Kızlar günaydın. Sorum biraz erken vercem ama çok düsündürdü beni. Cavablarsanız sevinirim. İnseAllah Allah kısmet ederse 25 şubat yani kendi tahminimce sezeryan olucam. Ama isde söyluyorlarya doğumdan sonra karnı bağlamazsan sarkar diye. Sezeryandan kaç gün sonra baglayım ve kaç gun kalsın. Merak ettimde hiç göbeyimin sarkmasını isdemiyorum onsuzda catlarımda oluşdu git gide deli olucam sanırım")))))
Ne yaparsan yap canım baglasan bile malesef sezeryan sonrasi sarkma oluyor az bisey ben oldum 6 saat sonra banyomu yapip bagladim hemen
gunaydin tatlm bende sezeryn oldm baglamyi dusunuyodm ama dikislerimn agrisjndan baglayamadm cok kilo almadigim icin dogmla birlikte kilolarm gitti sarkma falanda kalmadi zamanla duzeldi birazda kisinin yapisi aldigi kiloyla alakali olabilir
Bende şubatta doğum yapicam aldım korse canim ama bunu sana en iyi doktorun söyler bende sezeryan olucam ve doktoruma danisicam
valla gobekli hamile kaldim bebegim uuc aylik baglamadim bala gobekliyim :) fazla kilolalarin hepsi gitti ama dikislerim ara ara aciyor ssikmaya cesaret edemiyorum bebegimin hatirasi gobisimle bairisik yasiyorum:)
1,492,449 soru
24,386,163 cevap
349,011 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın