimiz krediden ötürü böyle yapmak zorunda kaldık
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Ev rutubetli falan değilse oturun canım. Allah sağlık, sıhhat, huzur versin de zamanla herşey olur insaAllah. 
(7,935 puan) tarafından
Güneş görüyor canım .İşte biraz eski şehirede şimdiki evime göre uzak
(7,120 puan) tarafından
Olsun. Zamanla daha güzel bir eve geçersiniz canım.
(7,935 puan) tarafından
Teşekkürler canım amin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 320 göst.
8 Haziran 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 242 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nur.06 (588 puan) tarafından soruldu