0 oy
256 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (62 puan) tarafından
Bugün doktora gittm toprak yeme istegi var bende ddm. Dedi biz kan değerlerine falan bakamıyoruz sana direk vitamin yazayim anlamadm gitti neye göre doktor olmuş bunlar belki benim demir vitamine ihtiyacm yoktur fazla vitamin kullaniminin yanlis oldugunu bilmiyorlar sanki .

7 Cevaplar

0 oy
(1,860 puan) tarafından
Bakıyorlar aslında... 
(62 puan) tarafından
Bakmadi bende anlamadm hamileyken yapiyolardi
(1,860 puan) tarafından
Herkes bir cins, belki tahlil yaptırmak istememiştir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kan tahlili yapıyorlar aslında neden bakamıyoruz dedi 
0 oy
(507 puan) tarafından
Canım Corona dan dolayı birkaç haftadır bazı sağlık ocakları kan almayı durdurmuş. İğne yapmıyorlar kan almıyorlar sadece aşı yapıp muayene ediyorlarmış belki onun için bakmamıştır
0 oy
(2,004 puan) tarafından
Banada direk vitamin kan verdi kullanmadim doktora sorup kullan derse kullanirm hamileyim 
0 oy
tarafından
Bakmak zorunda canım 
0 oy
tarafından
Hayır bakılıyor daha 3 ay önce baktırdım 
0 oy
(2,460 puan) tarafından
Ben daha geçtiğimiz çarşamba günü verdim kan. 
(62 puan) tarafından
Sizce kullanmasam mi korktm valla
(2,460 puan) tarafından
D vitamininin fazlası zararlı. Hatta çoğu vitaminin fazlası zararlı. Bilemedimki ben de mesela halsizlik devamlı yorgunluk var enerjim hiç yok doğumdan sonra da vitamin ve kan haplarımı fazla kullanmadım dedim. Emzirdiğin için vitamin değerlerin düşmüş olabilir dedi. Tahlil yaptırdim değerlerim normal çıktı. Bakmadan yazsaydı bana zarar verebilirdi mesela

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 35 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 246 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melisakay67474 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 174 göst.
15 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Furkimmmmm (119 puan) tarafından soruldu

412,680 soru

12,424,476 cevap

45,403 kullanıcı

Kategoriler

...