0 oy
484 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (594 puan) tarafından
Ve nasıl koyuyorsunuz?

12 Cevaplar

0 oy
(1,290 puan) tarafından
Yazın limonata yapmak için portakal limon koyuyorum canm ben
(594 puan) tarafından
Limonata pek içmiyorız ya biz yapmadım hic yani suan bile :) teşekkür ederim yorumun için
(1,290 puan) tarafından
Rica ederim kışın başka bisi atmam aklıma gelmiyo ama yazın oooo
(594 puan) tarafından
Aynen ya genelde yazın cok atılıyor nedense ')))
-Reklam-
0 oy
(17 puan) tarafından
Fasulye , komposto için vişne, et, sarma yapıp konulabiliir 
(594 puan) tarafından
Vişne suan da varmı ki... Fasulyeyide yazın atıyorum ben. Et zaten kurbandan oluyor.. sarma da yazdan koydum yaprak Sarıcam
0 oy
tarafından
Allah ne verdiyse koyuyorum
(594 puan) tarafından
Mesela kızzz kışın aklıma gelmiyor ne konulurki
0 oy
(10,495 puan) tarafından
Ben lahana sarartip koyuyorum portakal koyuyorum 

Aslında kışın fazla bişey yokki koyalım benim aklımda gelmesi
(594 puan) tarafından
Dimi bence de ya koyılcak bişey yok dediğin gibi
0 oy
tarafından
Patlıcan kızartıp koyuyorum karnıyarık falan için

Fasulye kavurup koyuyorum 

Manti yapıp koyuyorum 

Yuvarlak köfte yapıp koyuyorum 

Hoşaflık erik koyuyorum 

Sarma yapıp koyuyoruz 
(594 puan) tarafından
Kışın koymak için sordum ben yani suan için kuzum.sağol yinede
0 oy
(568 puan) tarafından
Lahana valla en sevdiğim sarma bide cennet hurması 
(594 puan) tarafından
Lahanayı pek yapmıyorum ben zor geliyor aslında yapsam koysam iyi olur da .. cennet hurmasını nasıl koyıyorsun
(568 puan) tarafından
Direk öyle domates gibi poşete atiorm çıkınca biraz sulanio tam olmamış olandan koyun kestanede atiorm pişmiş ama seviyorum ben bir iki defa bal kabağı attım tadı degiati sulandi sevmedim
(594 puan) tarafından
Balkabagı bende attım bakalım nasıl Olcak oğlana corba yapmak içinn
0 oy
(12,692 puan) tarafından
Karnıyarık için patlıcan kırmızı biber közleyip koyuyorum taze fasulye haşlayıp koyuyorum lahana koyuyorum   
(594 puan) tarafından
Patlıcan taze fasulye felan yazın koyuyorum ben. Lahana yı sarıpta mı koyıyorsun
(12,692 puan) tarafından
Yok haşlayıp koyuyorum
(594 puan) tarafından
Hımm yazın sarmak için dimi. Sarıp koysak daha mı iyi olur acaba
(12,692 puan) tarafından
Yaz kış ne zaman istesem yapıyorum daha pratik oluyor ben hiç sarıp koymadım pirinçler buzlukta kırılır diye
(594 puan) tarafından
Hmm tamam canım teşekkür ederm
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Ben limonnve portakal yikayip tum tüm atiyorum yazin limonata yapnaknicin, larnabar, brokoli olabilir, yikayip parcalayip natiyorum , lahana sarmasi yapip atiyorum
(594 puan) tarafından
Karnabahar parçalayıp atıp cıkarynca nasıl oluyor acaba onu denesemmi acaba
(6,978 puan) tarafından
Ben senelerdir yapiyorum hic sorun olmuyor canim, ama brokoli biraz dökülüyor
(594 puan) tarafından
Tamam canım cok teşekkür ederim karnabaharlı deniycem
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Herkes yazdan koyulanı yazmış canım valla kışın pek bir şey yok sanırım 

Pırasa 

Bal kabağı 

Lahana sarması

Portakal,limon

Ispanak 

Aklıma başka bir sey gelmedi canım 
(594 puan) tarafından
Evet canımm. Kısın pek koyulan birşey yok sanırım
(3,276 puan) tarafından
Pırasa at ben atıcam ıspanak denicem güzel suku portakal bulursam ondanda aticam kızım yer
(594 puan) tarafından
Ispanak denicem bende bakalım dediğin gibi
0 oy
(774 puan) tarafından
Kışın yemeklik bile bulamıyorum ki dolaba atacak bişey olsun ıspanak attım geçen gün doğrayıp lahana haşlayıp koyuyorum geri kalan herşey yazında var zaten gelmedi hiç aklima bişey
(594 puan) tarafından
Ispanak dograyıp mı atıyorsun
(774 puan) tarafından
Doğradım yıkadım kuruttum iyice öyle attım canım
(594 puan) tarafından
Tamam canım yapıcam bende ıspanak denicem
0 oy
(848 puan) tarafından
Portakal rendesi yazin keklere koyarim
(594 puan) tarafından
Tamam canım bak bu olabilir limonata yapmıyorum ama kek için olabilir
0 oy
(777 puan) tarafından

Portakal kabuğunu küçük küçük doğrayıp koyuyorum aşure için :)

Yaza limonata yapmak için limon ve portakal koyuyorum

Ispanak ve pırasaları yıkayıp doğrayıp koyuyorum 

İlkbaharda da vazgeçilmezim bol bol enginar koyuyorum

(594 puan) tarafından
Enginar yemiyoruz biz yaa. Nasıl yapıosun onu
(777 puan) tarafından
Pazarda temizletiyorum eve gelince suyundan çıkarıp poşetliyorum.çok faydalı bi sebze keşke alışsanız
Bol soğanı zeytinyağında kavuruyorum.donra küçük doğradığım havuç,patates ve ayıklanmış bezelyeyi koyuyorum.tuz ve 1 yemek kaşığı şeker koyup kısık ateşte biraz kavuruyorum.sonra enginarların içine bu harcı koyup geniş bi tencereye koyuyorum.üstüne limon suyu ve normal su koyup kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişiriyorum.çok lezzetli oluyor.
(594 puan) tarafından
Annemde yapardı nasıl yapardı bilmiyorum. Dediğin gibi ayıklaması zor oldugu için yapmıyoruz. Ne güzel ayıklıyorlarsa burda yapan yok sanırım
(777 puan) tarafından
Ayıklıyorlar canım.bizim burda dolması çok sevilir ama ben zeytinyağlı bu anlattığım şekilde daha çok seviyorum
(594 puan) tarafından
Tamam canım cok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 37 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde PEFEKEGE (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
3 cevap 62 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kralice55 (6,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,611 soru

12,120,851 cevap

36,475 kullanıcı

...