0 oy
384 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kizlar uzun makarna yapicam eşim istedi ama güzel bı sos yap dedi güzel bı sos tarifi olan var mı 

13 Cevaplar

+1 oy
(132,644 puan) tarafından
Tereuaginda pulbiber nane yap bide yogurt ooh miiss
tarafından
Bende öyle severim aslında da eşim farklı bı şey istiyo kremayı denicem bakalım
-Reklam-
0 oy
(416 puan) tarafından
Şalca hsjsjs bayılırım salçalı makarnaya :D 
tarafından
Ya klasik geldi o da :D
0 oy
tarafından

Sogan guzelce kavur icine biber domates ekle iyce kavrulsun ezilsin sonra makarnayi at uzerine maydanoz dogra susle

(2,247 puan) tarafından
Bayılırım en sevdiğim bide kıymalı makarna
tarafından
Sağol canım
tarafından
Afiyet olsun canm
Evet bende severim canm
0 oy
(228 puan) tarafından
Krema varsa makarnanin suyunu bi bardak ayir. Salcayi kavur sarimsak at krema koy. Snra o ayirdgin suyu koy iyicene kaynasin. Biraz kasar peynir koy. Miss gbi cok severm immm
tarafından
Kremam var bakıcam ona canım hem farklı olur
0 oy
(45,036 puan) tarafından

Kıymalı sos olabilirmi:angel:.       

tarafından
Kıymam yok ama kıymalı sos çok geldi tarifleri denicem :)
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Klasik domates sosu seviyorum 

Birde kreman varsa eğer onunla bir sos var. Netten bulabilirsin kekiklim yazarsan kremA kekik falan

Bir tane de bir ismi  var mi bilmiyorum kendime yapıyorum seviyorum. Makarnayı hasladigim sudan yarım baalıp içine yarim tavuk bulyon bir çay kaşığına yakın karabiber bir çay kaşığı pulbiber atıyorum. Acı sevmiyorsan biberi azaltabilirsin. Salçayı kavurduktan sonra bu karışımı katıyorum en son da makarnayı koyup iyice karıştıyorum. 
tarafından
Sağol canım deniyim kremalı olanabi bakiyim
0 oy
(1,471 puan) tarafından

Ben makarnayı haşladığım suyu dökmüyorum az bişe ayırıyorum soğanı kavurup domtesi koyuyorum içine salça bide mkarna suyu koyuyorum k. Biber nane pul biber tuz pişiyorum hepsini sonra mkarnayı döküp onunlada braz pişirip yiyoruz :)

tarafından
Sağol canım deniyim bende :)
0 oy
(598 puan) tarafından
Soğan yeşil biber doğra kavur sonra domates ister rendele ister küçük küçük doğra üzerine biraz maydanoz bi diş sarımsak soğanla biberin üzerine dök onuda iyi kavur az bişey salça karabiber tuz onlarida bi güzel kavur sonra makarnayı aktar karıştir mis :)))
tarafından
Sağol canım :)
0 oy
tarafından
Ben dün akşam yaptım. Önce tencereye yag sarımsak koydum biraz kavurdum . Domates sos biraz salca biraz tereyag koydum.sonra makarnayı attım üzerine su koydum kendi sosunda pişti. Éşim cok beğendi bide üzerine beyaz peynir seviyorum ben
tarafından
Ay bu aklıma yattı deniyim bunu
0 oy
(13,139 puan) tarafından
1 havucu küçük tarafı ile rendele az kıyma kavur havucu koy öyle de kavrulsun 2 domates rendele koy pişsin 1 tatlı kaşığı ketçap 1 tatlı kaşığı salça ekle 1 su bardağı su ile sosunu aç. Baharat ekle varsa defne yaprağı çok yakışır 5 dk da onla kaynat sarımsak ile aran varsa 1 diş de sarımsak rendele tatlı kaşığı tereyağı ekle harmanla 
tarafından
Sağol canım deniycem şuan kıymam yok başka zaman yapicam bunu :)
(13,139 puan) tarafından
Afiyet olsun kuzum kıymasız da olur sade sos şekilde bunu yapabilirsin. ❤️
0 oy
tarafından
Kıymayı kavur sonra Salça ekle azıcık sulandır biraz sarımsak severseniz ekle çok az reyhan kat kıymaya. Tuz pul biber... Efsane sos olur 
tarafından
tarafından
Tabi nasıl istersen :)
0 oy
(640 puan) tarafından
Domates azcık kıyma  pul biber kekik bunalrı pişir dök süperrr miss
tarafından
(640 puan) tarafından
Yap canım inş çok güzel oluyo kıymayı kavur domates rendele kavrulan kıymaya koy pişir keik pul biber çok güzel oluyo
0 oy
(17,312 puan) tarafından
Ben kırmızı biber yeşil biber ve havucu küçük küçük doğruyorum. Yağda kavuruyorum. Sonra üstüne rendeledigim domatesi döküyorum. Içine de tavuk bulyon atıyorum. Biraz da salça. Altını söndürmeye yakın nane ve maydanoz atıyorum. Daha sonra hasladigim makarnayı atıp karıştırıyorum. Mis gibi oluyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.
25 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mlkars (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
4 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sirindn (2,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
5 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 165 göst.
28 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde &Sukufe& (8,005 puan) tarafından soruldu

409,310 soru

12,302,150 cevap

38,469 kullanıcı

Kategoriler

...