Öyle çok alışveriş yapan biri değilim pandemi dönemi zaten bugün nette evde giymek için etek falan denk geldim tayt aldım çok bir şey tutmadı 70 lira tuttu ama şuan öyle bir vicdan azabı cekiyorum ki eşimde her ay bir şey al diye para verir bende alırsam kızıma alıyorum annem baba parasını har vurup harman savunuyordun eş parası tatlıymış demi diyor şakasına eşimde ben bir şeyler aldıkça seviniyor ben alınca bir şekil oluyorum hala yenemedim bu şeyi ne yapacam bilmiyorum
Bence takilma canim, ihtiyacin olani yada begendigini elbet alicaksin. Baba evi normal geliyordu es evine alisana kadar garipsiyorsun. Bende baslarda oyleydim simdiii hiiic dusunmem
Kendine şükret ben evlendim evleneli kendime bir çorap bile almadım hamile kaldım 5kurus bile olsa kızım için kullandım şimdide 2 kızım var onların eksiklerine veriyorum bezlerine mamalarına harcıyorum eğer durumunuz iyiyse vicdan azabı çekme elbet alışveriş yapmak senin de hakkın
Bende öyleyim valla 500 TL param vardı harcamaya kıyamadım sonra eşime veriyorum borç diye alıyor tekrar veriyor sonra ben yine harcayamıyorum bu dögü devam edip duruyor alsam da keşke almasaydın falan diyorum eşimde istediğini al diyen birisi sorun bende sanırım
1,486,913 soru
24,308,104 cevap
344,564 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın