0 oy
1,315 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından

Kızlar az önce esim balkonu serdi bi güzel orda yatalım diye hava cok sıcak gercekten. Neyse sonra ben gectim uzandım onu bekliyorum tam yattım duvardan böcek indi geldi kulagımın oraya ben bi bagırdım. Kactım karnımdan kalkmam da zor oldu ama ben bu yasıma kadar her türlü böcekten hayvandan korkuyorum elimde degil. Esim normalde cok anlayıslı ama bu tarz tepkilerimde cok kızıyo bi kızdı abartma kücücük falan o öyle yapınca daha cok aglayasım geldi ne yapım elimde degil :( küsecem barısmayacam 

24 Cevaplar

0 oy
(214 puan) tarafından
Ben hıc duramam gordugum ortamdan kalkarım hemen eve girip dua alırım sankı heryerımdegezıyo gıbı oluyorum banada ailem korkacak ne var diyor ama elde degıl 
(48 puan) tarafından
Böcekden uzaklastım hala tiskintiden hopluyom :)))
-Reklam-
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Benim esimde kizar ani tepkilerime. Sesimim disardan duyulacak derecede yuksek cikmasina. Bocek korkusunu abartmamkssin canim. Ama esinle kusme konusu abarti olmus. Sanirim hamislik hormonlarii :)))
(48 puan) tarafından
Canım benımmm agzından bal akıyo abartmamıssın dedin yaa :)))
(1,555 puan) tarafından
Valla canim gercekten abartmamissin. Az once ari girmisti mutfada kapisini cektim ari gidene kadar acmadim da girmedim de :) gecenlerde de sivri sinek vardi tam öldüreceğim baktim az irice korktum olduremedim :D
0 oy
(342 puan) tarafından
Kız bunun icin küsülmez eger hala kızgınsa sakaya vurdurak konuş küsülecek aglanacak bişi yok bende cok korkarım gecen mesel köyde ipi yılan kafası sndım aradım adam yaylada ben evde ylan var diye geldi baktı ip dalga gecti baya bi bende kendime güldüm bnde onla beraber dakga gectim 
(48 puan) tarafından
O an ki tepkim öyleydi de onun kızma sına kırılmıstm. Ama gecti mecbur gececek :)
(342 puan) tarafından
Yni gerek yok canım bunun icin fln
0 oy
(1,458 puan) tarafından

Bende abartmışsın diyimde çıldır :D:D:D şaka şaka. Valla ben çok ama çok korkarım ya

(48 puan) tarafından
Bak beni cıldırtma aynı memleketten misiz bulurum seni haa :)))
(1,458 puan) tarafından
Oooo bak seeeen :)) adanalisin yani. Bul bakalım. Neresindensin adananin
(48 puan) tarafından
Çukurova sen ;)
(1,458 puan) tarafından
Sarıçam   :)

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 2,023 göst.
0 oy
24 cevap 1,017 göst.
11 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 210 göst.
0 oy
19 cevap 499 göst.
11 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Gkchtc (347 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,984 soru

23,837,845 cevap

319,197 kullanıcı

...