0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mesela bir yasindaki çocuğa aylık 500 harcarsak 2 yaşındaki çocuğa 600 mu harcanır yani. Rakamlar temsilidir

11 Cevaplar

+1 oy
(28,861 puan) tarafından

Alakası yok .

Gereksiz şeyler almadıkça  masraf büyümez

(28,861 puan) tarafından
Kimin benimmi ?
(4,152 puan) tarafından
Hihii ewet
(28,861 puan) tarafından
Hayır yok kızım 1 yaşında. Neden sordun ?
(4,152 puan) tarafından
Alakasi yok yazmissin ya tahmin ettm buyuk cocugunun olmadigini.
(28,861 puan) tarafından
Anladim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Küçükken meme emer Bi kıyafet masrafı oluyor sonra ek gıda ya geçiyor ekstra yiyecek alınıyor bebeğe sonra mama içiyor mama masrafı oluyor sonra beraber markete gitmeye başlıyorsun markette gördüğü herşeyi istiyor oyuncak istiyor vsvs yani büyüdükçe masraf daha çok oluyor 
0 oy
(2,093 puan) tarafından
Büyüdükçe kıyafet alıyorsun 

Büyüdükçe dilleniyor istekleri bitmiyor 

Okul hayatı vs masraflar artar tabi :)
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Çocuk ailenin gözüne görünmeyen masraf demek Tercih meselesi ama mesela devlet hastanesine çocuklarımı hiç götürmem.  Özel de ya da mümkünse isin de iyi olan proflari tercih ediyorum. Birşey alırken herşeyin en iyisini almaya dikkat ederim. Büyüğün odası var mesela küçük 1.5 yaşına yaklaşıyor ona da oda yapicaz.  Büyüğün okulu , kitabı, eksiği gediği hiç bitmiyor.  Büyüme caginda ve birşeyi görüp çok begenip almak isteyebiliyor. Küçük kızım şuan birseyin farkında değil ama büyüdükçe onun da kendince istekleri olacak. O yüzden küçükken mama, bez, ihtiyacı olan bebeğin buyudukce ihtiyaçları hiç bitmiyor. 
tarafından
Evet şuanda mamasina zor yetisiyorum. Hazırlıklı olayım ozaman, bı kanguri bile alamayacak haldeyim umarm çok artmaz, Ankara'da bebek arabasini sürecek kadar kuvvetli degilm  :) teşekkürler yorum icin
0 oy
(15,461 puan) tarafından
Artık büyüdükçe senin ona aldıklarını değil kendi istediklerini aldırıyor. Misal geçenlerde internetten kıyafet bakıyordum elbise al bana diyor cimcimem. Başka çocuklarda gördüklerini ister oldu. Eskiden ne güzeldi kendi kafamıza göre alıyorduk.
0 oy
tarafından
Rakamlar baya temsili :d 1 yaşında hiçbir masrafı yok çocuğumun biz ne yiyorsak yiyor , büyüyünce okuldu kurstu artiyor
0 oy
(1,258 puan) tarafından
Sanmiyorum bezi mamasi bitince masrafta bitiyor 2 yasinda bez mama kullanmicak ne masrafi olucakki
0 oy
(671 puan) tarafından
E bebekken emiyor sonra büyüyor bez çoğalıyor süt istiyor mama istiyor sonra büyüyor ekmek fazlalasiyor herşeyden istiyor sonra okul başlıyor zaten masraf bitmez :))
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Kız büyüdükçe ne görse istiyor onun etkisi de var tabi ihtiyaçları da artıyor. 
0 oy
(123,190 puan) tarafından
Valla nasi yapilir bilemiyomda hayir demeyi saglam ögretmeliyiz her istedigini almam ben 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 379 göst.
17 Eylül 2020 Aile kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 211 göst.
4 Aralık 2022 Aile kategorisinde Miniklerin annesi (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Esr96 (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 265 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Erceyl (379 puan) tarafından soruldu

406,465 soru

12,188,932 cevap

36,707 kullanıcı

...