0 oy
322 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (395 puan) tarafından
Bayanlar normal doğum yaptım bir öncekinde suyum geldi direk hastahaneye gittim 16 saat kaldım istiyorum ki açılmamı evde bekleyeyim suyum gelince evde 2 saat geçirmem risk mi yoksa bekleyebilirmiyim sancım gelirse tabi bekleyeceğim ama ya suyum gelirse yine

6 Cevaplar

0 oy
(4,034 puan) tarafından
Bebeğin suyu bitince tehlikeli bakma hastanede hemen suyu patlatiyorlar ama onlar sürekli bebeğin kontrol ediyorlar en kötü sezeryana alırız kafasındalar.
(395 puan) tarafından
Bir bebişim daha var bende o yüzden açılma beklemek istiyorum evde ama sanırım su gelirse mümkün değil
(4,034 puan) tarafından
Bebiş bırakacak kimse yok mu yoksa uzun süre ayrılmak mı istemiyorsun
(395 puan) tarafından
Ben ayrılmak istemiyorum pek t
-Reklam-
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Benm suyum geldi hemen hastaneye gittim 3 gun sanci cektim su da geliyodu her gun test yapiyolardi bebek diskisini yemesin diye kontrol altindaydim
(395 puan) tarafından
Bende bundan korkuyorum ama az da olsa evimde açılmam olsun istiyorum
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Ben kontrole diye gittim suyum bitmiş 4 cm açıklık vardı 4 saat sonra doğdu solunum sıkıntısı yaşadık sadece doktorundan izin isteyip eve gidebilirsin izin verenler var devletemi gidiyorsun özele mı canım 
(395 puan) tarafından
Daha gitmedim hastahaneye gideceğim ama şimdiden araştırıyorum
(3,239 puan) tarafından
Dikkat et canım
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Sen acilmanin olduğunu bilemezsin öyle bir şey olsa zaten herkes kontrol ederdi açılmasını.Bebeginin suyu biterse oksijensiz kalir.Sanci da riskli belki düzenli sancım olmayacak ve acilman olacak
(395 puan) tarafından
Tatbiki bilemem zaten ama bazı yazılara bakarsan mesela burda değil internette de araştırınca sancınızı evde cekin ılık duş vs alın 5 dk da bire düşünce hastahaneye gidin yazıyor bende bunu yapmak istiyorum ?
(6,189 puan) tarafından
Her gebenin hamileliği aynı ilerlemez.Duzenli sancıların olmayabilir ama acilman olur 5dkka da bire düşmesini beklersin tabi ki ama suyun gelince sancini bekleyemezsin
(395 puan) tarafından
Tamamdır sancımı bekleyebilirim ama duyum gelirse hastahaneye gitmeliyim doğru mu
(6,189 puan) tarafından
Aynen öyle kan,su gördün ku hastaneye kos :D
0 oy
tarafından

Sabah 7 de sancim geldi aynı adet sancısının en hafif hali gibi .

8 dakika bir giriyordu bu beni rahatsız etmiyor .

Akşam 8 e kadar bekledim kahvemi içtim yemek yedim oh mis :D 

Akşam 8 den sonra hastaneye gittim çünkü sancim 6 dakika da bir girmeye başlamıştı ve şiddetlenmişti. 

Doktor bana 2 cm açılman var burda mi beklemek istersin yine mi evde mi dedi bende evde dedim döndüm eve tabi şancı siddetlendendi fakat 6 dakika kadar bir geldiği için 6 dakika rahattım:) yine yemeğimi yedim teyzem sarma sarmis onu yedim duşa girdim mesajlar yaptırdım  akşam 11 oldu şancı 3 dakika da bire düştü hastane yolunu tuttum :) gittim. 

Açılma yavaş olduğu için 11:40 suni şancı verildi .

01:35 de bebegimi doğurdum  suyumuda onlar patlattı ;)

tarafından
Sıra geldi kardeşime onun da tam tersi 40 haftayı doldurmuştu yürüyüş yaptırdım ona sen bugün bizde kal dedim  o gün gece 4 te suyu geldi paniklettirmedim çok suyu gelmemişti çünkü .

Yat uyu dedim sonra sabah 8 oldu duşa soldum onu kahvaltısını yaptırdım.
Hoop o zaman bi daha şu geldi :))
Sonra saat 11 oldu dedim yallah hastaneye .:)
Hastaneye gitti tam 6 saat sonra sancısı başladı.
Su geldikten sonra 24 saat süresi var .
Onu sen doktora sor .
(395 puan) tarafından
Yaa süpermiş tamam doktorumla konuşacağım hayran kaldım spguk kanlılıgına ben koşmuştum hastahaneye :D
tarafından
Benimde evde bebişim var doktorum beni yönlendirir illa hastanede beklemeye gerek yok :)
0 oy
(3,033 puan) tarafından
9 ay bekliyoruz da 2 saat niye bekliyosun kız evde riske atma hiç 
(395 puan) tarafından
Evde de bebişim varya o yüzden :(

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,554 soru

24,372,882 cevap

348,149 kullanıcı

...