0 oy
189 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

Yıllar önce saçlarımda açılmalar olmuştu ve aşırı dökülüyordu, heralde birkaç güne tamamen kel kalırım diyordum ve saç tellerim çok inceydi resmen elimde eriyordu. Ayrıca saç derimde pul pul egzamalar vardı beyaz beyaz olurdu aşırı kaşınırdı, kaşırdım kanardı sonrada  sulu yara olurdu bu sefer o kabuk olurdu ve çok artmıştı. Çok karışım denedim ilaç, şampuan, krem vs denedim doktordan  şampuan aldım kullanırken bitince etkisi giderdi. Sonra TV de İbrahim saraçoğlunun verdiği bir küre denk geldim. İnanın  öylesine not ettim amaan zaten yaramayacak ama deniyim en azından denemedim demem diyerek yazdım gittim malzemeleri çok azar azar aldım 2 ay denedim kendimde eklemeler yaptım.Şimdi o küre geçiyorum uzun anlattmki benim gibi olan varsa tecrübe ile sabittir :)

Aktardan : çam terabentin, argan yağı, tatlı badem yağı , Zeytin yağı ( marketten de alabilirsiniz),  fiyto markalı çam terabentinli şampuan  aldım yanında küçük şişe veriyorlar kullanmadım onu 

Eczaneden de  E  vitamini kendim aldım ekledim

Bu yağların hepsini 1 Er kapak halinde isterseniz çay bardağına dökün karıştırın bir ampul E vitamini ekleyin. Ben haftada 3 gün akşam uyumadan önce kafamın diplerine saçlarıma ve saç uçlarına masaj yaparak yedirdim sonra başörtümü sarıp  uyudum sabah kalkınca saçlarımı fiyto ile yıkadım kuruladım vaktim yok o kadar duramam derseniz 2 saat de kalırsa yeterli.. 2 ay sonunda yeni siyah saçlar çıktı egzama vs hepsi gitti uzun zamandır yapmıyorum şu an tek minnacık bir yerde egzamam var önceden başımın tamamında vardı ve geçmiyordu. Ben memnun kaldım hatta geçen eşime hepsinden aldırdım yine başlıycam. ( uzun oldu hakkınızı helal edin. Çevremde herkese paylaştım bunu o kadar dua ettiler ki kelliğe son dediler :D

1 cevap

0 oy
(2,493 puan) tarafından
Allah senden razı olsun ben de maske yapıyorum saçlarıma doğumdan sonra çok döküldü. Bu dediklerinden de ekleme yapacağım :)
tarafından
Amiin cümlemizden canım :) çok fazla kişiye anlattım çok fazla dua aldım inşallah size de yarar. Hepsini araştırıp öyle kullandım ben o yüzden gönül rahatlığıyla yaparım da paylaşırım da
(2,493 puan) tarafından
Canım istersen hindistan cevizi yağı de ekle onun da çok faydasını görürsün
tarafından
Olur onuda ekleriz şimdi başlamadım daha.  Onuda alırım :)
(2,493 puan) tarafından
Bir de hint yağı :) çok sağ ol bacım deneyeceğim inşallah :)
tarafından
Dene bakalım :) rica ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 371 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 101 göst.
0 oy
0 cevap 62 göst.
0 oy
3 cevap 171 göst.
11 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hediye&HM (7,386 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,545 soru

24,387,429 cevap

349,078 kullanıcı

...