Yıllar önce saçlarımda açılmalar olmuştu ve aşırı dökülüyordu, heralde birkaç güne tamamen kel kalırım diyordum ve saç tellerim çok inceydi resmen elimde eriyordu. Ayrıca saç derimde pul pul egzamalar vardı beyaz beyaz olurdu aşırı kaşınırdı, kaşırdım kanardı sonrada sulu yara olurdu bu sefer o kabuk olurdu ve çok artmıştı. Çok karışım denedim ilaç, şampuan, krem vs denedim doktordan şampuan aldım kullanırken bitince etkisi giderdi. Sonra TV de İbrahim saraçoğlunun verdiği bir küre denk geldim. İnanın öylesine not ettim amaan zaten yaramayacak ama deniyim en azından denemedim demem diyerek yazdım gittim malzemeleri çok azar azar aldım 2 ay denedim kendimde eklemeler yaptım.Şimdi o küre geçiyorum uzun anlattmki benim gibi olan varsa tecrübe ile sabittir
Aktardan : çam terabentin, argan yağı, tatlı badem yağı , Zeytin yağı ( marketten de alabilirsiniz), fiyto markalı çam terabentinli şampuan aldım yanında küçük şişe veriyorlar kullanmadım onu
Eczaneden de E vitamini kendim aldım ekledim
Bu yağların hepsini 1 Er kapak halinde isterseniz çay bardağına dökün karıştırın bir ampul E vitamini ekleyin. Ben haftada 3 gün akşam uyumadan önce kafamın diplerine saçlarıma ve saç uçlarına masaj yaparak yedirdim sonra başörtümü sarıp uyudum sabah kalkınca saçlarımı fiyto ile yıkadım kuruladım vaktim yok o kadar duramam derseniz 2 saat de kalırsa yeterli.. 2 ay sonunda yeni siyah saçlar çıktı egzama vs hepsi gitti uzun zamandır yapmıyorum şu an tek minnacık bir yerde egzamam var önceden başımın tamamında vardı ve geçmiyordu. Ben memnun kaldım hatta geçen eşime hepsinden aldırdım yine başlıycam. ( uzun oldu hakkınızı helal edin. Çevremde herkese paylaştım bunu o kadar dua ettiler ki kelliğe son dediler )
1,492,545 soru
24,387,429 cevap
349,078 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın