0 oy
218 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar ben 24 haftalik hamileyim. Doktor bebek daha ters dedi. Birazda asagida dedi. Bugun ogrendim ki ters ve asagidaysa erken dogum riski cok olurmus dogru mu bu? Basina gelen varmi yada? Korkmadim degil yani 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benimde aşağıda kasıklarımda duruyor ama doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi 

tarafından
Peki bebek tersmi makat gelismi hala
Bide kac haftaliksin kuzum
tarafından
Kuzum yok ters değil sadece kasıklarımdaymış 25 haftalığım ben ama bende hissediyorum kasıklarımda tekmeleyip duruyor baya aşağıdan tekmeliyor işte kontrole gidicem bakalım ters mı ne durumda
tarafından
Iste benimkide hem asagida hem de ters bakalim bende yarin gidicem ne diycek
InsAllah saglikla dogururuz yaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
37+3 falandı doğum yaptım artı başını aşağı çevirdiğinden mi başka birşeyden mi Allah bilir :))
tarafından
Bebis makat gelisimiydi kuzum? Bide sezeryan mi normal mi
0 oy
tarafından
Aşağıda olması çok bir şey ifade etmez ama rahim ağzı uzunluğunda kısalma olursa o zaman sıkıntı yani bu erke  doğum kararı vermek için de sadece ultrasonla görüntüleme yetmez vajen muayenesi rahim ağzı ölçümü yapılması lazım hemen internette yazilanla kendine teşhis koyma 
tarafından
Heee yok ya netten bakmadim birileri soyledide. Rahim uzunlugu 30 mm demisti
tarafından
Rahim ağzı uzunluğu çok iyi canım erken doğum denemez ona ki yani öyle bir riski yok vakti saatinde doğar gelir inşallah
tarafından
Cok tesekkur ederim icim rahatladi kuzum ha. Simdide diyom ki 30mm den nasi cikacak bu cocuk :D kafamda deli sorular :D
tarafından
Hahahah ") 30 mm yukarıdan aşığa mesafesi doğum olacağı zaman rahim ağzı ve vajen 10 cm e kadar dairesel açılacak allah bir kolaylığını veriyor işte inşalalh çok kolay bir doğumun olur bir bakmışsın doğuma girmişsin bir bakmışsın bebiş kucağında
tarafından
InsAllah yaa :) ♡

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
11 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferdane (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 659 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 424 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Saniyepulat (50 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,356 soru

24,400,162 cevap

350,082 kullanıcı

...