0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Tam 1 yıl önce, aslında tam da bugün doğması gereken kızım 20 günlüktü. Saat sabahın 5 i i. Yavrum göğsümü emiyor, o an çalan bir telefon... Eşimi kuzenim arıyor. Açmak aklıma bile gelmedi, kalk dedim kalk annem felç oldu.. Açtı telefonu, tamam abi dedi kapattı. Dedim, noluyor annem felç mi oldu, ne oldu? Durdu, gözümün içine baktı, başımız sağolsun dedi. Olamaz dedim, annem bana bunu yapamaz, ben lohusayım, benim sütüm kesilir, yakamaz benim ciğerimi.... Yandı ciğerim, yavrumu bıraktım yere, neden dedim neden? Anne gitme, olmaz şimdi, daha aramızı düzeltecektik, belki unutacaktım herşeyi, beni hiç mi sevmedin? Herşeyin yarım kaldığı gün bugün. Zamanı geri almak mümkün olsa yine aynı mı davranırım, yoksa bir sünger çeker, bu olgunlukla mı devam ederim bilmiyorum. Ama çok üzgünüm çok... 

17 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Ben 3 yıl oldu görmeyeli 
(275 puan) tarafından
Sağ mı? Eğer öyleyse hala vaktin var demektir. Bizim hep kopuktu ilişkimiz, ilişki denilemezdi bile ana kimseye bu kadar yanmadı sanırım.
(1,698 puan) tarafından
Sağ cnm en acisida bu ya olmuş olsa ALLAH korusun mezarına giderdim
-Reklam-
0 oy
(95 puan) tarafından
Rabbim sabırlar versin sana canım mekanı cennet olsun inşallah 
(275 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun kardeşim Allah kimseye yaşatmasın
(95 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Başınız sağ olsun canım. Çok üzüldüm. Ama Allahın takdiri. Yerinde dinlenirsin rabbim. 
(275 puan) tarafından
Amin, inşallah mekanı cennet olur :((
0 oy
(29,454 puan) tarafından

Rabbim diğer dünyada iyi etsin birbirinize mekanı cennet olsun:(

(275 puan) tarafından
Amin inşallah :(
0 oy
tarafından
Başın sağolsun kardeşim 
(275 puan) tarafından
Allah bin kere razı olsun
0 oy
tarafından

:( çok kötü oldum canım Rabbim sana sabır versin inşallah :'( Allah annenin mekanını cennet eylesin inşallah sanada sabır versin :(

(275 puan) tarafından
Amin inşallah mekanı cennet olur :(
0 oy
tarafından
Allah sabrini versin canım basin sağolsun 
(275 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim sabır versin mekani Cennet olsun inşallah canım
(275 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun kardeşim
0 oy
tarafından
İçim acıdı yaa rabbim sabır versin 
(275 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Ahirette kavuşur sunuz inşallah anaya yanmayan yürek mı var el olsa ele ağlar insan ölümün yüzü soğuk kabullenmesi çok zor rabbim varsa günahlarını affetsin rahmet ve merhamet eylesin inşallah 
0 oy
tarafından
Okurken agladım Rabbım sabir versin sana canım
0 oy
tarafından
Alalh rahmet eylesin inşallah. 
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Allhim rahmet eylesin:( çok üzüldüm canım .... 
0 oy
(14,748 puan) tarafından
Cok üzüldüm okurken. Başın sağolun. 
0 oy
(135,753 puan) tarafından
aglattın beni basın sagolsun
0 oy
tarafından
Seni en iyi ben anlarım canım 2 sene önce de benim annem.vefat etti hastaneye yattigi zaman doktorlar gelip direk öleceğini söyledi 1.5 ay uyku uyumadık gece gündüz hep yanında durduk onun yanında şen şakrak gülüp oynayıp hastane bahçesine çıkıp haykira haykira ağlardım hastanede herkes beni tanımıştı korktuğum başıma geldi ne yazık ki :( annen öldü kelimesini duyduğun anda o içine düşüp hiç sönmeyen ateş parçasını eksiklik duygusunu hiç bitmeyen gözyaşını sızım sızım sızlayan yürek ağrısını en iyi ben bilirim içinden hiç uğurlayamamak o kadar kalabalığın içinde için için hep kimsesiz kalmak nedir bilirim morg da yanağından öpmüstüm o buz gibi soğukluk hiç gitmedi dudaklarımdan Allah yardimciz olsun Allah kimseye böyle ansızın yaşatmasın :(( annelerimizin mekanı cennet olsun 
0 oy
tarafından

Allah rahmet eylesin annenle dargın mı gittin aramızı düzeltecektik yazmışsın ya 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 237 göst.
26 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 571 göst.
0 oy
13 cevap 477 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esnmhmt (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 264 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Anneolmakask (913 puan) tarafından soruldu

411,692 soru

12,393,601 cevap

44,008 kullanıcı

Kategoriler