0 oy
486 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Güne rüyasında " Tövbe Estağfurullah " diye sayıklayan bi eş ile başlamak. :D arada rüyasında kahkaha atıyor konuşuyordu felan ama bu ilk oluyor neden öyle dedi acep. :angel: sız nasılsınız gün e nasıl başladınız?? Yada hâlâ uyuyamayan var mı ? 

11 Cevaplar

0 oy
(2,069 puan) tarafından
ben cay suyu koyarak basladim.kahvalti hazirladim.esim ise gidecek.sonra ev isi yemekler ütü  derken oglen yemege gelir.sonra aksam yemege gelecek.bugun nöbetçi  tempolu bir gun beni bekliyor
tarafından
Oo kolay gelsin şimdiden  :)
(2,069 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(1,449 puan) tarafından

Gecenin 3 'nden beri yatakta dönüp dolaşıyorum :O

tarafından
Hayırdır inşallah ? Sıcak olunca da hava öyle oluyor maaleaef
(1,449 puan) tarafından
2 haftadır uyuyamiyorum nedense hem sıcak hemde bilmiyorum :(
0 oy
tarafından
Günaydn canim
tarafından
Günaydın biraz geç oldu ama :))
0 oy
(7,115 puan) tarafından
 Günaydınnnnnn sabaha kadar 5 defa tuuvalete cikip uykusunu tam alamamis biri nasil olursa suan oyleyim galiba bugun butun gun agresif olcam
tarafından
Ay bende aynıyım eşim birde yattığım tarafı aldı şimdi duvar tarafından kalkmak daha bi işkence adam bana destek olacağına iyice sıkıntıya sokuyor
0 oy
(2,849 puan) tarafından
Gunaydin canim bende esime kahvalti hazirladim ise gonderdim oglani doyurdum simdi de uyutnaya çalışıyorum 
tarafından
Günaydın :))) benim kahvaltı  sorunum yok hiç ama çocuk olunca olur heralde
(2,849 puan) tarafından
Nasil esine kahvalti hazirlamiyormusun
tarafından
Eşim evde kahvaltı yapmaz zaten kendini mutfakta çalıştığı için iş yerinde hem kahvaltı hemde akşam yemeği yiyip geliyor
0 oy
(290 puan) tarafından
Gunaydin tatlim gecenlere kadar benim esimde sabahlara kadar ruyasinda guler konusurdu bebis doğduqdan sora oyle bisey yok valla nasil gulerdise esimle uyumakdan korkardim simdi sukur duzeldi
tarafından
Bizimki çok çok yorulursa o gece ya konuşur ya güler sabah naptıysa gece dilindedir :D yorgun olduğunda
0 oy
(6,135 puan) tarafından

Günaydın kız kocana sorsana biz nerden bilelim kulağının dibinde isminle bi bağır bakiyim bi :D

tarafından
Ay unuttum ben onu:D
(6,135 puan) tarafından
Allah seni emi iş yapacan
tarafından
Mesajda sorarım ki :D
(6,135 puan) tarafından
Hatırlayacagini sanmam ama :) hadi bakalim
tarafından
Sabah işe giderken de sorsam hatırlamaz ki :D unutuyor hemen
0 oy
(2,181 puan) tarafından
gunaydinn :) su icip geleyim diyene kadar yatagin herbi kosesine yayilmis bi kocayla uyanmis bulunmaktayim daha fenasi benim ayicigima sarilmisti :D
tarafından
Bizimkide öyle hemen bi fırsat bulmasın yeter ki
(2,181 puan) tarafından
☺️☺️ dogrudur valla yayilmayi seviyolar
tarafından
Bende seviyorum ama eşim varken olmuyor yapmıyorum
(2,181 puan) tarafından
ben bebek varken yayilamiyorum dogumdan sonraya sakladim hevesimi
tarafından
Ben sadece sırt üstü yatamıyorum birde yüz üstü sağ ve sol olmak üzere 2 bacağımı açarak yatıyom valla :D
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Gunaydin canim sabahin 7 den ayaktayim camasir as mutfagi toparla esi ise yolcu et kizi simdi uyutdum baya yoruldum dus almak istiyorum ama dus almaya hal kalmadi(
tarafından
Gelecekteki kendimi gördüm sanki :)
(1,254 puan) tarafından
Valla canim hergun ben boyleyim ruhum yoruldu artik
tarafından
Sıcaklarda bunaltıyor tabi
0 oy
(3,459 puan) tarafından

Benim eşimde rüyasında birine sen benim oğlumun pipisini yiyesin amcası dedi gül gül öldüm  :D

tarafından
Ay :D bizimki yorgun olursa sabah ne yaptıysa gece anlatır ama çok anlaşılmaz dediği
0 oy
tarafından

Güüünaaaaydıııııınnnnn<3 bende uyurken ağlıyodum galiba gözlerim yaşlı uyandım :D 

tarafından
Olabilir bende kötü rüya görünce rüyada hangi süreyi okuyorsam uyandığımda da dilimde o süre oluyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 194 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emineninanesii (4,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 208 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde poyrazlina22 (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 259 göst.
12 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,637 soru

12,093,133 cevap