0 oy
299 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Mutlu huzurlu bereketli sağlıklı günler dilerim hanımlar.    Az önce bir post gördüm sulu yağ zam yapacaklarmış.  Size bir tavsiye de bulunayım.  TARİM KİREDİ KOPARATİFİ Her il ve ilçelerde oluyor. Türkiye genelinde var diye biliyorum. Araştırın. Orda Uygun oluyor. Ve yağı çok güzel. Kendi ürünleri. Kuru gıdada var. Çay şeker hepsi mevcut.  Ben kuru gıda almadım ama alanlar çok memnun. 18 litre yağ 180 veya 190 lira. Tam hatırlamıyorum. 3 ay bitti ben alalı.  En fazla 5???10 lira oynuyormus farklı illerde. 

Yağ bu tam çekemedim kusura bakmayın ben kaldıramıyorum. Tenekeyi bebise zarar verir diye

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bodrumda yok ama Aydin'da var . Eşimin babaannesinin yanina gidince o verirdi bana aldiklarindan illa kuru bakliyatlari gayet başarılı . Fiyat konusunda bir bilgim yok .

Koronadan dolayi gelip gidemiyoruz 1 senedir . 
tarafından
Amin canim
Eşimin babaannesi olmasına rağmen maşallah kendi torunu gibi çok sever.
Allah kavuştursun canim sizide inşallah Rabbim hepsine uzun ömürler versin
tarafından
Amin inşallah canım. Eşime izin verseydiler. Bu hafta gidicektim. Ama nasip değilmiş
tarafından
Hayırlısı olsun canim ilk 3  ay uzun yola gitme zaten  . Önlem bizden takdir Rabbim'den
tarafından
Kendi rabamla gidicektim doktor gidebilirsiniz demişti ama herşey de vardır bı hayır
tarafından
Aynen öyle canim vardır herseyde bir hayır sıkma canını bebişine odaklan sadece :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Duymuştum ama burda yok tarim kredi malesef ☹️
tarafından
Nerdesiniz cnm yakın illeri arastirsan
tarafından
Merkezde var kuzum ama bulunduğumuz ilçe merkeze uzak malesef erzurumdayiz
tarafından
Belki yolunuz düşer alırsınız cnm
0 oy
(4,621 puan) tarafından

Litresi 10 TL ye falan geliyor bunlardan görmüştüm :)

tarafından
Evet cnm. Brn sürekli bundan sitok yapiyorum
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Şuana kadar bizde hep bu yaği kulaniyoruz çok iyi va kaliteli Bunun kuru gıdalari bakliyatlarida çook guz4l gerçekten.
tarafından
Kuru gıdasını almadım cnm ama yandığını alıp stok yapiyorum 1 sene yağ şeker un eksikliği yaşamıyorum
0 oy
(4,700 puan) tarafından
İnternette baktım bizim bulunduğumuz şehir de var da net fiyatlarıysa pahalı ya senin attığın ürünü göremedim nette ama gidip yerinde görmekte fayda var
tarafından
Git bak cnm ara fiyat al fiyatı söylüyorlar telde
0 oy
tarafından
Evet çok taze urunler ama burası pahali taaa ne zaman 1 kg tereyağını 60 tlye almistim 
tarafından
Tereyağı her yerde pahalı cnm ben para vermiyorum ama geçen pazara gittiğimde öylesine sordum. 75 lira dedi kilosuna şaşırdım.  Buzlukta kileri çıkarıp satsammi dedim
tarafından
Evet ben hiç sevmezdim kaynanamlardq alistim tereyagina simdi hep yurtqyi pilavi oyle yapiyorum azda olsa tanıdıkları var ondan aliyoz artik ama ordan hamileyken cerez almjstim hicbiryerde oyle tatli gel.emisti tadi damagimda

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 251 göst.
23 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 333 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,185 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.