0 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde (4,687 puan) tarafından

image

image

image

image

kizlar eşimle tayt işine girdik sizce nasıl ve kaçtan satılır sizce

11 Cevaplar

0 oy
(8,061 puan) tarafından
Burada butiklerde 50 tl. Rabbim hayırlı işler versin inşallah ☺
(4,687 puan) tarafından
Karın kısmı geniş lastik olduğu için toparlayıcı olarak geçiyormuş ismi biz kaçtan vereceğimizi bilemedik
(8,061 puan) tarafından
Evet sıkı bir kumaşı var onların bende de siyahi var toparlayıcılar 50 oluyor en fazla yine de ınternetten bak diğer satıcıların biçtiği fiyata ona göre ayarlarsını
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kızz termal tayt satıyonuzmu 

(4,687 puan) tarafından
Yok canım piyasanın icinde bu ürün Disco parlak toparlayıcı olarak geçiyor göbek bölgesindeki lastik kalın ve sıkı
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım 50 ye bile satan var ortalama fiyat için trendyoldan bak ortalama fiyatlarına malını bilmiyoruz ya biz. 
0 oy
(405 puan) tarafından
Kesinlikle bir instagram hesabı açın. Arada çelişkiler yapın. Yeni açtıysanız da piyasadan uyguna verin şu an. Daha çabuk büyür ve güven kazanırsınız. 
0 oy
tarafından
Benim istediğim taytlardaaaannn :) hayırlı işleriniz olsun
0 oy
tarafından
Çok güzeller cnm hayırlı işleriniz olsun inşallah. Ne kadara satarsın bilmiyorum cnm ama sipariş gönderiyor musunuz 
(4,687 puan) tarafından
Yakın yerlere elden teslim uzak yerlere kargo ile gönderim yapicaz
tarafından
Çok güzel taytlar biraz uygun satarsanız çok iyi satışınız olur
(4,687 puan) tarafından
Şuan 30 düşünüyoruz
tarafından
30 iyi bencede.peki satarsan internet üzeri hangi siteden satican. Belki bende bakarim
(4,687 puan) tarafından
Kargo dan iletişim kurmam gerekenler için dolap sitesini kullanicam
Letgoda kullanıyorum
İstegramda ateştesktil olarak acicam
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Canım bence gardırops ve dolabada yükle 
0 oy
tarafından
Merhaba ürünün gelis fiyati nedir birim fiyatini yani adet fiyatini söylerseniz  ona gore kar zara hesabi yapabilirim 4 yil bosuna okumadik yardimci olayim
(4,687 puan) tarafından
Ben tam olarak anlayamadım şuanda neyi bulmak istediğimizi
tarafından
1 tayt size na kadara geliyor diye soruyor arkadaş
tarafından
Kac liraya satilir diye sormussunuz ya bende diyorum ki bir urunun fiyatini o urunun isletmeye olan maliyeti belirler yani size fatura gelmistir orda size gelis fiyati.ne ise ona gore uzerine karinizi.koyup oyle satmaniz lazim  bende dedim ki mesela size gelis fiyatini soylerseniz kac liraya satacaginizi soyleyebilirim ayrica isletmenizin yani.isyerinizin bulundugu konumda önemli fiyat belirlemede
tarafından
Sagol canm :)))  anlasilmayacak ne vardi bende onu anlamadim
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun canım 50 ye aldım ben gecen ay
0 oy
(387 puan) tarafından
Tam benlik :):)
0 oy
tarafından

Ben yeni eşim anladim :P cok guzel bende bunlardan kullanmak istiyorum ama çok kiloluyum olmaz bana 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 340 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Zeynep0051 (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 555 göst.
23 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 589 göst.
13 Mart 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Eviminnesesi (693 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 458 göst.

Kategoriler

1,493,080 soru

24,396,003 cevap

349,751 kullanıcı

...