0 oy
367 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar cinsiyeti en başından ne hissettiniz hissettiğiniz doğru çıktı mı 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız hissettim ama 9 ay ruyamda oğlan doğurdum kokoşum oldu ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz hissettim esim erkek hissetti sonuc oglum olacak
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Ben oğlum olacağını hissediyordum 3 kere de rüyam da gördüm oğlum olacak inşallah 
tarafından
Bende rüyamda sadece bebeğe baktığımda cinsiyetinin ne olduğunu biliyordum
(5,404 puan) tarafından
Benim ruyalarim ilginçti. Bir keresinde cinsiyet ne diye konuşulurken bana rüyam da  ki ses senin karnındaki erkek demişti
0 oy
tarafından

Hissettim mi bilmiyorum ama kız olsun çok istemiştim 2 oğlum var şükür birde kızım oldu <3

0 oy
(7,620 puan) tarafından
Bekarliktan beri ilk çocuğum erkek olacak dedim ve erkek bebeğe hamileyim
0 oy
tarafından
Hamile olduğumu öğrendiğim an içimden kesin kız olur demiştim ki Rabbime şükür Öyle de oldu
0 oy
(5,138 puan) tarafından
İlk öğrendiğimde hep oğlum dedim oğlum oldu :)
0 oy
tarafından
Ben hep erkek hissediyodum yanılmadım 12.hafta da öğrendik erkek çok istiyodum çünkü 3 kızdık biz erkek yok sülale de pek 
tarafından
Bende hissediyorum ama bazen böyle acaba diyorum ama yoğun hissediyorum:)
0 oy
tarafından
Dusundumde hatrlayamadim
0 oy
(319 puan) tarafından
Ben daha hamile kalmadan diyodum erkek olur benimki . Nasıl test yaptım pozitif çıktı hep icind E erkek geçiyordu öyle oldu . Ikincide anlam veremiyorum valla bazen kız hissediyorum bazen erkek dil alışkanlığı hep oğlum diyorum karnimdakine ama kız da hissediyorum . Bakalım valla merak ediyorum açıkcası hemen cinsiyeti öğrensem de kurtulsam :)  
tarafından
Yaa bı oğlusun var bir de kızın olsa deme keyfine Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı olarak versin inşallah:))
(319 puan) tarafından
Aynen kız çocuğu çok seviyorum zaten:))
0 oy
tarafından
Ikisinde de erkek hissettim ikiside erkek :)
0 oy
(679 puan) tarafından
Ruyamda  bile kiz görmüştüm ama değilmiş erkek :) çok emindim kiz olacağına 
0 oy
tarafından

Rüyamda gördüğümü doğurdum resmen ne cinsiyeti :D

0 oy
tarafından
Erkek diyodum ben bjde o kadar emindim ki yani. Mavi kiyafetler almistim. 12. Haftada erkek dediler 16da bi gittik kiz :D iyiki de kizim olmus diyorum simdi :)
0 oy
tarafından
Üçünde de hissettim üçüde doğru çıktı 
0 oy
(2,270 puan) tarafından
İkiside çıktı ilki erkek ikinci kız kızı zaten doğumda öğrendik doğurana kadar kız demiştim şükürler olsun rabbime 
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Benim doğru çıkmıştı kesin oğlum olcak benim derdim oğlum diye severdim karnımı :)  hatta hamile olduğumu bilmiyordum ben onu da rüyamda  görmüştüm . Kaynım evlenecekti onun için kıyafet bakıyorduk eşimle. Bakarken o an eşime ben rüya gördüm yüksek topuklu giymeyeceğim demiştim. Eşimde belki hamilesindir düşersin filan uzun ttopuklu ayakkabı almayalım o zaman bişey olmasın demişti ne alakaysa :)) meğerse 10 günlük hamileymişim içimize mi doğduysa. Düğünde bile eşim sessiz sessiz dikkatli yürü kıyafet dolanmasın ayağına karnına dikkat et filan derdi. Rüyalarım genelde çıktığı için biz hamile olduğumuzu bilmeden kabullenmişiz heralde olacağımı :))
0 oy
(4,368 puan) tarafından
Ne hissedersem tersi cikti ;D
0 oy
tarafından
İlk çocuğumda hep oğlum diye seviyordum ve doğru çıktı şimdi 2.ye hamileyim kızım diye sevdim 20. Haftaya kadar sonra erkek çıktı yanıldım bu sefer 
0 oy
(136 puan) tarafından
Evet ben bebeğimin ultrason fotosunu görünce dedim ki bu çok minnoş birşeye benziyor kesin kız dedim böyle minnoş duruşlu erkek olmaz dedim kızım olucak Allah izin verirse 
tarafından
İlk ultrason fotoğrafina baktığında sağ tarafta mi duruyordu sol tarafta mi duruyordu annesi :))

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 189 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
1 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 477 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 139 göst.
22 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,230 puan) tarafından soruldu

412,225 soru

12,409,380 cevap

44,770 kullanıcı

Kategoriler

...