0 oy
930 göst.
Diğer kategorisinde (2,242 puan) tarafından

iyi geceler hanimlar :) birkac kisiden duydum 9 da yatiyormus bebisler harbi dogru mu oyle olan varsa nasil basardiniz benim kizim 20 aylik hala 12den once uyumuyo butun gun oglen bir saatlik uykuyla duruyo :ermm:

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla öyle şanslı anneler var benim arkadaşımda 9da 3 çocuğu birden uyur bende öyle alıştırayım dedim 2 gün akşam 9da beşiğe koydum 11 e kadar ağladı geri çıkardım malesef. 14 aylık doğduğunda geceleri hastanelere gidip gelmekten uykusu mahvoldu yavrumun hala uyku nedir Bilmez şimdi biz yatağa girince beşiğe koydum yoksa ağlayıp pert ediyor kendini beşiğe koyup 40  50 dakika sallıyorum anca uyuyor 1 gibi sonra 3 te kalkıyor 4 te 5te 7 de sürekli mızmız  çıkarıp kucağımda uyutup susturup geri beşiğe koyuyorum malesef anlayacağın beni hayattan ve çocuktan soğuttu :(((  büyük kızım bebekken çok usluydu akşam 10da yatardı sabah 8e kadar ☹️☹️
(2,242 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ya hastaneye niye gittiniz gecmis olsun insallah simdi birsey yoktur . cidden cok zormus bende diyorum bunu saglicakla buyuteyim yeter diyorum dogdugundan beri kolikti uyku duzeni yoktu aylarca uyku ne bilmedim simdi yine dogru duzgun uyuyamiyom. canlari saolsun :) ama bir sekilde alistirmamiz lazim yoksa hayattan zevk alamiyoruz
tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun. Kızım hem kolikti hemde 10 günlükken kakadan kan geldi süt alerjisi varmış ama teşhis konulana kadar 2 aylık oldu ve biz 1 buçuk ay boyunca gece 3 te 5 te hep hastanelerde acillerdeydik sadece süt alerjisi diyorlardı ama kanama durmuyordu meğerse laktoz intoleransı varmış sonra teşhis koyuldu sütten kestik mamalar kabız etti fln diye uğraşıyorduk gece gündüz acilde lavman yapılıyor ama çocuğun ağlaması hiç durmuyor 4 buçuk aylık olunca artık yüzüğümü satıp üniversite hastanesine götürdüm meğerse yumurtalıklarında 1 buçuk santim ve 6 milim kistler varmış sonra vücutta kıllanma başladı fln tabi ben bu dönemde yalnızım eşim bazen 2 günlük göreve gidiyor annem hastaydı gelemiyordu kaynanam başka şehirde ben gece gündüz çocuk gibi ağlıyorum hem yorgunum hem bebeğim hasta bişey yapamıyorum birde uykusuzluktan göz damarlarım kurumuştu baktım bi gün tvyi insanları bulanık görüyorum eşime dedim hemen beni hastaneye götür gittik çok şükür önemli bişey değilmiş doktor çok fazla uykusuz kaldığı için göz damarları kurumuş dedi 1 buçuk ay suni gözyaşı ve damla kullandım 9 ay boyunca uyku yoktu koliği 6ci ayda bitti kist sancıları kusmalar derken 9 ay çocuk gibi ağladım birde üstüne kendim afedersin boktan bi temizlik takıntım var bebek 2 saat uyusa o zamanda kalkıp evi temizler siler düzenlerdim sonra eşim baktı olmuyor uyku ilacı aldı bana Allahtan çok derin uyutmuyor du 2  3 saat uyuyup hemen çocuğun sesine kalkıyordum çok zor günler yaşadım inan. Tabi bu kadar hassas hasta diye ek gıda içinde çok zorlamadım az az çorba fln vermeye çalıştım hanımefendi yemedi zorlayınca kusuyordu pek zorlamadım sonra 9 aydan 11 aya kadar biraz daha iyi oldu gecede 3  5 saat uyurdu ona bile o kadar mutlu olurdum ki anlatamam :( sonra 11 aydan sonra yine başladı huysuzluk ve saat başı kalkar 14 aylık hala 1 parça ekmek yemez bugün kaç kez eline bisküvi elma dilimi fln verdim yemiyor bende zorla ağzına biberonla boşaltıyor um azar azar çorbaları yapacak bişey yok sabrediyorum inşallah Allahın izniyle en kısa zamanda yemeğini de yer uykusu da düzelir uyur oda bende rahat ederiz inşallah amin tek isteğim bu birde yürümesi inşallah. Allah biz annelerin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah hayırlı evlat olsunlar.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
27 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Zencefil (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 332 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Evin6231 (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 178 göst.

408,505 soru

12,274,396 cevap

37,691 kullanıcı

Kategoriler